-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Ove godine mjesec Juli ima pet petaka, pet subota i pet nedelja. To se desava svake 823. godine i zove se "torba novca". Ovo je bazirano na Feng Shui filozofiji...
Nekog od nas majka je srecnog rodila da bas ovog Jula u godini ove Kineske filozofije dobije vizu. Mada nasa sreca najvise zavisi od tih istih kineza u zavisnosti od toga koliko su ceprkali po sistemu za izvlacenje dobitnika... :==D:
|
ZeljkoUSA |
01.07.2011 09:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke
(Poruka 23946)
Ove godine mjesec Juli ima pet petaka, pet subota i pet nedelja. To se desava svake 823. godine i zove se "torba novca".
|
Barem jednom nedeljno dobijem ovakav mejl slicne sadrzine....:wtf:
Moj dokoni kolega je proveravao ovakve informacije i mogu vam reci da je to cisto :srbinguz: Skoro svake dve godine se desava tako nesto... :belj:
Mada, podrzavam nadanje da je bas ovo TAJ mesec i ovo Kinezi - cackanje sistema....:naughty:
|
Isabelle |
01.07.2011 09:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vladana123
(Poruka 23943)
Znas kako se kaze"Pazi sta zelis,jer ce ti se ostvariti."Zato :grin: i cekaj dan D.Kada te ponovo izaberu,vodis na pice!!!:beer:
|
Dogovoreno!!!! Castim pice, obecavam, nikakav problem...Mozemo se nas par ovdje naci pa i da se upoznamo, kad tad cemo svi otici...Bog te cuo da me opet izaberu, bila bih beskrajno sretna, vidjet cemo....U svakom slucaju imate od mene pice i rucak....Odakle si ti Vladana?
:bigkiss:
|
Isabelle |
01.07.2011 09:47 |
ZeljkoUSA, tvoj mi je slucaj stvarno interesantan, ne mogu da vjerujem covjece toliko puta da si aplicirao i nista...Elem, znam jedan slucaj nevezano za lutriju, dva covjeka imaju isto ime i prezime i datum rodjenja...Hah sve je moguce, mozda ima jos neki zeljko sa istim datumom pa te diskv...Ko ce ti ga znati..U svakom slucaju sa Kinezima ili bez, zelim ti srecu, da i ti budes medju ovogodisnjim dobitnicima.....:obrva::obrva:
|
ZeljkoUSA |
01.07.2011 10:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 23949)
ZeljkoUSA, tvoj mi je slucaj stvarno interesantan, ne mogu da vjerujem covjece toliko puta da si aplicirao i nista...Elem, znam jedan slucaj nevezano za lutriju, dva covjeka imaju isto ime i prezime i datum rodjenja...Hah sve je moguce, mozda ima jos neki zeljko sa istim datumom pa te diskv...Ko ce ti ga znati..U svakom slucaju sa Kinezima ili bez, zelim ti srecu, da i ti budes medju ovogodisnjim dobitnicima.....:obrva::obrva:
|
Hvala ti puno na lepim zeljama...:1072:
Zelim ti da te opet izvuku pa da i ja pojedem taj rucak i popijem pice :==D:...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23947)
Barem jednom nedeljno dobijem ovakav mejl slicne sadrzine....:wtf:
Moj dokoni kolega je proveravao ovakve informacije i mogu vam reci da je to cisto :srbinguz: Skoro svake dve godine se desava tako nesto... :belj:
Mada, podrzavam nadanje da je bas ovo TAJ mesec i ovo Kinezi - cackanje sistema....:naughty:
|
Ma Kinezi ti ne ginu obrni okreni....ako uspes da se dokopas Californije i ziveces medju njima...uglavnom., jer su tamo Ameri manjina...:wtf::nene:
|
Vladana123 |
01.07.2011 17:50 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23950)
Hvala ti puno na lepim zeljama...:1072:
Zelim ti da te opet izvuku pa da i ja pojedem taj rucak i popijem pice :==D:...
|
Ma ima da zakoljem nazime i ceo sleper pica...samo da nas izvuku....necu da zalim para!!!:grin::grin:
|
Vladana123 |
01.07.2011 17:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 23948)
Dogovoreno!!!! Castim pice, obecavam, nikakav problem...Mozemo se nas par ovdje naci pa i da se upoznamo, kad tad cemo svi otici...Bog te cuo da me opet izaberu, bila bih beskrajno sretna, vidjet cemo....U svakom slucaju imate od mene pice i rucak....Odakle si ti Vladana?
:bigkiss:
|
Da znas da ti je to super ideja da se upoznamo pre nego se svi sretnemo u AMBASADI :1072:.Ja sam ti gedjo iz Srbije,tj.iz Pozarevca....a ti odakle si???
|
american muscle |
04.07.2011 12:32 |
još malo pa nestalo (samo 11 dana)
ja znam kako bi se riješili sramote! da svima nama koji smo poslali upit, daju GC kao nagradu jer smo bili dobri!:bravo:
moš mislit!:wtf:
|
johnny_nyc |
04.07.2011 15:55 |
o hebem mu...svi smo nešto nestrpljivi. koliko se sjećam rekli su ON OR ABOUT 15.7. :==D:
ubi me ovo čekanje, ako bude da sam selectee neka isplatilo ako ne...biti će mi žao tipkovnice :grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:18. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.