-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Poslala sam u ponedeljak upit da li su stigli formulari i jos cekam odgovor.
|
Provera u Kentakiju.
Dragi prijatelju,
Poslao sam pre deset dana kovertu sa obrascima za Kentaki. Da li je pametno, da ih meilom pitam, da li je moja koverta stigla kod njih!? Za dalju obradu. I da li će mi oni meilom to potvrditi ili ne ? Hvalka svima.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik krle66
(Poruka 39059)
Dragi prijatelju,
Poslao sam pre deset dana kovertu sa obrascima za Kentaki. Da li je pametno, da ih meilom pitam, da li je moja koverta stigla kod njih!? Za dalju obradu. I da li će mi oni meilom to potvrditi ili ne ? Hvalka svima.
|
Ja sam im poslala upit mailom u ponedeljak da li su stigli formulari i da li je sve ok i jos cekam odgovor. Slobodno posalji, trebalo bi da nam odgovore.
|
zlokotlokrp |
29.05.2013 16:01 |
Slobodno posalji.
Ja sam im poslao mail vezano za dokumente i nakon 4-5 dana su mi odgovorili da su primili i da su currently processing.
Al nemoj im slat mail tipa dali ste primili, jel sve uredu, kad ce bit gotovo, kad mogu ocekivat intervju itd nabrajat nesto.
Kratko jasno, "Samo da provjerim dali ste primili moje dokumente, moj case nr:XXXXX.
|
Ana Zlatanovic |
30.05.2013 12:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mr.Marzik
(Poruka 24349)
Koliko je bitno brzo poslati formulare?
Supruga i ja imamo nedoumica kako ih popuniti...
Postoji li neki deadline za slanje "prve koverte"?
|
Zdravo, molim za pomoc, ja bih zelela da budem clan zelene karte, lutrije, ali mi treba prva pomoc. Kako krenuti sa tom igrom?
Hvala drugari.
|
Ana sine, ovo nije igra, javi se kad zavrsis srednju skolu i napunis 18 godina (sva 4 razreda srednje skole). Do tada nema nista od igre.
Prvu pomoc mozes kupiti u apotekama.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ana Zlatanovic
(Poruka 39083)
Zdravo, molim za pomoc, ja bih zelela da budem clan zelene karte, lutrije, ali mi treba prva pomoc. Kako krenuti sa tom igrom?
Hvala drugari.
|
|
Mozes biti na primer clan biblioteke u medjuvremenu :))
|
zvercica |
31.05.2013 07:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ana Zlatanovic
(Poruka 39083)
Hvala drugari.
|
Ana, nije u pitanju članstvo već lutrija gde se svi prijavljujemo i koga izvuku ima mogućnost da dobije Zelenu Kartu. Prijavljuješ se on-line, tokom oktobra ili novembra, zavisi od toga kad objave... Evo prvih nekoliko informacija a sve ostalo što te interesuje možeš pročitati ovde na forumu. Srećno :)
|
dvlSkopje |
31.05.2013 09:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zlokotlokrp
(Poruka 39073)
Slobodno posalji.
Ja sam im poslao mail vezano za dokumente i nakon 4-5 dana su mi odgovorili da su primili i da su currently processing.
Al nemoj im slat mail tipa dali ste primili, jel sve uredu, kad ce bit gotovo, kad mogu ocekivat intervju itd nabrajat nesto.
Kratko jasno, "Samo da provjerim dali ste primili moje dokumente, moj case nr:XXXXX.
|
Ne mogu ih pitat jel sve u redu sa dokumentima? ili mozda sami bi rekli ako ista nije u redu? ako ide na dalje processing dali to znaci da su forme u redu? :) tnx
|
petrojka1980 |
31.05.2013 12:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dvlSkopje
(Poruka 39097)
Ne mogu ih pitat jel sve u redu sa dokumentima? ili mozda sami bi rekli ako ista nije u redu? ako ide na dalje processing dali to znaci da su forme u redu? :) tnx
|
Nece ti reci da nesto nije u redu sa dokumentima vezano za popunu obrazaca jer ne diskvalifikuju oni nego ambasada. Njihovo je samo da obrade pristigla dokumenta i proslede dalje. Jedino ako nesto fali od obrzaca ili slika ce napomenuti... Sto znaci ako su poslati obrasci prema spisku (tj oba obrasca za nosioca i po jedan za ostale clanove porodice) i slike, po njima je to ok :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:01. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.