ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Prva koverta dv 2011 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=646)

celestine 23.05.2010 21:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik almo (Poruka 15984)
Ja vec deset godina istrazujem taj prokleti dv lottery (sorry ali moram tako reci) i znam dosta o tome, mislim da najvise sanse imaju mladi bracni parovi odnosno parovi sa maloljetnom djecom te muskarci samci do 27 godina (svaki muskarac do 27 godina ako dobije permanent residence u USA mora se prijaviti u rezervni sastav). Znaci automatski muskarci samci preko 27 godina odmah budu odbijeni. Nisam jos niti na jednom forumu nasao muskarca koji je dobio NL a da ima oko trideset godina ili vise. Znaju oni sta rade, zna se ko su najveci tvorci teorija i zavjera :)

Hm..... Ja sam, kao sto vec rekoh, izvucena. Imamo dete od 7 godina..... Nismo bas mldi. preko 30.... ali.........Zasto bismo mi mi vise trebali nego single muskarci u 30 ima?

Nikolica014 23.05.2010 21:27

Moj pasenog(zet moje zene :grin: ) je 2005 dobio zelenu kartu, kao 36-godisnji samac. Takodje znam jos jednog coveka koji je u 32 godini dobio zelenu kartu isto kao samac, samo ne znam koje je godine izvucen.

City Lights 23.05.2010 22:18

Jedan decko iz Hrvatske koji ima 31 godinu bio je izvučen 2 puta zaredom na lutriji! Drugi put je krenuo u realizaciju.. Tako da mislim da tu nema nikakvih teorija zavjere nego - sreća.

oligoce 24.05.2010 00:29

molim za pomoc nek mi neko napokon objasni sta se dogadja....Danas su mi telefonom javili da sam izvucena kao dobitnik na lutriju, i da trebam cekati neki covert neko pismo sa instrukcije sta dalje......aplicirala sam putem www.usafis.org u septembru 2009.E sada posto sam udata automatski i moj suprug putuje samnom, jel..:;D:ali citajuci sva ova foruma na net-u totalni haos......:wacko:.....sta sad...Imam jedno pitanje i MOLIM za odgovor...Procitala sam da trebam imati depozit u banku od 10.000 dolara ili da mi neko garantira ulaz u zemlju...Niti pare imam niti rodjake imam tamo...i sta sad? gubim sve????????:-_-;:......milsim da je to malo glupo.......a i DRUGO PITANJE-zar ne bi oni trebali obezbediti posao i smestaj pre nego sto krenes da se selis?Pobogu stizes tamo i sta? gde ces...kako ces??Meni nista nije jasno...pomozite mi ljudi....I jos jedno TRETO PITANJE-dali ako budem trazila neko da mi da adresu iz amerike, dali ja tamo trebam ziveti kod te ljude???????HVALA UNAPRED SVIMA DOBRI LJUDI POZDRAV IZ MAKEDONIJE

oligoce 24.05.2010 00:32

Pomoc

Jel ima neko online sto mi moze odgovoriti na 3 pitanja?

Johnny 24.05.2010 00:52

oligoce,

Verovatno nije prevara to što su te zvali preko telefona i rekli ti da čekaš kovertu i dalje instrukcije pošto sam čitao da su i drugi koji su aplicirali preko te ili neke slične agencije na isti način obaveštavani.

Ako si bila udata u momentu apliciranja i normalno navela na aplikaciji da si udata, slaćeš nazad i za njega sva dokumenta koja šalješ za sebe i na taj način ćete oboje biti u proceduri za vizu.

Kad dobiješ kovertu polako ćeš početi da se upoznaješ sa kompletnom procedurom i šta sve treba. U načelu nije ti potreban taj depozit u banci, bitno je da se generalno prikažete u pozitivnom svetlu u smilslu da ne napišete tamo u formularima da nemate ni dana radnog iskustva i slično, i onda vam je dovoljan i običan e-mail od nekoga u Americi u kome vas ta osoba poziva u goste za to početno vreme. Takođe ćete trebati da navedete adresu u Americi na koju će vam nadležni poslati green card i/ili Social Security Number otprilike mesec dana nakon što uđete u Ameriku pa vam je i sa te strane potreban poziv tog nekog prijatelja.

Naravno da ti niko ne garantuje smeštaj i posao.

Znači za sada polako, moraš početi da istražuješ i upoznaješ se sa svim pojedinostima procedure i u hodu postavljaš pitanja u vezi onoga što ti nije jasno jer je suviše detalja da bi ti se u jednom postu sve objasnilo.

oligoce 24.05.2010 00:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nastob (Poruka 15567)
Da se pridruzim cestitkama se najbolje ti zelim isto tako i ostalima koji zeljno ocekuju :1072:

zdravo,jas sum Olivera vi pisuvam od Prilep makedonija....bi sakala da znam ako mozi da mi odgovorite na 3 prasanja koi mi se dosta vazni:
1.Vo septemvri 2009 aplicirav za Green card 2010, preku www.usafis.org , denes po telefon mi se javija da mi kazat deka sme edni od dobotnicite (so soprugot) deka treba da cekam nekakvo pismo so instrukcii..znaci li toa deka imam sansi za viza?

2.po ovie forumi procitav deka ke mi trebaat 10.000 dolari kako depozit vo banka ili deka ke mi treba garantno pismo od nekoj moj prijatel ili rodnina vo amerika...iskeno jas nemam ni pari a nemam ni rodnini tamu....dali toa znaci deka gi gubam sansite za viza i dali ako eventualno najdam od nekogo adresa dali toa znaci deka treba da prestojuvam kaj tie luge?

3.Zarem ovie lotarii ne ovozmozuvaat rabota i prestoj? koga bi stignale tamu, a nemame nikoj kade bi odele? zarem ne obezbeduvaat tie?Zarem site zaminale na nesigurno?navistina mozebi vi odzedov vreme no ovie forumi me zbunija....jas mislev deka ima obezbedeno kade odis i sto ke rabotis..:(( sepak ova e lotarija i bi bilo glupavo siot ovoj narod da bide ostaven na milost i nemilost pa koj kaj ke se snajdi....

fala odnapred..pozz od makedonija

oligoce 24.05.2010 01:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Johnny (Poruka 15990)
oligoce,

Verovatno nije prevara to što su te zvali preko telefona i rekli ti da čekaš kovertu i dalje instrukcije pošto sam čitao da su i drugi koji su aplicirali preko te ili neke slične agencije na isti način obaveštavani.

Ako si bila udata u momentu apliciranja i normalno navela na aplikaciji da si udata, slaćeš nazad i za njega sva dokumenta koja šalješ za sebe i na taj način ćete oboje biti u proceduri za vizu.

Kad dobiješ kovertu polako ćeš početi da se upoznaješ sa kompletnom procedurom i šta sve treba. U načelu nije ti potreban taj depozit u banci, bitno je da se generalno prikažete u pozitivnom svetlu u smilslu da ne napišete tamo u formularima da nemate ni dana radnog iskustva i slično, i onda vam je dovoljan i običan e-mail od nekoga u Americi u kome vas ta osoba poziva u goste za to početno vreme. Takođe ćete trebati da navedete adresu u Americi na koju će vam nadležni poslati green card i/ili Social Security Number otprilike mesec dana nakon što uđete u Ameriku pa vam je i sa te strane potreban poziv tog nekog prijatelja.

Naravno da ti niko ne garantuje smeštaj i posao.

Znači za sada polako, moraš početi da istražuješ i upoznaješ se sa svim pojedinostima procedure i u hodu postavljaš pitanja u vezi onoga što ti nije jasno jer je suviše detalja da bi ti se u jednom postu sve objasnilo.

Hvala puno

Johnny 24.05.2010 01:17

oligoce,

Evo sam još malo opširnije u vezi toga da li je nešto obezbeđeno, pošto vidim da si imala baš suprotnu predstavu o svoj toj lutriji.

Dakle niko ništa ti ne obezbeđuje već naprotiv—ne samo da morate sami o svemu da se pobrinete već je potrebno i da nadležne u ambasadi uverite da ste sposobni za to. Ali naravno nemoj da te to uplaši jer kao što sam ti već rekao ako vide da ste normalni radni ljudi neće vam tražiti nikakve ogromne dokaze da tamo nećete pasti na teret države.

E sad da li vi lično nakon saznanja da ništa nije obezbeđeno i dalje vidite sebe na tom putu to ćete morati da se dobro preispitate. Ako niste aplicirali sasvim slučajno već ste o odlasku u Ameriku planirali već odavno onda ćete verovatno pronaći način da se snađete nakon dolaska tamo. Uglavnom poenta lutrije je u tome da ti samo daje legalnu mogućnost da se se trajno nastaniš u Americi i da možeš da se zaposliš i slično, što je velika prednost imajući u vidu da je za običnog pojedinca (koji nije neki super-talentovani sportista, umetnik ili naučnik) tu mogućnost jako teško dobiti.

chombe_bg 24.05.2010 02:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oligoce (Poruka 15988)
molim za pomoc nek mi neko napokon objasni sta se dogadja....Danas su mi telefonom javili da sam izvucena kao dobitnik na lutriju, i da trebam cekati neki covert neko pismo sa instrukcije sta dalje......aplicirala sam putem www.usafis.org u septembru 2009.E sada posto sam udata automatski i moj suprug putuje samnom, jel..:;D:ali citajuci sva ova foruma na net-u totalni haos......:wacko:.....sta sad...Imam jedno pitanje i MOLIM za odgovor...Procitala sam da trebam imati depozit u banku od 10.000 dolara ili da mi neko garantira ulaz u zemlju...Niti pare imam niti rodjake imam tamo...i sta sad? gubim sve????????:-_-;:......milsim da je to malo glupo.......a i DRUGO PITANJE-zar ne bi oni trebali obezbediti posao i smestaj pre nego sto krenes da se selis?Pobogu stizes tamo i sta? gde ces...kako ces??Meni nista nije jasno...pomozite mi ljudi....I jos jedno TRETO PITANJE-dali ako budem trazila neko da mi da adresu iz amerike, dali ja tamo trebam ziveti kod te ljude???????HVALA UNAPRED SVIMA DOBRI LJUDI POZDRAV IZ MAKEDONIJE

Svaka cast,cestitam na izvlacenju!:bravo:
Razumem da si sad u velikoj euforiji sto su te izvukli ali cim se malo smiris za koji dan,kreni da pretrazujes ovaj forum,ne gledaj nijedan drugi,ovde je svaka moguca tema sazvakana.Znaci,samo lagano,sve odgovore na tvoja pitanja imas ovde...
Pozdrav!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:44.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.