ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Lekarksi pregledi - iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=205)

ASSI 13.02.2013 20:56

Odmah posle svadbe medeni mesec Amerika, kud ces lepse :1072:

free 14.02.2013 08:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 35865)
..............Dosli smo u 20 do 2, neka sasvim treca osoba obavljala pregled (crna kratka kosa, visoka, minic, gace bele, i modrica na desnoj butini velicina zrele sljive). ...................

E sad najbitnije!

Od 1. februara lekarski pregled traje 6 meseci , i bez njega NE mozete da idete u USA.

Dakle ja sam planirao da idem 1.9.2013 , a ona je meni rekla, JEL SI TU LUUUD?? do 11.8 da si u USA, inace si najebo. NE IGRAJ SE !

I tako su me uskratili za mesec dana, burazer zakazao svadbu 3.8 , kako cu da stignem sta cu da radim nemam pojma.

Koje oko za detalje jbt :D.
E sada dali to znaci ako ja hocu da iskoristim pun period od 6 meseci od kad dobijem vize do ulaska u USA i ako mi istekne lekarski da moram da ga radim ponovo ili vise nemam mogucnost da ga radim. I jos jedno pitanje da li ja mogu da uradim lekarski nedelju ili dve dana pred sam intervju ili ne, i tako kako sacuvam pun period od 6 meseci ?

oskark 14.02.2013 21:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik free (Poruka 35874)
Koje oko za detalje jbt :D.
E sada dali to znaci ako ja hocu da iskoristim pun period od 6 meseci od kad dobijem vize do ulaska u USA i ako mi istekne lekarski da moram da ga radim ponovo ili vise nemam mogucnost da ga radim. I jos jedno pitanje da li ja mogu da uradim lekarski nedelju ili dve dana pred sam intervju ili ne, i tako kako sacuvam pun period od 6 meseci ?

I ja sam kod te iste bio. Isto je imala minic.
Nego ja sam bio poslednji sto se starog systema tice, meni vazi lekarski godinu dana. To sam i napisao, ko je citao :P

Upravo to znaci rok trajanja, da ti vazi 6 meseci. Ako ti istekne pre odlaska, moras opet uraditi lekarski. mozes da radis lekarski i dan pred intervju ako hoces. Rezultati su u Smiljanicevoj gotovi odmah.

tropfouziK 15.02.2013 19:38

Ako istekne lekarski od 6 meseci, jedino sto ne primas vakcine. Inace opet isti pregled + snimak pluca + vadjenje krvi. Jedino vakcine traju 10god.

Moc zapazanja mi je uvek na visokom nivou :)

ocekujem izvestaj oskare posle razgovora... :)

oskark 16.02.2013 01:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 35910)
Ako istekne lekarski od 6 meseci, jedino sto ne primas vakcine. Inace opet isti pregled + snimak pluca + vadjenje krvi. Jedino vakcine traju 10god.

Moc zapazanja mi je uvek na visokom nivou

ocekujem izvestaj oskare posle razgovora...

Da upravo tako. Inace za minic mogu da vam potvrde Maruko I Ivan :D Vakcine imaju rok trajanja od 10 godina. Tako da ako budete isli na lekarski pregled I da nemate dokazanu vakcinu pre 10 godina sigurno primate dve vaccine. Ako ste preko 28 godina u tom slucaju primate 3 vaccine. A ako ste sada dobili vakcinu ona bi trebalo da vazi 10 godina. Ali svakako ce vam ljubazna doktorica objasniti sve. Iako ni dan danas nisam ubedjen da sam dobio drugu vakcinu, jer sam posle lekarskog pregleda imao oglrebotinu na levoj ruci. Sto znaci da je jednu dala, a drugu nije, jer je nisam ni osetio, al ajde :D:grin: mozda sam bio pod utiscima :beer:

Inace razgovor mi je za 4 dana. A nemate pojam KAKVU TREMU IMAM Al prezivecemo nekako...:grin::smrc:

Inace tek sada citam sta sam sve napisao,pa je moralo na edit, sve mi je s brda na dole :) al oprosticete mi, na kraju krajeva rodjendan mi je:=V::ziveli2::beer:

ZeljkoUSA 16.02.2013 02:26

@oskark

Sve oprosteno. Srecan rodjendan i samo opusteno, znas da ce sve biti kako treba!!! :grin:

bosha92su 16.02.2013 02:42

@oskark

Srecan rodjendan i srecno na razgovoru ! :)

oskark 16.02.2013 02:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA (Poruka 35917)
@oskark

Sve oprosteno. Srecan rodjendan i samo opusteno, znas da ce sve biti kako treba!!! :grin:

Hvala. Verovao ili ne, znam da ce sve biti kako treba, ali opet ne mogu a da ne budem nervozan,a trema mislim da radi svoje :woohoo:

Sasa99 16.02.2013 03:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 35919)
Hvala. Verovao ili ne, znam da ce sve biti kako treba, ali opet ne mogu a da ne budem nervozan,a trema mislim da radi svoje :woohoo:

Prvo Srecan ti rogendan. Jaooo kad ti imas tremu sta li cu ja onda da radim :grin:Ma samo hrabro i :cool:bice sve u redu.

oskark 16.02.2013 10:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sasa99 (Poruka 35920)
Prvo Srecan ti rogendan. Jaooo kad ti imas tremu sta li cu ja onda da radim :grin:Ma samo hrabro i :cool:bice sve u redu.

Hvala svima :)

Hehe, to sam I ja svima govorio, a sada je dosao red na mene. A jedva cekam da prodje sreda vise :D

Nego Sasa99, kada ides na lekarski? Bas me inmteresuje kako je kod vas lekarski pregled. Jesu li ti zakazali datum za intervju?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:54.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.