-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
cestitke dobitnicima:1081:srecno u daljem procesu,ali ne brinite,zablistace pecat u pasosima!
samo lagano,cuce se jos puno toga na nasem forumu:obrva:
nismo izvuceni,ni sin,ni ja - ALI oktobar je nas :;D:
|
ništa od ovog izvlačenja - obe prijave bankina.
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.
|
zeljkobn |
02.05.2012 12:36 |
izgleda ove godina mrka kapa za ex-yu ,slabo nesto izvucenih ,opet odose glasovi u rusiju i ukrajini :nene:
|
Darihno 5150 |
02.05.2012 12:40 |
HAS NOT BEEN SELECTED!
E sranje! :ohman:
Oh well,sanse su bile minimalne ali ljudski je nadati se.
|
vrhunski |
02.05.2012 12:50 |
Za DV 2012 nas je bilo 32voje sa ovog foruma izvucenih.
Bas mi deluje dosta manje, mada ko zna mozda se jave kasnije.
|
Poz
javljam da sam izvucen,prvi put ucestvujem,svaka pomoc oko daljnjeg dobro dosla....
Vama svima vise srece u oktobru od srca...
|
Jos dva corka - suprug i ja - HAS NOT BEEN SELECTED. Mislim da cu da se preorjentisem na H1B ipak...
|
NightSky |
02.05.2012 13:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gogecko
(Poruka 28918)
javljam da sam izvucen,prvi put ucestvujem,svaka pomoc oko daljnjeg dobro dosla....
|
Čestitke, gogecko! :bravo:
Hoćeš li se, molim te, upisati na ovoj temi "Dv 2013 izvuceni maj-oktobar" http://www.zelenalutrija.com/forum/s...8903#post28903
i napiši nam iz koje si Ex-Yu zemlje.
Trebalo bi da si uz pozitivan rezultat dobio link sa uputstvima šta i kako dalje. Jedan od prvih koraka je da popuniš i isprintaš dva formulara koje šalješ u Kentaki. Imaš ovdje http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3
teme o tim formularima DSP-122 i DS-230 i primjere kako se popunjavaju.
|
Prosle godine je u Maju bila fino opcija da se proveri posebno za DV-2011 (koja je bila u toku) i DV-2012. Sada "kao" svi ulazimo kroz DV-2012 za proveru DV-2013. Sto cu ja ulaziti kroz DV-2012 a igrac sam Dv-2013 i ispod stoji opcija za DV-2013 samo bez linka za ulaz?!
Uz samo 3 dobitnika, i obecano Oktobarsko izvlacenje bez jasnih uslova, opet je sve sumnjivo i ko zna sta se desava. Znam da je sve ovo jad, tuga, i ponizavanje igraca! Smor zesci...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gogecko
(Poruka 28918)
|
Yees Gogesko! Tako se radi. Cestitam. Odaj nam tajnu tvog uspeha :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 28925)
Prosle godine je u Maju bila fino opcija da se proveri posebno za DV-2011 (koja je bila u toku) i DV-2012. Sada "kao" svi ulazimo kroz DV-2012 za proveru DV-2013. Sto cu ja ulaziti kroz DV-2012 a igrac sam Dv-2013 i ispod stoji opcija za DV-2013 samo bez linka za ulaz?!
Uz samo 3 dobitnika, i obecano Oktobarsko izvlacenje bez jasnih uslova, opet je sve sumnjivo i ko zna sta se desava. Znam da je sve ovo jad, tuga, i ponizavanje igraca! Smor zesci...
|
Pa jeste smor,ali sta da radimo brate,kada nista ne mozemo da promenimo.Ostaje samo da se nadamo
|
evo ja sad videh na facebooku da je jedna prijateljica iz hrvatske izvucena, muz nije. a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..
|
NightSky |
02.05.2012 14:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik shanzy
(Poruka 28930)
evo ja sad videh na facebooku da je jedna prijateljica iz hrvatske izvucena, muz nije. a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..
|
Eh, život ima čudan smisao za humor... :nene:
...
|
TheNenad |
02.05.2012 14:05 |
Citat:
(Poruka 28930)
a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..
|
Grrr... Mada dobro, njihov izbor. Možda je zbog takvih uvedeno ovo izvlačenje u oktobru?
Inače, meni sve nešto čudno što ima tako malo izvučenih na forumu... šta je ova godina tako baksuzna za forumaše? :blink:
|
outer_space |
02.05.2012 14:13 |
algoritam je kriv za sve.
pozdrav.
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad
(Poruka 28933)
Grrr... Mada dobro, njihov izbor. Možda je zbog takvih uvedeno ovo izvlačenje u oktobru?
Inače, meni sve nešto čudno što ima tako malo izvučenih na forumu... šta je ova godina tako baksuzna za forumaše? :blink:
|
njihov izbor, da, ali stvarno nema smisla prijavljivati se i zauzeti necije mesto, ako ti nije cilj da odes
|
Citat:
(Poruka 28930)
|
E bas zbog tih i nekih drugih razloga ja mislim, su uveli dodatno izvlacenje. Logicnije mi je dopuniti onu brojku od 50.000 izvucenih brojeva, sa jos jednim izvlacenjem tokom godine, nego izvuci 100.000 brojeva pa popunjavati "rupe" od onih sto ne provere, odustanu ili sta vec. Ambasada USA ne mora znati nista o DV Lutriji ali svakako se evidentira svako ko je bio na intervjuu i dobio vize...pa s obzirom da ima 5-6 meseci do oktobra, znace vrlo dobro (DVD Lutrija) koliko jos treba njih izvuci (i iz kojih drzava) da bi se namirila brojka. Moje misljenje.
|
DV 2013 -HAS NOT BEEN SELECTED
Vishe srece drugi put svima;)
|
NightSky |
02.05.2012 14:19 |
Citat:
(Poruka 28936)
njihov izbor, da, ali stvarno nema smisla prijavljivati se i zauzeti necije mesto, ako ti nije cilj da odes
|
Who cares?! Nešto se dijeli besplatno, hajmo uzet' pa ćemo bacit' u prvu kantu za smeće, odmah iza ćoška! :belj:
Bez namjere da bilo koga vrijeđam, ali stvarno mi muka dođe kad vidim da ima ljudi koji se prijavljuju po 10 i više godina, znači stvarno, ali stvarno žele da odu, a neko se prijavi 'nako i izvuku ga iz prvog puta, pa se još nećka, bi - ne bi iš'o! :realmad:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky
(Poruka 28939)
Who cares?! Nešto se dijeli besplatno, hajmo uzet' pa ćemo bacit' u prvu kantu za smeće, odmah iza ćoška! :belj:
Bez namjere da bilo koga vrijeđam, ali stvarno mi muka dođe kad vidim da ima ljudi koji se prijavljuju po 10 i više godina, znači stvarno, ali stvarno žele da odu, a neko se prijavi 'nako i izvuku ga iz prvog puta, pa se još nećka bi - ne bi iš'o! :realmad:
|
pa i meni je muka, zato kazem - nadam se da ce promeniti misljenje i otici. jer cu je u suprotnom zamrzeti :D
|
sajt za proveru ponovo nije radio sat vremena i evo sad radi.
čestitke izvučenima!!!! :1072: uskoro idete papa :papa:
malo nas je izvučeno stvarno. bar sa ovog foruma. mada sigurno će se neko još javiti. ali sve više uviđam da je ovo najobičnija lutrija. od sad ću da igram loto i bingo, pre ću tamo biti izvučen.
čekam da objave broj izvučenih po državama, da vidim kako su rasporedili, jer nešto tu ne štima.
|
outer_space |
02.05.2012 14:52 |
samo taj podatak možda saznamo tek krajem oktobra, u najboljem slučaju, mada to i nije toliko bitno sada za nas. nemci, čini mi se, svake godine dobijaju najviše GCs.
pozdrav
|
kakvi Nemci,pa svi Amerikanci dolaze u Nemacku..ja zivim tu,pa znam da njima ne pada na pamet da idu u Ameriku..ovde je socijala boli glava,takodje i zdravstveno osiguranje..i kad ne radis primas pare i mozes komotno da zivis,grad ti placa stan i lecis se samo tako za dj....
|
outer_space |
02.05.2012 15:07 |
@misica he he, ja se slažem sa tobom da je germany sjajna zemlja u svakom pogledu i za mene poželjnija od usa, samo nemci ove godine imaju 4x više prijava od nas iako se slažem sa tobom unapred da ih ima 80M. neko je ostavio link o broju prijava po zemljama na nekoj od predhodnih stranica, gde se može videti da maltene samo rusi apliciraju više od njih.
pozdrav.
|
samo hoću da dodam da taj oktobar dodaje dozu nade. malu, ali ipak daje nadu. ali ipak je sve ovo lutrija. šanse su nam 1 u 35 po prošlogodišnjim informacijama.
ja sam se delimično ovih godinu dana pripremao za USA. naravno, živim svoj život ovde koliko god dobro mogu, ali u planovima za naredne godine mi je uvek stajao USA. sve je ovo frustrirajuće.
Nemačka??? ne. ako govorimo o Evropi, najviše dobijaju građani zemalja: Ukrajina, Uzbekistan, Turska, Albanija, Rusija, Moldavija, Armenija i Nemačka. Nemačka manje od 2000, Ukrajina 6000.
s napomenom da govorim samo o Evropi.
|
feanor997 |
02.05.2012 15:29 |
ljudi kome jos stoji provjera za 2012 probajte da uradite clear history u pretrazivacu (kompletan) koji koristite i kod mene je bilo tako pa sam tako rijeso poz
|
ZeljkoUSA |
02.05.2012 15:45 |
Evo polako se javljaju ljudi koji nisu bili na forumu, doci cemo opet do 20-ak ljudi, verovatno u oktobru opet 30-ak. To je otprilike to. Jedino je stvarno malo ljudi koji su vec bili tu.
Sta da radimo, i meni se ne svidja posle toliko pokusaja ali tako je. Niko nas ne tera da igramo, jbg... Mozda oktobar bude jaci od maja, xexe
|
outer_space |
02.05.2012 16:33 |
u redu @hope, nemam tačne informacije, ali čini mi se da uvek dobiju preko 1000 GCs. ja sam prvo i napiso min. 1000, da bi kasnije EDIT-ovo post.
pozdrav.
|
outer_space |
02.05.2012 16:53 |
@ZeljkoUSA kad bi nam dali kao nemcima jedno 1000-2000 GCs mogli bi nečemu i da se nadamo, ovako... teško i tih 30-ak priželjkivanih on Oct. 01, 2012.
pozdrav.
|
HAS NOT BEEN SELECTED- po drugi put ćorak. Dvije prijave ja i supruga.
SVIM DOBITNICIMA ZELIM SVU SRECU OVOG SVIJETA U NOVIM ZIVOTNIM AVANTURAMA.:bravo::bravo::bravo:
|
Ovde nesto nije u redu. Ne kazem da je sistem neregularan, ali ne moze me niko ubijediti da je sistem sve izbacio kako treba. I da je pola ljudi ostavio da izbaci u Oktobru ovo je zalosno. Samo 3 registrovana forumasa od ranije, i niti jedan sa prostora BiH ili Hrvatske nakon 48 sati. Nemoguce je da posle 2 dana nemamo niti jednog dobitnika van Srbije! Sjecam se prosle godine u prvims atima bilo je odmah prvi dan i u Maju i u Julu 5-6 dobitnika iz BiH.
|
DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED po 3.put, mislio sam treća sreća ali šipak.
Čekam još oktobar, mada su šanse veoma male i ODUSTAJEM od dalje prijave za lutriju, DEFINITIVNO I ZAUVEK.
Srećno svima koji su prošli i koji nastavljaju sa sledećim prijavama za DV lutriju!!!
Pozdrav svim forumašima
|
Vangelistexas |
02.05.2012 18:20 |
Zdravo ljudi. Nisam jako cest na ovom forumu, i nakon uzetog bromazepama posle panicnog napada, mogu da kazem da posle prvog konkurisanja na zelenu lutriju, imam status EU201300023xxx. Ne mogu da verujem i dalje.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas
(Poruka 28977)
Zdravo ljudi. Nisam jako cest na ovom forumu, i nakon uzetog bromazepama posle panicnog napada, mogu da kazem da posle prvog konkurisanja na zelenu lutriju, imam status EU201300023xxx. Ne mogu da verujem i dalje.
|
Cestitam :):grin: , kakav osecaj :woohoo:
Upisi se i ti u ovu drugu temu pa da imamo i o tebi evidenciju, naravno ako vec nisi :grin:
|
Izgleda da na lutriji od ove godine dobijaju samo oni kojima je to prvo ucesce?! :naughty:
|
Marijab24 |
02.05.2012 19:49 |
HAS NOT BEEN SELECTED drugi put, ni momak ni ja. Cekamo oktobar i idemo dalje.
Cestitke izvucenima i puno srece svima.
|
evo i ja da se javim HAS NOT BEEN SELECTED, tako da ni ja ni decko nismo dobili.
cekamo oktobar, pa nam se mozda sreca osmehne tada:grin:
Cestitam izvucenima, i srecno svima u oktobru.:beer:
|
ljiljadule |
03.05.2012 07:23 |
.....nista i kod nas 7-mi put.srecno dobitnicima!!
|
HAS NOT BEEN SELECTED za mene i curu. Ja sam aplicirao 5.put, a cura 1.put
Sada čekamo 10.mjesec.
|
i ja da se prijavim da smo i zena i ja izduvali za ovaj put.prva prijava.
ko je dobio nek uziva.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.