-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Goran gore kako sto procitav ako toj istiot Marko toj e 9826 broj a mu zakazale za vo januar znacit nie sme vo fevruar najverojatno
A novi brojcina na visa buletin ke izvadat denovive da znajs da proveruvas otprilika vazaat od 6 do 10 vo mesecot Pozdrav
|
Tajna nasite broevi se so sigurnost za fevruar bitno e samo da ni dojdat pokanite za vo ambasada a na visa buletin izleguvaat na 15 i izgleda posle 15 gi pustaat pokanite za ambasada sigurno e taka zosto do detal ja pratam celava rabota sprema drugive sto gledam.Pozdrav
|
Tajna koga ke e sve OK kade planiras vo USA koe mesto dali imas nekogo tamu i dali nabavi garantno pismo
|
Schlbaizer |
06.12.2006 09:11 |
pitanje za nekog ko je prosao intervju sa porodicom.
gore su pisali da se placa 755 dolara po osobi u ambasadi, da li se placa duplo ili ne
(posebno za dete i posebno za majku)ako se dete od 1,5 godine vodi u isti pasos sa majkom?
Pozdrav
|
Goran tanja ima dobieno a ovde e soprugot na tanja inace brat mi e tamu! i jas edvaj cekam da dojdat a proveri na visa buletin na stranata najdolu i ke vidie deka na site prthodno sto gi vazale gi vazale od 6 do 10 vo mesecot barem jas toa go zabelezav pozdrav i valjda ke bide sve ok i ke si zamineme
|
miloshe sta je ovo kad god da uzem u tvoj blog napada me virus TROJAN
|
Jeste i meni se isto dogaca
|
srdjevic |
08.12.2006 10:31 |
Šta vam piše kao info? Koju oznaku nosi?
|
goran ti kogo imas vo amerika i dali se snajde so pismo?
I od ko ce izvadat na visa buletin deka se na primer do 11900 sto planiras da im se javis ili da im pratis e-mail
Pozdrav pa pisi
|
a gore sto mi pisa deka ke ni pratat posle 15 jas mislam obratno oti tie prosliot mesec izvadia kon 15 posle toa odat na procedura drugi brojcina i jas mislam deka kako sto gi obrabotuvaat im pracaat pisma taka da ti si 10 iljadi i nest malce mislam deka pismoto ti e prateno isto kako i na mene treba samo da cekame ovie denovi da stigne
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:22. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.