ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Chicago, Illinois (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=666)

bubamarica 27.04.2013 08:46

Preko kog sajta je najbolje traziti stanove?
Ja znam za rent.com i craigslist, ako znate za jos neki...
Gledala neke garsonjere, oko 800$, kvadratura varira, prosek oko 40m2

Olovka 02.05.2013 08:24

Prijatelj komentira da je ovo duplo povećanje u odnostu prije 10 godina !:no:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik chicagopn (Poruka 37802)
jednosoban 850-1000
dvosoban 1000-1300

Ivan_66 08.06.2013 15:24

Pozdrav svima, preko leta idem u Čikago kod rodjaka tj. kumova i ovo mi je prvi put da putujem avionom do Amerike. Posto sam student, završavam prvu godinu i upisujem drugu, pretpostavljam da nije problem oko dobijanja vize. Sva potrebna dokumenta se nalaze na sajtu američke ambasade.
Da li bi mogao neko da mi opiše put od Beograda do Čikaga, obzirom da mi je prvi put, da znam šta me očekuje, snalaženje po aerodromima, gejtovi i ostala čudesa :). Inače išao bih sa presedanjem preko Nemačke.

vuxanne 09.06.2013 03:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivan_66 (Poruka 39248)
Pozdrav svima, preko leta idem u Čikago kod rodjaka tj. kumova i ovo mi je prvi put da putujem avionom do Amerike. Posto sam student, završavam prvu godinu i upisujem drugu, pretpostavljam da nije problem oko dobijanja vize. Sva potrebna dokumenta se nalaze na sajtu američke ambasade.
Da li bi mogao neko da mi opiše put od Beograda do Čikaga, obzirom da mi je prvi put, da znam šta me očekuje, snalaženje po aerodromima, gejtovi i ostala čudesa :). Inače išao bih sa presedanjem preko Nemačke.

Ivane, imas jedno presedanje. Mozes mapu aerodroma da nadjes preko interneta i da izvezbas trasu koju treba da predjes. U slucaju da se plasis kako ce sta biti i npr. letis preko Lufthanse imas opciju da platis npr. oko 50 evra za "gate to gate service" da te neko sprovede od gejta to gejta. Ja sam bas to bila platila mami sad kad je putovala.

Hoping 24.11.2013 17:07

U nekim gradovima se zivi u centru grada a za posao se ide van centra, dok je u nekim obrnuto. Kako je u Chicagu? Fabrike su, pretpostavljam, van grada ali kako je za ostale organizacije, kompanije?

kaneolopa 24.11.2013 19:08

Fabrike su u Kini, ostale organizacije i kompanije su ili u gradu ili u predgradju ima i jednoga i drugoga.

Magelan 06.01.2014 22:06

Da osvezimo malo temu. U nasem Windy City-ju je danas tricavih -25C :gun: A u Enkoridzu +1C... LA +24C, Miami +28C... Najgori smo od svu decu :grin:

free 07.01.2014 00:37

Pa ako je -25 C onda i nije tako strasno, juce gledah prognozu islo je bre u minus neki zesci i to u F

oskark 07.01.2014 00:45

Pa islo je jutros i do -17 F, Sto ti dodje minus -27 C koliko je bilo nocas u 3 sata ujutru.
Ceo ovaj midwest je zahvatio ledeni talas, ali kako sam video najgore je prosao Minnesota gde je bilo i -40, mada mislim da je i sada. Trenutno je -24 :smrc:

A ne znam sta je gore, jucernjasnji sneg ili danasnji minus. Juce sam se namucio sa snegom, do stanice inace mi treba 2 minuta, juce je trebalo 9 minuta. :)

Magelan 07.01.2014 00:49

Jos uvek je na snazi "Wind Chill Warning" sto znaci da na ovih -25C dodajes jos bar -10C na conto efekta ledenog vetra...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:31.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.