ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Gjavol 10.07.2015 22:16

Bravo Vojo, posebno mi je drago za tebe :) Vidis da je na kraju super ispalo

SRBghost 10.07.2015 22:47

Iskrene cestitke svima od jednog jako loseg i pokvarenog coveka. Da vam se sve zelje ostvare!!!!

GreenM 10.07.2015 22:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 55639)
Neverovatan osecaj, posle toliko iscekivanja i toliko strepljenja i nerviranja, konacno smo postali current :1081::bravo:

Znala sam! Čestitke, jako mi je drago :1081::1081::1081:

adojaro 11.07.2015 06:10

Bravo brate. Da sa srecom odes za svojom sudbinom.

I ostalima koji su postali current cestitam. :beer:

grabovac84 11.07.2015 18:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 55636)
AFRICA 50,000
ASIA 7,650 Except:
Nepal: 7,150
EUROPE 43,050
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 8
OCEANIA 1,490
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 1,350

Izasao je zadnji visa bulletin za avgust i CUT OFF za septembar, nisam smeo da pogledam odma ali sam smogao snage, i kada sam video EUROPE 43.050 suze su mi krenule na oci, postao sam CURRENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestitam svima koji su postali CURRENT, a svima koji nazalost nisu stigli zelim MNOGO SRECE u narednoj lutriji, NIKADA ne gubite nadu i ne oustajte od svoji snova!

Brate najezio sam se kada sam procitao.....Bravo Vojo i srecno svima ovo je zaista bio neverovatan skok......:bravo:

Babs Johnson 13.07.2015 07:32

Vojo, čestitke i sve najbolje u novom početku!

Mi smo ostali "ispod crte" za nekih 250 brojeva. Očekivali smo fail, ali ovo nas je baš porazilo... kakva kosmička surovost. Ipak, zamišljam kako je biti u koži onog sa brojem 43051...

p.s. svakako se vrati ponekad na forum da podeliš iskustvo iz prve ruke ;)

Srećno!

voja82 13.07.2015 09:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Babs Johnson (Poruka 55679)

Mi smo ostali "ispod crte" za nekih 250 brojeva. Očekivali smo fail, ali ovo nas je baš porazilo... kakva kosmička surovost. Ipak, zamišljam kako je biti u koži onog sa brojem 43051...

Srećno!

Druze hvala, zao mi je sto nisi prosao, i ja jos uvek ne mogu da verujem da sam current, nisam se nadao ovolikom skoku u brojevima. Naravno da cu dolaziti na forum pa podelim iskustvo sa ostalima novim clanovima, ovaj forum mi je mnogo pomogao, tako da cu i ja nastojati da pomognem ostalima koliko budem mogao. A ti druze nemoj da odustajes, nikad se ne zna, mozda ce te izvuci za DV2017, DV2018 nikad se ne zna.

markoss 13.07.2015 10:53

kada bih ja mogao da ocekujem intervju ako mi je broj 12xxx?

voja82 13.07.2015 11:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 55682)
kada bih ja mogao da ocekujem intervju ako mi je broj 12xxx?

Mislim da ces imati definitivno u decembru, s obzirom da vas je malo izvuceno za DV2016. Sretno druze! :bravo:

Sanya 13.07.2015 11:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Babs Johnson (Poruka 55679)

Srećno!

I mi smo ostali ispod crte za nekih 1000 br. Surovo je to. Sa druge strane ko zna zasto je to dobro! Ko zna sta nas bolje ocekuje u buducnosti i zasto je trenutno bolje da ostanemo ovde gde smo. Ja verujem u uspeh,mozda vec i sledece godine,i to da budemo izvuceni s malim brojem. U zivotu se samo treba prepustiti i ploviti :grin: Naravno i truditi usput.

Cula sam za par slucajeva da su izvuceni dva puta. Cak i jedan moj dobar prijatelj,tako da provereno nije prazna prica.

Jako mi je drago sto je velika vecina dosla na red! Ko zna,mozda odaziv bude mali,pa nas na kraju sve pozovu u septembru :;D:

Puno srece u buducem zivotu zelim svim novopecenim amerima! :bravo:

rekoba 15.07.2015 15:37

rekoba

ljudi, ja sam 44xxx, znaci li ovo da vise nema nikakve sanse?

margos13 15.07.2015 17:43

Rekoba, nažalost jako je mala verovatnoća da će cut off u septembru biti veći od broja koji je objavljen u poslednjem visa bulletin-u.
Teorijski, imaš još neku malu šansu (pod uslovom da u sledećem visa bulletin-u objave veći cut off broj ili ako objave current za EU), ali praktično nemaš više nikakvu šansu u DV 2015.

Stvarno mi je žao zbog tebe i ostalih dobitnika koji imaju CN iznad septembarskog cut off-a. Ne mogu ni da zamislim kako se osećate.
Ovakva situacija desila se u DV 2014 i dešava se i ove godine. Nadam se se ovo neće ponoviti u DV 2016 (izvučeno je mnogo manje dobitnika).

Obavezno se prijavi na DV 2017, nemoj odustajati. Pozdrav...

Sanya 15.07.2015 21:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik rekoba (Poruka 55723)
ljudi, ja sam 44xxx, znaci li ovo da vise nema nikakve sanse?

Nema nikakve sanse... VB se nece uopste pomeriti. Kontaktirala sam KCC. I ja sam br 44xxx

Tikica 23.07.2015 16:34

Čestitam ljudi od srca svima koji su postali current!!! Posebno voja82 i njegovoj porodici, znala sam da ćete uspeti :bravo:

Iskreno mi je žao svih koji nažalost nisu prošli ovaj krug, ali eto oktobra vrlo brzo i samo hrabro, nadam se da će DV 2017 biti vaša godina!:==D:

BB11 24.07.2015 15:44

Čestitke svima koji su postali current! :bravo::bravo:

joca zvoca 10.08.2015 16:50

Cao narode!!! Ima li koga, svi ste jako tihi :smrc:. Ocekujemo li od danas izlazak novog broja Visa Bulletin-a? Vidim da je to ove godine uglavnom bio 10. u mjesecu (izuzeci 9. i 13.). Ima li iko da ceka sa mnom, da bar brze vrijeme prodje?

voja82 10.08.2015 18:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56125)
Cao narode!!! Ima li koga, svi ste jako tihi :smrc:. Ocekujemo li od danas izlazak novog broja Visa Bulletin-a? Vidim da je to ove godine uglavnom bio 10. u mjesecu (izuzeci 9. i 13.). Ima li iko da ceka sa mnom, da bar brze vrijeme prodje?

Koji si broj? Cut off za septembar je izasao jos u avgustu, tako da ce sada samo verovatno izaci zvanicno za septembar i ostati 43050, nadam se da gresim i da ce se makar malo pomeriti na gore ali cisto sumnjam.

joca zvoca 10.08.2015 18:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 56128)
Koji si broj? Cut off za septembar je izasao jos u avgustu, tako da ce sada samo verovatno izaci zvanicno za septembar i ostati 43050, nadam se da gresim i da ce se makar malo pomeriti na gore ali cisto sumnjam.

Ja cekam neku informaciju za oktobar (DV 2016), a CN mi je mali, do 2000 I DS-260 sam poslala 15.06.2015!!!

voja82 10.08.2015 18:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56129)
Ja cekam neku informaciju za oktobar (DV 2016), a CN mi je mali, do 2000 I DS-260 sam poslala 15.06.2015!!!

Ok, ok nemoras da se deres, mislio sam da pitas za dv2015.

kdragan77 10.08.2015 19:56

Citat:

Boga mi Banja Luka ima dva sitna broja , ti 2xxx I mi 3xxx , Mislim da nas ceka put u Sarajevo u oktobru. Skoro sam siguran da je posto sam gledao statistiku zadnjih nekoliko godina u VB I za Evropu svi su do 8000 imali intervju u oktobru. Lijep pozz

Stromae 11.08.2015 00:42

Citat:

I mi zeljno iscekujemo novi Vbulletin da vidimo prve brojeve za 2016tu. Svakako svesni toga da necemo biti skoro, ipak kao deca proveravamo svaki dan... Jocozvoco ti si nam medju prvima ove godine :) cekamo da nam javis lepe vesti... :grin:

grabovac84 11.08.2015 09:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 56137)
I mi zeljno iscekujemo novi Vbulletin da vidimo prve brojeve za 2016tu. Svakako svesni toga da necemo biti skoro, ipak kao deca proveravamo svaki dan... Jocozvoco ti si nam medju prvima ove godine :) cekamo da nam javis lepe vesti... :grin:

Sad nesto gledam tabelu dobitnika za 2016 i Boga mi malo ljudi je poslalo DS u Maju....Svi su krenuli od Juna pa na ovamo...:)....Nadam se samo da su ubrzali malo proces oko DS formulara obzirom da ih nema mnogo za ovu godinu ali ajde da cekamo tamo kraj Avgusta pa cemo valjda videti....:grin:

Stromae 11.08.2015 13:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 56138)
Sad nesto gledam tabelu dobitnika za 2016 i Boga mi malo ljudi je poslalo DS u Maju....Svi su krenuli od Juna pa na ovamo...:)....Nadam se samo da su ubrzali malo proces oko DS formulara obzirom da ih nema mnogo za ovu godinu ali ajde da cekamo tamo kraj Avgusta pa cemo valjda videti....:grin:

Gledali smo nesto na netu pretpostavke BritSimona i on ocekuje da ce zbog malog broja selectees, razvuci brojeve pa ce startovati od manjeg vbulletina nego ranije.. Ja se ipak nadam da si ti u pravu i da ce bas zbog toga sto nisu ljudi slali u maju ds260 podici broj:) al to su samo nadanja

Stromae 11.08.2015 22:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 56138)

I jos jedna stvar... U tabeli za dv2016 najveci broj visa bulletinaje 23xxx, da li je moguce da niko nije sa cecim brojem izvucen...mislim ok bice manje zbog broja selecteesa ali svakako je dosta manji broj.. Ili ljudi koji imaju preko 23xxx ne posecuju ovaj forum :blink: :grin:

grabovac84 12.08.2015 05:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 56147)
I jos jedna stvar... U tabeli za dv2016 najveci broj visa bulletinaje 23xxx, da li je moguce da niko nije sa cecim brojem izvucen...mislim ok bice manje zbog broja selecteesa ali svakako je dosta manji broj.. Ili ljudi koji imaju preko 23xxx ne posecuju ovaj forum :blink: :grin:

Pa ima ih sigurno negde po forumu ali cute jos uvek...:grin:
Ima dosta njih kojima ne znamo jos broj a na listi su...malo je lista ne azurirana sto se toga tice jer ljudi ne ostavljaju broj da ih ubacimo...ali tu su oni negde....cekaju svoj trenutak...:grin:

joca zvoca 12.08.2015 07:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 56130)
Ok, ok nemoras da se deres, mislio sam da pitas za dv2015.

Oooo pozdrav Vojo!!! Nema vike i galame, a o "deranju" ni govora, samo je veliko iscekivanje i nestrpljene sa moje strane kad je rijec o pocetku 2016. :grin:
Jedva cekam da pocnemo sa pripremama za intervju...bar ti to razumijes :papa:

joca zvoca 12.08.2015 08:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kdragan77 (Poruka 56132)
Boga mi Banja Luka ima dva sitna broja , ti 2xxx I mi 3xxx , Mislim da nas ceka put u Sarajevo u oktobru. Skoro sam siguran da je posto sam gledao statistiku zadnjih nekoliko godina u VB I za Evropu svi su do 8000 imali intervju u oktobru. Lijep pozz

Pozdrav kdragan77! Hoce li nas danas obradovati Visa Bulletin za septembar?
Kako se provodi vrijeme dok se iscekuje novi broj?

voja82 12.08.2015 09:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56153)
Oooo pozdrav Vojo!!! Nema vike i galame, a o "deranju" ni govora, samo je veliko iscekivanje i nestrpljene sa moje strane kad je rijec o pocetku 2016. :grin:
Jedva cekam da pocnemo sa pripremama za intervju...bar ti to razumijes :papa:

Ako iko zna kako je iscekivati VisaBulletin onda smo to mi sa velikim brojevima :D Opusti se svi vi iz DV2016 dolazite na red, neko pre neko kasnije, ali najbitnije da dolazite na red. Nekada i nije lose doci malo kasnije na red, covek ima vremena da pozavrsava neke stvari, rascisti u glavi neke stvari i finansijski se pripremi za odlazak. Sretno svima :==D:

grabovac84 12.08.2015 13:20

Inace do veceras ocekujemo novi Visa Bulletin.....pracen ranijim godinama uvek je izlazio 12 Avgusta pa se nadam da ce tako biti i sada....Ajde da vidimo...Mada opet ako zeznu sa procesuiranjem DS onda cemo da cekamo jos mesec dana ali sta je to naspram celog zivota....:)

GreenM 12.08.2015 15:34

Izašao je novi visa bulletin :D
9150 je prvi cut off za DV2016 :D
Čestitke svima koji su postali current!

joca zvoca 12.08.2015 16:42

Sad sam provjerila po 100 put i konacno imam sta i da vidim!:grin:
I ja se pridruzujem cestitkama!:bravo: Vidim da je broj odlican, sto je velika sreca i nada za one sa vecim CN! Neka smo dobili prve informacije pa dalje kako nam bude :;D:.

Kamely 24.08.2015 13:27

Dobar dan svima. Ja sam na ovom Forumu prvi put i verovatno cu pitati nesto sto je vec, sasvim sigurno, prethodnih godina odgovoreno. Medjutim, verujem da je svima jasno da je traziti neku posebnu informaciju na ovako obimnim i velikim forumima pravi rudnicki posao.

Zbog toga bih zelela da se predstavim. Moje ime je ovde Kamelia, i nakon osam pokusaja, ove godine sam izvucena u prvoj selekciji za GC. CN broj je 11xxx, a DS form je poslat polovinom juna. Pratim VBulletin i vidim da stoji Cut Off broj 9xxx... nisam sigurna koji tacno broj, a za oktobar.

Sada bih molila strpljive i one iskusnije da mi pojasne - ukoliko nekoga ne mrzi, sta tacno znace termini cut off i current (ja pretpostavljam, ali bih volela da se uverim da sam tacno razumela), kao i koji cut off broj se - a na osnovu iskustava iz prethodnih godina, moze ocekivati za novembar. Ja sam sve vreme racunala da cu stici na red za intervju u januaru/februaru, medjutim ovako veliki broj za oktobar me zbunio jer bi to onda bilo mozda i realno da moj CN 11xxx stigne na red i u novembru.

Razmisljam li dobro, cenila bih ako bi neko iskusan uspeo da mi napise. Takodje, imam jos pitanja...ali neka ovo bude sve za prvi post.

Zelim svima mnogo strpljenja i mnogo srece.

grabovac84 24.08.2015 14:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kamely (Poruka 56347)
Dobar dan svima. Ja sam na ovom Forumu prvi put i verovatno cu pitati nesto sto je vec, sasvim sigurno, prethodnih godina odgovoreno. Medjutim, verujem da je svima jasno da je traziti neku posebnu informaciju na ovako obimnim i velikim forumima pravi rudnicki posao.

Zbog toga bih zelela da se predstavim. Moje ime je ovde Kamelia, i nakon osam pokusaja, ove godine sam izvucena u prvoj selekciji za GC. CN broj je 11xxx, a DS form je poslat polovinom juna. Pratim VBulletin i vidim da stoji Cut Off broj 9xxx... nisam sigurna koji tacno broj, a za oktobar.

Sada bih molila strpljive i one iskusnije da mi pojasne - ukoliko nekoga ne mrzi, sta tacno znace termini cut off i current (ja pretpostavljam, ali bih volela da se uverim da sam tacno razumela), kao i koji cut off broj se - a na osnovu iskustava iz prethodnih godina, moze ocekivati za novembar. Ja sam sve vreme racunala da cu stici na red za intervju u januaru/februaru, medjutim ovako veliki broj za oktobar me zbunio jer bi to onda bilo mozda i realno da moj CN 11xxx stigne na red i u novembru.

Razmisljam li dobro, cenila bih ako bi neko iskusan uspeo da mi napise. Takodje, imam jos pitanja...ali neka ovo bude sve za prvi post.

Zelim svima mnogo strpljenja i mnogo srece.

Dobrodosla na forum Kamely prvo :grin:
Sto se tice tvojih pitanja pokusacu da ti odgovorim koliko znam jer sam i ja relativno mlad ovde ali ipak sam procesljao ceo forum pa valjda sam nesto naucio :grin:
Current status znaci da svi brojevi koji su ispod naznacenog broja su dosli na red za vizu...odnosno ukoliko im je formular odnosno aplikacija obradjena u tom mesecu dolaze na intervju....tacan datum stize mailom nekoliko nedelja pre intervjua....4-6 tacnije...dakle za Oktobar su svi brojevi ispod 9100 current, dakle dolaze na red za intervju u Oktobru....
Cut Off status je pak naznaka za mesec nakon Current statusa....dakle govori nam do kog broja ce se ici nakon Current meseca....ili prosto govori brojeve za dva meseca unapred....Srpski prosto receno....
Tvoj CN rekao bih da ce biti Current negde u Decembru ne verujem pre jer su za oktobar stavili malo visi broj iz razloga sto su ljudi dosta kasno slali DS formulare pa u KCC nisu stigli da obrade male brojeve dovoljno brzo, tako da ce to cistiti tamo do novembra. Dakle odprilike negde Decembar mada ko zna....nije nista definitivno jer je tek pocetak dv 2016....

div011 26.08.2015 01:58

Pozdrav od zakasnelih..

Pozdrav i cestitke svima koji su imali srece od Vlade! Nov sam ovde i normalno niiista ne znam. Mi smo pre nedelju dana SLUCAJNO provalili da smo izvuceni i tek sam u subotu popunio taj 260 za svakoga po na osob i poslao...valjda nije kasno. Gde gledate te liste? Mi smo dobili br. na mail i 17 hiljada smo i nesto.

margos13 26.08.2015 08:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik div011 (Poruka 56384)
Pozdrav i cestitke svima koji su imali srece od Vlade! Nov sam ovde i normalno niiista ne znam. Mi smo pre nedelju dana SLUCAJNO provalili da smo izvuceni i tek sam u subotu popunio taj 260 za svakoga po na osob i poslao...valjda nije kasno. Gde gledate te liste? Mi smo dobili br. na mail i 17 hiljada smo i nesto.

DS-260 si poslao kasnije, ali nisi zakasnio, sve je OK. DS-260 može se poslati i sledeće godine (i ne bi ni tada zakasnio).
Visa Bulletin ti izlazi svakog meseca (izlazi između 5. i 15. u mesecu) i u svakom biltenu se navode cut off brojevi, tj. brojevi do kojih će se obavljati intervjui (npr. u poslednjem biltenu su navedeni do kog broja će se obavljati intervjui u oktobru). Sajt na kojem se objavljuju viza bilteni je na sledećem linku: http://www.travel.state.gov/content/.../bulletin.html

Nisam te shvatio u delu oko maila, jer ne dobija se nikakav mail, već moraš da se uloguješ i proveriš da li si izvučen i pod kojim brojem si izvučen (tj. case number), ako si izvučen. Ne šalju se nikakvi mailovi sa obaveštenjem da si izvučen i pod kojim brojem si izvučen i takav mail sigurno nisi dobio (takva obaveštenja i te informacije se ne šalju na mail - moraš se ulogovati i proveriti).

div011 26.08.2015 21:52

Hvala na odgovoru! Pa mail smo svi dobili nakon sto smo popunili taj 260. Tu smo obavesteni da je nas br. 17xxx i ima nekih bar kodova na toj stranici...valjda to svi dobijaju.

margos13 26.08.2015 22:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik div011 (Poruka 56398)
Hvala na odgovoru! Pa mail smo svi dobili nakon sto smo popunili taj 260. Tu smo obavesteni da je nas br. 17xxx i ima nekih bar kodova na toj stranici...valjda to svi dobijaju.

Da, dobio si automatizovani mail sa potvrdom da je DS-260 obrazac popunjen i poslat. U tom potvrdnom mailu stoji i tvoj CN - isti taj CN naveden je i u 1. obaveštenju da si izvučen na lutriji.

div011 27.08.2015 09:34

Ok, bili smo u blagom haosu pa nismo ni povatali brojeve....sad znaci cekamo mail, koji nece pre nove godine, sudeci po ovim vasim datumima( a obzirom da mi biseri vec kasnimo2 meseca). Pozdrav!

mibim2016 10.09.2015 06:33

Visa bulletin za oktobar

Izasao je novi visa bulletin za mesec oktobar a za dv2016. Uporedio sam ga sa proslogodisnjim i ono sto sam primetio da ce mnogo veci broj ljudi u odnosu na prethodnu godinu ici u novembru na intervju. Da li sam dobro primetio i drugo sta to moze da znaci? Da li ce se proporcijalno pomerati i ostali bulletin-i, t.j.da li ce i ostali ici ranije na intervju?

Stromae 10.09.2015 07:10

Pazi generalno u nekom trrenutku ce morati da uspori. Ima na sajtu britsimona lista kao overview od 1996 do danas kako se kretao vbuletin po mesecima. Tu mozes da vidis kako se uvek negde uspori i onda npr izmedju dva meseca bude stotinak brojeva razlike. Ja skontah da su skokovi veliki jer izgleda da do ovog trenutka nisu skupilj dovoljno ljudi koji su na vreme poslali ds260 i da su stigli iz KCCa da obrade te uahteve - mnogi ljudi su kasno slali, pa onda podignu cutt off da bi imali dovoljnu kvotu za intervjue za taj mesec. Mozda nisam u pravu ali tako shvatih.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:53.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.