![]() |
Jas imam striko od zenami i veke mi ja pusti garancijata 134i toa i e oznakata a planiram i mail da pustam i da se javam ama ke pocekam uste destina dena a daj boze da stignat ovie dena
|
Milose danas je u redu ali sajt je nesto drugacii valjda si nesto uradio ali mislim u pozitivnu smislu sada je mnogo bolje.pozdrav
|
Goran @
a zosto velat 755 $ se placa ko mene vo prvoto pismo mi pisuvase 355 $ I koga planiras ako bide se vo red da odis i so kogo ke odis i koj go dobi pismoto? |
Jesam, Gorane. Napisao sam i post na temu koje su sve novine... hehehe ;-)
|
Dobro, znaci trebalo bi neko pismo podrske. E sad mene interesuje da li je jos neko (ove godine), osim Milosa, pokusao sa obicnim emailom od nekoga iz Amerike i sta sve u tom mailu uopste pise? Mislim, da li email ima neku formu ili je proizvoljnog sadrzaja? Ovo sve vazi uz cinjenicu da ovde mogu da podnesem dokaze o finansijskoj podrsci, tako da mi to ne bi trebalo iz Amerike.
Pozdrav svima! P.S. Za bracu Makedonce Da, to sam ja gore negde na pocetku ove stranice. :) |
Tanja jas sum nositelot na aplikacijata ako e sve vo red odam maj so soprugata i decata a deka se plaka 755 dolary toa e tocno od luge sto bile vo ambasada mi kazaa zosto e taka neznam
|
mikle pa de si jesi li uzeo vizu ili nisi sta si uradio pisi nam?
Pozdrav |
Goran@
ne mi e jasno edno nesto na visa buletin primer izlezeni se brojcinata za januari i primer pisuva za afrika do 10900 za evropa 9900 itn. ako gi soberes site ke dobies cifra odprilika do 54000 taka da mi e cudno sega koga ke izvadat za fevruari dodadi im plus 2000 na sekoj region izlaga cifra sto e nad 55000 sto tie gi dodeluvaat taka da mie cudno za nas ! Neznam mozebi gresam zatoa ispravi me ako gresam! |
Tanja se izvlekuvaat 100000 aplikacii kako sto kazuvaat prvite 50000 broevi se od Evropaa a na primer ako ti go imas brojot 10 300 nekoj od afrika e posle tebe so broj 10 301 nekoj od azija 10 302 i tn. nemoj da mislis deka nekoj od afrika imat isti broj ko tebe ti si edini vo tie 100000 so toj broj jas mislam deka e taka.Pozdrav
|
@tanja
Uzeo sam vizu za sebe i suprugu jedan dan posle razgovora. Viza mi vazi do 28. maja tako da cemo verovatno sredinom maja da putujemo. Vidim da ste jako nestrpljivi da dobijete poziv za razgovor... Ne brinite nista, poziv cete sigurno dobiti (mislim da celokupna procedura kasni za mesec dana u odnosu na ono sto pise u Bulletin-u). Pozdrav! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:16. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.