Kanye West |
25.01.2015 17:24 |
Johnywalker hvala ti puno na odgovorima sada mi je jasno to sve...
Ali sto se tice njegove zene znamo to sve da ona ima pravo da idem s njim i ako ne ode na intervju da nece dobiti vizu problem je u tome sto je ona njemu rekla da nece nikako da ide u Ameriku niti bi kada poslje isla.
Nju viza ne zanima.
Pa me zato interesuje da li je njezino prisutsvo obavezno tokom intervjua jer je beneficiary.Da mu nece praviti problem sto ona nije tu zbog toga pitam nisam nigdje na forumu nasao ovakav slucaj zato mi nije jasno.
|
johnywalker |
25.01.2015 17:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kanye West
(Poruka 51578)
Johnywalker hvala ti puno na odgovorima sada mi je jasno to sve...
Ali sto se tice njegove zene znamo to sve da ona ima pravo da idem s njim i ako ne ode na intervju da nece dobiti vizu problem je u tome sto je ona njemu rekla da nece nikako da ide u Ameriku niti bi kada poslje isla.
Nju viza ne zanima.
Pa me zato interesuje da li je njezino prisutsvo obavezno tokom intervjua jer je beneficiary.Da mu nece praviti problem sto ona nije tu zbog toga pitam nisam nigdje na forumu nasao ovakav slucaj zato mi nije jasno.
|
aha, to. pa neće biti nikakav problem, jedino što će jeftinije proći, neće morati platiti vizu za nju. Ako budu i pitali šta je sa žene slobodno može reći ne želi da ide, nije nikakav problem to niti ga zbog toga mogu odbiti ili slično. To što joj se ne ide, ja mislim da je vjerovatno samo neka faza, poslije kada joj se bude išlo e onda neće moći tako jednostavno ali tada će biti kasno za rečenice poput "eh kud nisam" i sično :)
|
Kanye West |
25.01.2015 18:24 |
E super onda ma zena je loseg zdravstvenog stanja ovdje je na ljecenju i ne ide joj se a sta ce poslje biti tko zna.Bas to i jeftinije ce proci.
Hvala ti puno.Bas si nam pomogao oko nedoumica :1081:
|
hi
Zdravo jludi hteo bih da pitam, kad se promeni adresu na boraviste, dal se treba smeniti i ID i Vozacka dozvola.
Stvar je u tomo da ja i supruga smo predhodno ziveli na jedno adresi, a sada smo se preselili na drugoj adresi i naravno to smo prijavili USCIS, e sada mene zanima dal treba da promenimo i nasoj ID i vozacke dozvole i na njima da imamo nasoj novoj adresi ili to je nezadozitelno
pozz i ako neko zna moleo bih za pomos
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik roki_rd
(Poruka 51646)
Zdravo jludi hteo bih da pitam, kad se promeni adresu na boraviste, dal se treba smeniti i ID i Vozacka dozvola.
Stvar je u tomo da ja i supruga smo predhodno ziveli na jedno adresi, a sada smo se preselili na drugoj adresi i naravno to smo prijavili USCIS, e sada mene zanima dal treba da promenimo i nasoj ID i vozacke dozvole i na njima da imamo nasoj novoj adresi ili to je nezadozitelno
pozz i ako neko zna moleo bih za pomos
|
Trebate bar online uraditi to na tvojoj DMV stranici, ako neces da radis corrected DL i ID . I to se treba uraditi do 10 dana nakon preseljenja na novu adresu (ali mislim da moze i kasnije) Nadam se da ste uradili onaj change of address form u posti (moze i online, ali ti uzmu $1) da ti posta dolazi gdje treba, mnogi zaborave i na taj detalj.
https://moversguide.usps.com/icoa/ho...&referral=MG82
|
Ds-260
Zamolio bi za sovet.
Mene su izvukli za DV2015. Ali zagavio sam kod popunjavanja on line formulara DS-260. I to u delu koji je oko adres gde bi isao tamo i gde da posalju green karte (zato sto nemam neki rodzak ili neko blizak u US).
mene zanimaju 2-3 stvari oko toga:
1. Koji je krajni datum do kojeg bi trebao da popunim formular?
2. Imam jedan prijatelj koj tamo zivi legalono vec 4 godine ali jos nema drzavljanstvo, dali bih mogao da stavim negove podatke na aplikaciju ili to nije preporuclivo.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik darkosi
(Poruka 51652)
Zamolio bi za sovet.
Mene su izvukli za DV2015. Ali zagavio sam kod popunjavanja on line formulara DS-260. I to u delu koji je oko adres gde bi isao tamo i gde da posalju green karte (zato sto nemam neki rodzak ili neko blizak u US).
mene zanimaju 2-3 stvari oko toga:
1. Koji je krajni datum do kojeg bi trebao da popunim formular?
2. Imam jedan prijatelj koj tamo zivi legalono vec 4 godine ali jos nema drzavljanstvo, dali bih mogao da stavim negove podatke na aplikaciju ili to nije preporuclivo.
|
Nisam sigurna da bi trebao da spominjes tog druga koji je ilegalno tamo, za svaki slucaj... Dosta ljudi koji nisu imali nikoga u US su davali adresu hotela ili nekog smjestaja gdje ce biti za pocetak. Sto se DS260 tice, preporucujem da ga posaljes sto prije, jer je vec poprilicno kasno. Naravno, to zavisi od tvog CN i kada ces biti current, ali imaj na umu da njima treba oko 2 mj. nakon slanja DS260 da ga provjere... A tvoj ds260 bi trebao da bude procesuiran 2 mj. prije intervjua, jer ne mogu da ti zakazu intervju ako DS nije gotov... Odlaganjem slanja DS260 ti se povecava mogucnost da ti odloze intervju, a samim tim i mogucnost da viza nestane prije nego sto dodjes na red...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GreenM
(Poruka 51653)
Nisam sigurna da bi trebao da spominjes tog druga koji je ilegalno tamo, za svaki slucaj... Dosta ljudi koji nisu imali nikoga u US su davali adresu hotela ili nekog smjestaja gdje ce biti za pocetak. Sto se DS260 tice, preporucujem da ga posaljes sto prije, jer je vec poprilicno kasno. Naravno, to zavisi od tvog CN i kada ces biti current, ali imaj na umu da njima treba oko 2 mj. nakon slanja DS260 da ga provjere... A tvoj ds260 bi trebao da bude procesuiran 2 mj. prije intervjua, jer ne mogu da ti zakazu intervju ako DS nije gotov... Odlaganjem slanja DS260 ti se povecava mogucnost da ti odloze intervju, a samim tim i mogucnost da viza nestane prije nego sto dodjes na red...
|
Gde si to videla da njegov drug zhivi ilegalno? Chovek je rekao da mu drug zhivi legalno ALI JOSH NEMA drzhavjanstvo. To znachi da njegov drug je LPR, a moje mislenje je da ne bi trebao da ima ikakvih problema ako on navede njegovu adresu. Neka se jave iskusniji, neko ko vech proshao slichnu proceduru.
|
johnywalker |
29.01.2015 22:12 |
naravno da nema nikakave veze. osim toga cak i da jeste ilegalan, otkud cu ja koji zivim izvan amerike znati kakav status neko ima. njima u sistemu treba samo adresa na koju da posalju karticu i to je sve. nece oni sada raditi neku provjeru osobe ciju adresu navedes. ko ti je to? - pa prijatelj, i to je to.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik goKi-
(Poruka 51659)
Gde si to videla da njegov drug zhivi ilegalno? Chovek je rekao da mu drug zhivi legalno ALI JOSH NEMA drzhavjanstvo. To znachi da njegov drug je LPR, a moje mislenje je da ne bi trebao da ima ikakvih problema ako on navede njegovu adresu. Neka se jave iskusniji, neko ko vech proshao slichnu proceduru.
|
Izvinjavam se, pogresno sam procitala, desava se.
pedesetkaraktera
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.