ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2018 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1877)

Tia 22.11.2017 16:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tia (Poruka 69736)
Mi smo imali u BG u intervju i imali smo jedan vencani list i jednu kopiju istog,naravno. Nije apsolutno bilo pitanja na tu temu.

I sve originale na kraju vrate, uzmu samo kopije tako da je apsolutno neverovatno da je neko trazio dva puta isti dokument,

Tea900 22.11.2017 17:54

Nama su vratili samo suprugovu diplomu, jedino ako nije u onoj koverti. Nama su trazili za oboje originale vjencanih listova, ne znam mozda bi prihvatili i jednu kopiju ali eto mi smo ponjeli originale jer je na spisku za dokumentaciju tako pisalo. Opet mislim da je lakse izvaditi jos jedan vjencani list, nego poslije se maltretirati, pa nek uzimaju sta im treba :) A mozete nazvati i ambasadu i pitati stvarno su svi ljubazni bar u Sarajevu, mi smo ih zvali bas dosta puta i na kraju kad smo dosli svi su vec znali za nas :D posto smo imali i nekih problema oko otkljucavanja DS.

ana2018 22.11.2017 18:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tea900 (Poruka 69739)
Nama su vratili samo suprugovu diplomu, jedino ako nije u onoj koverti. Nama su trazili za oboje originale vjencanih listova, ne znam mozda bi prihvatili i jednu kopiju ali eto mi smo ponjeli originale jer je na spisku za dokumentaciju tako pisalo. Opet mislim da je lakse izvaditi jos jedan vjencani list, nego poslije se maltretirati, pa nek uzimaju sta im treba :) A mozete nazvati i ambasadu i pitati stvarno su svi ljubazni bar u Sarajevu, mi smo ih zvali bas dosta puta i na kraju kad smo dosli svi su vec znali za nas :D posto smo imali i nekih problema oko otkljucavanja DS.

Hvala vam mnogo na odgovorima, iako nema baš logike da imamo dve identične venčanice mi ćemo ih ipak izvaditi. Ipak ne bih želela da moram ponovo nešto da vadim/dokazujem kada smo već dovde stigli

Tia 22.11.2017 19:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ana2018 (Poruka 69740)
Hvala vam mnogo na odgovorima, iako nema baš logike da imamo dve identične venčanice mi ćemo ih ipak izvaditi. Ipak ne bih želela da moram ponovo nešto da vadim/dokazujem kada smo već dovde stigli

Relax, ne tripujte se samo. Ludi su totalno razumni i korektni, zaista se ne bave nebulozama i traze samo ono sto je napisano. Srecno!!!

Vani 24.11.2017 15:42

E ovako ... sto se tice samo fee za GC ... U sustini sve je lagano, ja sam se malo vise uplasio i evo uplatio sam danas, mozete preko vaseg racuna ili od brata, sestre, roditelja druga , drugarice stvarno je svejedno, kada popunite A Broj treba da imate ukupno 9 cifara, ali to imate tacno na papiru koji dobijete iz ambasade, posle toga ide ID isto kao sto vam pise na papiru, onda idete add ako ima jos nekog dodate ako ne onda nastavite dalje i doazi do info o uplatiocu i njegovom mailu, zatim info o osobi cija je kartcia, ako placate sa kartivom iz srbije mora biti adresa iz srbije tacnije iz licne karte , ime prezime, opstina , grad i tj to, dolazite do dela kakao placate unesete da cete karticom i popunite sve i tj to, samo uplatite vise od 220 na racunu da bi mogli da vam skinu transakciju oko 250 je sasvim ok :) Ja uskoro putujem za daleki Sijetl pa kada se budem smestio javljam svoje prve utiske :)

misternice 24.11.2017 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vani (Poruka 69750)
E ovako ... sto se tice samo fee za GC ... U sustini sve je lagano, ja sam se malo vise uplasio i evo uplatio sam danas, mozete preko vaseg racuna ili od brata, sestre, roditelja druga , drugarice stvarno je svejedno, kada popunite A Broj treba da imate ukupno 9 cifara, ali to imate tacno na papiru koji dobijete iz ambasade, posle toga ide ID isto kao sto vam pise na papiru, onda idete add ako ima jos nekog dodate ako ne onda nastavite dalje i doazi do info o uplatiocu i njegovom mailu, zatim info o osobi cija je kartcia, ako placate sa kartivom iz srbije mora biti adresa iz srbije tacnije iz licne karte , ime prezime, opstina , grad i tj to, dolazite do dela kakao placate unesete da cete karticom i popunite sve i tj to, samo uplatite vise od 220 na racunu da bi mogli da vam skinu transakciju oko 250 je sasvim ok :) Ja uskoro putujem za daleki Sijetl pa kada se budem smestio javljam svoje prve utiske :)

Hvala mnogo na informacijama. Mnogo srece i uspeha u Sijetlu, verujem da ce ti biti super :)

Vani 24.11.2017 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik misternice (Poruka 69751)
Hvala mnogo na informacijama. Mnogo srece i uspeha u Sijetlu, verujem da ce ti biti super :)

Nista buraz, ako se odlucis za Sijetl dobrodosao si , ako treba bilo sta tu sam da pomognem ako sam u mogucnosti :) Takodje zelim i sve tebi najbolje :)

bojan1981 25.11.2017 07:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 69701)
Da se pohvalim I da me ubacite u tabelu, dobio sam poziv za intervju u ambasadi, idemo na 17.01.2018. Pozdrav I srecno svima :)

Nama je taj datim pre hod dana doneo nadu u nov zivot. Evo nas sada u USA , oboje posao, stan, skucili se, obukli, kupili dosta teh zezalica...
Ne ustrucavamo se za mnogo toga.

Zelim vam puno srece.

tile83 25.11.2017 09:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bojan1981 (Poruka 69753)
Nama je taj datim pre hod dana doneo nadu u nov zivot. Evo nas sada u USA , oboje posao, stan, skucili se, obukli, kupili dosta teh zezalica

a opet niste zaboravili na nas... znaci kad se jave iskusni članovi - hvala, bilo bi zgodno kad bi imali lajkice uz komentare. Drago mi je da vam ide od ruke I nadamo se da cemo I mi pisati sa te strane. Veliki pozzz

DzokicaMicev 26.11.2017 12:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bojan1981 (Poruka 69753)
Nama je taj datim pre hod dana doneo nadu u nov zivot. Evo nas sada u USA , oboje posao, stan, skucili se, obukli, kupili dosta teh zezalica...
Ne ustrucavamo se za mnogo toga.

Zelim vam puno srece.

Hvala Bojane, nadam se da godinu dana kasnije i ja cu nekome pozeleti isto, srecno svima :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:11.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.