- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
ivanmilosavljevic |
04.11.2012 00:39 |
Nasao sam jedan zanimljiv podatak,u prilogu mozete videti.Da od 100.000 izvucenih ne izdaju ni 50.000:obrva:.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 33533)
Nasao sam jedan zanimljiv podatak,u prilogu mozete videti.Da od 100.000 izvucenih ne izdaju ni 50.000:obrva:.
|
Da to sam i ja napisao u temi
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1115
Tu ti je statistika od 95-2011.
To moze biti zbog toga sto pise da je Foreign Service Post, tj Ambasade, na ovu cifru dolazi jos i AOS. Brojevi koje sam u gorem postu naveo su sveukupne aktivirane vize. Sto ukazuje na to da jeste kao sto i mislis. Nisu sve vize iskoriscene.
Let's get real. Covek(steva ili kako se zove) je isao u septembru na intervju i dobio vizu. A Druga stvar jeste i napominjanje oktobarskog izvlacenja.
|
ivanmilosavljevic |
07.11.2012 23:54 |
.
Danas je izasao Visa Bulletin za decembar.Koji glasi [b]10.950[/B,sto mi se uopste ne svidja!!!:udri:
|
Ne znam zosto ovaa godina odobruvaat tolku malku broevi.Lani za Januar bile odobreni do 16500.
|
ivanmilosavljevic |
08.11.2012 00:27 |
.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ohrid13
(Poruka 33696)
Ne znam zosto ovaa godina odobruvaat tolku malku broevi.Lani za Januar bile odobreni do 16500.
|
Od 2006 godine ovo je najsporiji bilten!I te godine je maximum je bio 23000(may 2007),i to cak za jun!
|
Vangelistexas |
08.11.2012 00:30 |
A valjda cemo stici. S obzirom da je prosle godine bilo 16500, a na kraju islo i do 40000, ovo je samo 5000 manje. Tako da i dalje necu da se skenjavam :)
|
ivanmilosavljevic |
08.11.2012 13:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas
(Poruka 33698)
A valjda cemo stici. S obzirom da je prosle godine bilo 16500, a na kraju islo i do 40000, ovo je samo 5000 manje. Tako da i dalje necu da se skenjavam :)
|
Slazem se sa tobom.Mozda je bulletin spor dodatnog izvlacenja,zatim nove prijave.Nije mi jasno samo nesto,ranije je npr izlazio bulletin u decembru za januar,a sada je izasao u novembru za decembar(a cut off za januar).Moze li neko da pojasni.Hvala
|
ivanmilosavljevic |
27.11.2012 01:21 |
.
Jedna zanimljiva tabela,nasao sam je na forums.immigration.com.
|
Da, jos kada bi se na toj tabeli nesto vidjelo bilo bi extra.
|
ivanmilosavljevic |
27.11.2012 12:54 |
..
Priloženih datoteka: 1
Nesto zeza format,sada sam promenio u jpg.Nadam se da ce se videti lepo.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.