ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Dok. 04.10.2016 19:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik salivux (Poruka 63708)
moze li neko da ostavi link stranice na kojoj se vrsi prijava?

Evo ga link, samo napred borci....

https://www.dvlottery.state.gov/

PAzljivo citajte sa pise, ako treba slovo po slovo, i pazljivo popunjavjte...

pattgareth 04.10.2016 19:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dok. (Poruka 63707)
Mozda bi bilo dobro otici na stranicu foruma od prosle godine na prvi oktobar i pogledati sta pise. U stvari ponavlja se isto. SAcekajte malo nemojte odmah da popunjavate ionako cete biti dikvalifikovani ako pokusate drugi a ne treci put.

Lepo pise da ne treba popunjavati vise puta, ako vam je nestalo submit pojavice se confirmation polako.

Ja cu da se prijavim, do duse nevencanu suprugu za mozda dve nedelje.

čekaj..daj objasni ovo malko,..neće se pojaviti submit naknadno sigurno,i sigurno postoji neki vremenski okvir u kojem se stranica pokušava lowdad a onda se stornira.Mislim da dok nismo imali uspješno ostvarenu prijavu ne može se registrirati kao ponovljen upis i biti diskvalificiran,to je greška servera,a ne nas :)

vlada33 04.10.2016 19:13

mislim da bi bar trebali sacekati par dana da ovaj udarni period prodje,mislim da to nema nikakve veze sa redosledom izvlacenja,ja cu svakako tek za minimum 5 dana slati da ne dodjem u situaciju da saljem par puta i budem diskvalifikovan...

oni koji su slali vec nek odluce dali ce cekati reakciju browers-a ili ce lupati submit do besvesti,iz mog ugla posmatranja (koji naravno niste u obavezi uopste da poslusate cak ni kao ideju) mozda da ostavite komp.nocas tako a iskljucite hibernaciju ako vam je ukljucena,pa ako do sutra ne bude nicega od potvrde popunjavajte opet

pattgareth 04.10.2016 19:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vlada33 (Poruka 63711)
mislim da bi bar trebali sacekati par dana da ovaj udarni period prodje,mislim da to nema nikakve veze sa redosledom izvlacenja,ja cu svakako tek za minimum 5 dana slati da ne dodjem u situaciju da saljem par puta i budem diskvalifikovan...

oni koji su slali vec nek odluce dali ce cekati reakciju browers-a ili ce lupati submit do besvesti,iz mog ugla posmatranja (koji naravno niste u obavezi uopste da poslusate cak ni kao ideju) mozda da ostavite komp.nocas tako a iskljucite hibernaciju ako vam je ukljucena,pa ako do sutra ne bude nicega od potvrde popunjavajte opet

nema submit buttona uopće,kužiš?? nema brige sad sam čitala USA FAQ i kaže da možeš reaplicirati koliko god hoćeš puta ponovno ili čekat da ti možda proradi sam unutar 60min,nevažno je i ne računa se sve dok ne stigne potvrda o prijavi .TEK SE OD TADA RAČUNA PRIJAVA.

salivux 04.10.2016 19:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dok. (Poruka 63707)
Mozda bi bilo dobro otici na stranicu foruma od prosle godine na prvi oktobar i pogledati sta pise. U stvari ponavlja se isto. SAcekajte malo nemojte odmah da popunjavate ionako cete biti dikvalifikovani ako pokusate drugi a ne treci put.

Lepo pise da ne treba popunjavati vise puta, ako vam je nestalo submit pojavice se confirmation polako.

Ja cu da se prijavim, do duse nevencanu suprugu za mozda dve nedelje.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dok. (Poruka 63709)
Evo ga link, samo napred borci....

https://www.dvlottery.state.gov/

PAzljivo citajte sa pise, ako treba slovo po slovo, i pazljivo popunjavjte...

u tome i jeste poenta. kada odes na ovaj link moyes samo da proveris dobitnike od 2016te i 2017te,ali nema prijave kao i ovih godina!
to me buni?

pokusajte pa ce te videti.

pattgareth 04.10.2016 19:42

Evo ovako,moje iskustvo ako će nekome pomoći!!!
Znači bio je problem,jer mi se nije pojavljivala stranica potvrde o prijavi...naime izgleda da je po defoltu(ali i ne mora-možda je i slučajnost) da sve dok ne pokušaš makar fiktivno printati (tj dok ne sejvaš) svoju aplikaciju nije htjelo potvrditi prijavu.nadam se da možda to nije pravilo,jer je to dosta nezgodno za skužiti,iako je i pametno i praktično (a i piše..al eto,meni se nije dalo) ,i evo do tada nije proradilo,pa ako nekome pomogne-super!! ;) :==D:

pattgareth 04.10.2016 19:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik salivux (Poruka 63713)
u tome i jeste poenta. kada odes na ovaj link moyes samo da proveris dobitnike od 2016te i 2017te,ali nema prijave kao i ovih godina!
to me buni?

pokusajte pa ce te videti.

Vidi i to treba naglasiti-da ti neće raditi preko firefoxa,idi chormom i imaš prijavni list ;)

salivux 04.10.2016 19:48

ne radi na mozilla,radi na chromu....u tome je poenta!

Grge017 04.10.2016 19:54

Da se prijavim odmah ili ne, pitanje je sad :book::book::book:

pattgareth 04.10.2016 20:01

Zapravo mislim da ste sada mnogi shvatili da vam nije pametno čekati "bolju frizuru",nema pretrpanih servera,odnosno sve šljaka čisto OK,jer ne bi niti bilo fer da se onda uzima u obzir "tko prvi..."-ako ste iole čitali forume ,znate da je SADA trenutak i to ne zato da ranije idete na razgovor,nego zbog popunjavanja kvote ekipa ;)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.