![]() |
Tanja jas su 10300 neznam zosto vaka prosliot pat davaja so 2000 plus neznam zosto vaka
|
Sto ke pravis sega ke se javuvas tamu?
lele kolku se iznervirav nemas pretstava,sve mislev deka vlagam i jas za vo fevruari! bidi tuka da informiras sto si napravil ko ce se javis prenesi mi sto si napravil i ko ke go dobies pismoto isto taka izvesti me! lele koj ce cekat uste eden mesec blase si ti! |
Stvarno mi e krivo ko gi vidov broevite i edno drugarce e 11200 i nego ne go faket broevite mene uste nemie seedno se nerviram samo se prasvam koga ke dojdit pokanata za vo ambasada ne se nerviraj sigurno ke e drugiot mesec najvazno e da zavrsime dokraj rabota a se sto ke e novo ke pisam
|
Evo i ja da se javnem, tema je strasno interesantna.
Poslala sam prijavu za DV2008 i sto kaze moj muz, kakav sam nesrecnik jos ces biti izvucena. Mi smo valjda kontra primer mnogima, tj. ne zelimo da idemo zbog materijalnih razloga, nego se meni vise dopada americki sistem zivota. Nasa primanja su ok i za americke standarde, pa kada dodje vreme, ako dodje odlucicemo. Htela sam ovde zapravo da dam komentar na Meeloshev komentar u vezi garantnog pisma za turisticku vizu. Nije potrebno overavati to pismo i sl... Ja sam letos bila u USA sa porodicom i brat mi je poslao garantno pismo mail-om. Tu je samo pisalo da nas on i njegova porodica pozivaju kod njih na letovanje i njegov potpis, adresa i telefon. Amerikanci vec imaju nacina da obave provere sami, samo nesmes nikako da ih lazes. Pozdrav Tatijana |
Goran da ne se javi slucajno da prasas do kade e rabotata?
Dali ti pratile pismo i koga ti e intervju? Pozdrav pa pisi sto si napravil! |
Zdravo Tatijana,
Kao prvo, zelim da ti pozelim dobrodoslicu i da ti se zahvalim na komentaru. Sto se tice tvog pitanja: Kako kuburim sa velikim brojem spammer-a na blogu, ukljucio sam opciju za potvrdu komentara. Dakle, tvoji komentari nisu bili vidljivi dok ih nisam aminovao... Sta ces, apsolutna diktatura... :-) Sad si "potvrdjeni komentator", tako da ce ti ubuduce komentari biti vidljivi istog momenta. Srecno na lutriji! ;-) P.S. Ubio sam ti one druge 2 poruke gde se raspitujes za status ovog gorepomenutog komentara. |
abe goran kade si se izgubi ?
Ne mi odgovori na prasanjeto dali se javi? |
Pustiv meil pa cekam odgovor da mi odgovorat a za nekolku dena planiram da se javam
|
Neka, neka, oprez nikada na odmet. Nasla sam kasnije na blogu to isto objasnjenje, ali sta ces, nestrpljenje je cudo. Strasno mi se dopadaju tvoji raznorazni komentari na blogu, tipa XXXL, ja sam takodje zapazila da je tamo sve predimenzionirano, sto je kod mene licno ubijalo apetit, ali je cinjenica. Baci jos komentara za sve one koji nikada nisu bili u USA, mislim da je to potrebno i interesantno. Inace, hvala na dobrodoslici :).
|
Uste ne ti odgovorija goran
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:12. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.