Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 37725)
Danas sam odradio lekarski pregled u Drzicevoj 11 (5 minuta od vise poslovne skolej),prvenstveno zbog cene,nije velika razlika ali svaka usteda znaci.
Imao sam zakazano u 10h,stigao na vreme.Klasika,vadjenje krvi,vakcina,prtisak,pregled kod doktorke opste prakse(nisam skidao donji ves-a u Smiljanicevoj se skida kod one opicene matorke,hahahha).Posle toga otisao do Resavske ulice da snimam pluca.Po kovertu i snimak idem u utorak,jer me je mrzelo da cekam do 16h.
Zakljucak:Sve ukupno trajalo je sat i po,platio sam 150$ i 1260 jednu vakcinu(tetanus),i skroz su opusteni i ljubazni.
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo:Znaci tebi se gace nisu nesto skidale?:grin: Samo neka si I to obavio! Nego, jesi samo tetanus morao da primas?
|
ivanmilosavljevic |
20.04.2013 07:14 |
.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 37727)
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo:Znaci tebi se gace nisu nesto skidale?:grin: Samo neka si I to obavio! Nego, jesi samo tetanus morao da primas?
|
Samo tetanus jer je prošlo vreme gripa.Inače.nisam nosio karton.
Nije mi bio problem oko skidanja,ali to ne treba.hehe.
|
Hurricane |
21.04.2013 11:12 |
Znaci super si prosao. Svaka cast. :bravo::obrva::grin:
|
Uzmem jutros da nadjem telefone ovih ordinacija da vidim da zakazem pregled i skinem pdf sa ordinacijama i imam sta da vidim:
"Međunarodna organizacija za migraciju
Skenderbegova 3,
Beograd
Pregledi se zakazuju na telefon +381 (0)11 3282-072, +381 (0)11 3282-073, ili +381(0)63 214-253,
radnim danom od 9 do 16 časova. Pregledi i svi rezultati su gotovi istog dana."
Jel sam ja nesto propustio ili su se neki novi momenti desili?
|
sombrero |
07.05.2013 08:09 |
|
LoLa Galland |
25.05.2013 00:32 |
Nemam vrena odgoditi pregled ni intervju, a prehladila sam se, da li ce mi to praviti probleme na ljecnickom?? Ima li tko iskustva sa time? Ne bih bas isla bolesna, ali vremenski nemogu nista napraviti...
|
zvercica |
25.05.2013 01:09 |
Na lekarskom možeš imati i sifilis i tuberkolozu, tj kako su meni rekli, ne postoji faktor koji će uticati na odobravanje ili ne vize. Ukoliko ti nešto pronađu preporučiće lečenje.
|
Gde izvršiti lekarski pregled. ???
Izvučen sam za 2014. Kako pronaći spisak ovlašćenih ustanova za lekarski pregled, u Beogradu ? I , da li svi, koje sam naveo u prijavi, moraju ići na lekarski, ili samo ja ? Hvala
|
petrojka1980 |
03.06.2013 20:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik krle66
(Poruka 39163)
Izvučen sam za 2014. Kako pronaći spisak ovlašćenih ustanova za lekarski pregled, u Beogradu ? I , da li svi, koje sam naveo u prijavi, moraju ići na lekarski, ili samo ja ? Hvala
|
U Srbiji se lekarski pregledi za DV viza obavljaju jedino u Beogradu, a spisak ordinacija je dat na http://travel.state.gov/pdf/medical/...-0002-1304.pdf. I nosilac i ostali navedeni u prijavi su u obaverzi da obave lekarski pregled. Sa tim ne treba zuriti jer je validan 6 meseci. To znaci da lekarski treba obaviti neposredno pred intervju u Ambasadi jer zavisno od vazenja lekarskog izdaju i vizu. Zvanicna informacija je da je rok za ulazak u USA 6 meseci od intervjua, ali zapravo je 6 meseci od lekarskog (tako je bar kod mene). Znaci bez zurbe... jos je previse rano za razmisljanje o lekarskom. Ja sam moji radila 5 dana pred intervju, a razmisljala sam da ga radim dan ili 2 pre intervjua.
|
Da, bas kao sto kaze Petrojka :grin: Ne morate da zurite sa tim lekarskim. Kod mene vazi godinu dana, tako da tada nije bilo problema i ranije da se uradi. Ali ne mozete ranije nego sto vam zakazu intervju.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:52. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.