ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Uslovi za prijavu DV-2012 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=609)

lenhi 11.10.2010 08:45

Ja korisitim Operu već godinama za prijavljivanje i nemam nikakvih problema!

cile 11.10.2010 10:32

Ispravite me ako gresim,ali mislim da je bolje ipak pratiti uputstva za prijavu...verovatno postoji neki (pametan?) razlog, a i zasto bas i ovde da *vezbamo*,zar nije dovoljno neizvesnosti!:;D:

lanas 11.10.2010 10:59

Na prezentaciji su rekli Interner Explorer 6 ili 7. Najbolje se drzati uputstva i onoga sto pise. Mozete pozvati i ambasadu, ako vam nije jasno.

citizenx 11.10.2010 19:42

a kazi mi kako da popunim preko ie 6.0 ili 7.0 kad imam 8.0?
jedino da rusim sistem, instaliram neki sp1 ili sp2 pa onda imam raniju verziju...ne moze da se radi downgrade ie-a.

TheRealRocknRolla 11.10.2010 19:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik citizenx (Poruka 18800)
jedino da rusim sistem, instaliram neki sp1 ili sp2 pa onda imam raniju verziju...ne moze da se radi downgrade ie-a.

http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/2...lity-view.aspx

http://blogs.msdn.com/b/askie/archiv...xplorer-8.aspx

Soulscape 11.10.2010 19:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wolf (Poruka 18742)
Zamolio bih vas da mi razjasnite jednu nedoumicu. Zeleo bih da se prijavim za GC, ali zavrsio sam srednju trogodisnju skolu, a nakon toga visoku poslovnu skolu i fakultet, tako da sam sada Diplomirani ekonomista. Pitanje je da li ja ispunjavam kriterijum za aplikaciju?
Unapred zahvalan

Možeš, zašto da ne. Jedino mi nije jasno kako si uspeo da upises višu školu i fax kada nemaš četvrti stepen stručne spreme?? :blink:

Soulscape 11.10.2010 19:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik olivera77 (Poruka 18739)
Ako procitas malo bolje uputstva za DV2012 videces da ti pise i ovo "The image must be from a recent (within 6 months) photo of the entrant."

Naravno, upravo sam zato i postavio ovo pitanje, videvši tu napomenu, ali eto moze i starija kapiram, mada necu rizikovati. Msm da se je to više napomenuto zbog nekih starijih osoba, pa mladjima progledaju kroz prste za tako nesto. Ipak, slikacu se opet, čim nadjem vremena za to. :)

Isabelle 11.10.2010 19:56

Ma joj, kao da je bitno koji je browser ako si na kraju dobio Conf. No, jer sistem ga ne bi dao da nije sve ok....Uh...

lenhi 11.10.2010 20:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Isabelle (Poruka 18804)
Ma joj, kao da je bitno koji je browser ako si na kraju dobio Conf. No, jer sistem ga ne bi dao da nije sve ok....Uh...

Baš tako! Jako bitno koji će te pregledač da koristite. Baš treba oko toga lupati glavu. Koji god otvori aplikaciju za popunjavanje, popunjavaj i to je to!
Njima u ambasadi a i ovima u Kentakiju je rečeno da idu na provjereno jer je Internet Explorer najrasprostanjeniji, pa ga zato savjetuju da ih narod ne bi puno zapitkivao, jer su svi čuli za IE! Zaboli njih koji ćeš da koristiš. Klasična priča o Gejtsovom ispiranju mozga!

Score 11.10.2010 20:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik citizenx (Poruka 18800)

Ma ne zamaraj se time covece, 8 je isto ako dobra! Ako uspes da dobijes konfirmaciju zavrsio si posao.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:51.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.