ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

Goran 16.12.2006 20:07

Se javiv vo KKC rekoa za na intervju sredinata od fevruari pa da cekame da doidat dokumentite i da pocnam da pribiram dokumenti sega mi e malku polesno

tanja 16.12.2006 22:29

sto gi prasa goran tocno !
i sto ti odgovorija ?
Please odgovori mi oti mi trebat i mene da znam tocno sto gi prasa ?
pozdrav

Goran 17.12.2006 04:20

Koga ke se javis te prasuvaat koj ti e case number ime i prezime datum na ragajne i prasuvas za koj den ti e zakazano intervjuto za vo ambasada samo to nisto drugo i odma ti kazuvaat

tanja 17.12.2006 14:05

Goran a za koga tocno ti zakazaa intervju , i koga ti rekoa deka ke ti stignat vtorite dokumenti?
Me interesira za da izracunam otprilika koga ke bide za mene oti ti mi rece deka si 10300 pa zatoa znacit od prosliot mesec bea do 9900 znacit do tvojot broj bea otprilika so 400 broja razlika! zatoa sakav da izracunam

Inace pocna da gi zobiras ostanatite dokumenti?
Pozdrav

Goran 17.12.2006 23:27

Za pristigvejne na dokumentite ne kazza nisto samo deka intervjuto e na 15 fevruar za razlika od proslite pati sto povikuvaa po 2000 sega povikaa 500 mozda drugiov pat ke poviket pak 2000 jas mislam deka e najvazno sto sme vo prvite 50 000 broevi sto sme izvleceni

tanja 19.12.2006 23:29

Kaj si goran te nema !
Da ne ima nesto novo?
]
Gi pribiras dokumentite?

Pozdrav

Goran 20.12.2006 00:59

Denes slavam zosto mi e kukna slava i pogodi po meil mi go potvrdija intervjuto i bas sum sreken Gospod da ni e na pomos na site i uspesno da gi zavrsime rabotite do kraj.Cao

tanja 21.12.2006 16:08

Goran@ da ne go dobi pismoto slucajno? Pisi nesto gi spremas drugite dokumenti sto ti tebaat ali uste e rano?

Milose@ Pa nema te pisi nam i ti nesto kako je u USA sta ima, sta radis i to , nekako slabo pises nema te :)

I do svih ostalih napisite nesto sta se dogaza jeli jos neko uzeo vizu kako je prosao i to !

Pzdrav svima!!!!!!!!!

Goran 22.12.2006 15:08

Pismoto go nemam dobieno seuste a dokumentite planiram posle nova godina da gi pribiram Ma gdeste bre ljudi pisite nesto daliste tu ili svi ste otisli za USA jeli jos neko bio na intervju

vlada 23.12.2006 02:43

Ja i zena smo juce dobili vize.Intervju je bio ok,nista strasno.Prvo predas sva dokumenta,a oni ti kazu u koliko sati da dodjes na intervju sa konzulom.Sam intervju je trajao 5-10 minuta.Nista specijalno.Veoma su ljubazni i korektni.Bez panike,samo opusteno.Nas su samo malo smarali sa pitanjima oko vencanja jer smo se vencali u septembru,ali ni to nije bilo neprijatno.
Hvala svima na savetima a posebno tebi Milose na ovom sajtu.

@Meelosh
Milose,vidim da ni ti kao ni ja nisi sluzio vojni rok ,pa me interesuje da li su ti nasi na granici pravili problem kada si izlazio iz zemlje.Da li su te uopste pitali nesto vezano za vojsku.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.