-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MagedonMM
(Poruka 47622)
Ja za malo pa da odem , spremio se za Chicago , I onda nsita :(:no::no::no:
|
Sto? Sta je bilo?
Nisam pratio tvoje prethodne postove da bih shvatio.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mitkoni
(Poruka 47661)
Sto? Sta je bilo?
Nisam pratio tvoje prethodne postove da bih shvatio.
|
Rekli su mu da nema vise zelenih karti za tako visok broj, ako sam dobro skontala - pogledaj ovde... klikni
|
Danas u Chicago-u suncano I toplo, iako pise da je 28°C.
Btw Ima u gradu Ferrari I Bugatti a bogami I Maserati. Samo treba znati gde gledati
|
Pozdrav svim clanovima :D
Svaka cast ljudi na post-ima :D
Razmisljam vec neko vreme da u septembru predam papire za Ameriku i u planu imam Chicago! (Mada bi radije neki Miami, Florida :D)
E ovako: Isao bi u Chicago sa par drugara, imamo dosta poznanika tamo, neki cak i rodjake koji bi nam dosta pomogli da se snadjemo i malo nas progurali (bar su tako obecali :D). Razmisljam da radim neko vreme kao kamiondzija (cuo sam da je tu najbolja para), pa me zanima da li neko ima ikakvog iskustva kao kaomiondzija ili da li bar zna nekoga ko ima. Ljudi mi pricaju pricaju price kako se dobro zaradjuje, kako je extra... iskreno mi to deluje malo sumnjivo :D
Hvala unapred!
Pozdrav svima :D
|
Tomislav1970 |
07.08.2014 21:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik duleezr
(Poruka 47929)
Razmisljam vec neko vreme da u septembru predam papire za Ameriku i u planu imam Chicago! (Mada bi radije neki Miami, Florida :D)
E ovako: Isao bi u Chicago sa par drugara, imamo dosta poznanika tamo, neki cak i rodjake koji bi nam dosta pomogli da se snadjemo i malo nas progurali (bar su tako obecali :D). Razmisljam da radim neko vreme kao kamiondzija (cuo sam da je tu najbolja para), pa me zanima da li neko ima ikakvog iskustva kao kaomiondzija ili da li bar zna nekoga ko ima. Ljudi mi pricaju pricaju price kako se dobro zaradjuje, kako je extra... iskreno mi to deluje malo sumnjivo :D
Hvala unapred!
|
Mislim da je ovo tema gdje ces naci odgovore koji te interesuju
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1132
|
Citat:
(Poruka 47929)
Hvala unapred!
|
Nisam bas najbolje razumeo kako mislis da predas papire? I ta prica da ides sa drugarima je bas nekako neobicna. Ne znam da li si uopste upoznat kako se dobija viza? Ako planiras ilegalno nekako da dodjes i da ostanes u takvom statusu moj ti je savet da ne pokusavas, prakticno je nemoguce.
Ali opet, ko zna...
|
chicagopn |
08.08.2014 06:22 |
Citat:
(Poruka 47929)
Hvala unapred!
|
Ti si se rode moj sve spremio samo jos da pocnes da stekas tu lovu ,dobro nisi pitao jel moze u crnim dzakovima da iznosis lovu ili mora u belim...
|
SRBghost |
08.08.2014 08:48 |
U ovakvim situacijama mi tacno zao sto nema dugme "Like" za komentar....
:bravo: :bravo: :bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik chicagopn
(Poruka 47934)
Ti si se rode moj sve spremio samo jos da pocnes da stekas tu lovu ,dobro nisi pitao jel moze u crnim dzakovima da iznosis lovu ili mora u belim...
|
Ne razumem cemu takav odgovor! Jesam li nesto pogresno pitao? Student sam i hocu da apliciram u septembru za J1 vizu(Work and travel) . I pitao sam samo kakav je posao, jer kao sto sam spomenuo imam dosta poznanika koji rade kao kamiondzije u Chicagu! Naslusao sam se raznim prica o tome koje su mi malo sumnjive!
- Pod predajom papira sam mislio - Da u septembru predam potrebne papire u agenciju preko koje sam mislio da putujem!
-Originalni pasoš
-DS160 formular
-Dokaz o uplati takse za SAD vizu ($160 u Banca Intesa)
-Popunjen DHL obrazac za dostavu pasoša ambasade u Beogradu
-DS2019
-Dokaz o uplati SEVIS troškova
-Uverenje o statusu redovnog studenta
-Transkrip položenih ispita overen od strane fakulteta
-2 fotografije za američku vizu
Pa ako bog da i prodjem viziranje (ako stignem dotle :D) da zapalim nekako za Chicago!
Nisam se dobro bio izrazio (ispalo je malo glupavo :D) ali me je u sustini zanimalo samo kakav je posao kamiondzije tamo.
I hvala Tomilavu (Tomislav1970) na datom linku, pomoglo mi je jako!
Hvala!
Pozdrav!!!
|
SRBghost |
11.08.2014 07:11 |
Pa, recimo da si dobio konkretan odgovor na konstataciju kako si cuo da je extra kinta i tako to..... Ljudi su napisali celu temu po tom pitanju gde mozes videti da nije to bas iz aviona za volan i otvoris dzak da ti upadaju pare.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.