ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

damagon 16.08.2017 19:56

Druze promasio si temu,a obavestenje o intervjuu dobijas putem maila, u zavisnosti od Case Number-a i u zavisnosti od toga kada si popunuo DS obrazac, pozz

BetterFuture 16.08.2017 23:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Saritaa92 (Poruka 68105)
Pozdrav svima :) Bojanche vidim da pises o nekoj viber grupi... i ja sam izvucena za 2018 i volela bih da se povezem sa ljudima pa ako mozes da me uputis na grupe, teme na forumu itd bila bih ti zahvalna :)

Da li znas ko je zaduzen za ovu nasu tabelu DV-2018 selectees da azurira tabelu i sa mojim podatcima?

Inace ovo je moj prvi post na nekom forumu ikada, tako da ako se ne snalazim najbolje nemojte zameriti... Prelistala sam svasta nesto ali se i dalje osecam kao kuce u magli... trebace mi malo vremena da se snadjem i hvala svima na razumevanju sto se toga tice :D

Dobro dosli na Forum!

Do sada nisam komentarisao razne Viber grupe, pa ne bi ni sada da pocinjem jer ovo nije ni tema za tako nesto, ali smatram da jedino na forumu mozete dobiti adekvatne odgovore i da ovde mozete procitati razna iskustva koja nesebicno dele svi clanovi.

Sto se tice Vasih podataka, slobodno ih sada i kada god budete imali neku promenu napisite ovde, pa cu ih ja uneti u tabelu. Ne zaboravite da umesto poslednje tri cifre upisete xxx.

BetterFuture 16.08.2017 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NullPointer (Poruka 68106)
Pozdrav svima. Izvučen sam za DV2018 CN: 20xxx
Popunio sam DS-260, ali mi nikako nije jasno kako funkcioniše sada intervju. Odnosno zakazivanje istog.

Tamo u uputstvu piše da je potrebno da se zakazuje, međutim kada odem na ponuđeni link nešto mi ne deluje da je to to. Ovde na forumu sam našao da se "dobija termin".

Pa me zanima jel se to automatski zakazuje (dobija neko obaveštenje na mail) ili posle DS-260 je potrebno još nešto da se uradi?

Dobro dosli!
Uradili ste sve sto je trebalo, za sada. Kada ste poslali DS-260? U mom potpisu imate linkove ka tabelama za ovu i proslu godinu u kojoj okvirno mozete videti kada bi mogli da ocekujete intervju. Srecno!

Supernaut 17.08.2017 09:42

Citat:

Popunio sam DS-260, ali mi nikako nije jasno kako funkcioniše sada intervju. Odnosno zakazivanje istog.

Tamo u uputstvu piše da je potrebno da se zakazuje, međutim kada odem na ponuđeni link nešto mi ne deluje da je to to. Ovde na forumu sam našao da se "dobija termin".

Pa me zanima jel se to automatski zakazuje (dobija neko obaveštenje na mail) ili posle DS-260 je potrebno još nešto da se uradi?

Zdravo Null,

ja sam 26xxx, nešto posle tebe, ja sam računao da sam na polovini ili početku druge polovine fiskalne godine za očekivani intervju. Kako fiskalna godina traje od 01.10. do 30.09, pretpostavljam da bi trebalo da dođemo na red u aprilu, maju...

Saritaa92 17.08.2017 11:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68110)
Dobro dosli na Forum!

Do sada nisam komentarisao razne Viber grupe, pa ne bi ni sada da pocinjem jer ovo nije ni tema za tako nesto, ali smatram da jedino na forumu mozete dobiti adekvatne odgovore i da ovde mozete procitati razna iskustva koja nesebicno dele svi clanovi.

Sto se tice Vasih podataka, slobodno ih sada i kada god budete imali neku promenu napisite ovde, pa cu ih ja uneti u tabelu. Ne zaboravite da umesto poslednje tri cifre upisete xxx.

Hvala Vam puno na odgovoru :)

2018EU00031×××
DS260 poslat 11.maja
Srbija :)

Makica@ 17.08.2017 23:49

Citat:

Pocnite sa citanjem foruma,Forum je prava riznica :1072: Sve podatke koji su vam potrebni cete naci ovde :)
Intervju se ne zakazuje,no cete na email-u dobiti update da se ponovo javite na pocetnu stranicu gde ste se prijavili na lutriju prvobitno. Trenutno po Bulletinu brojevi do 2600 idu u Oktobru na intervju,svakog narednog meseca se brojevi povecavaju,a samo vam preostaje cekanje datuma nakon popunjenog DS 260 obrazca :) Pozdrav veliki :1072:

bojan1981 21.08.2017 07:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bojanche (Poruka 68070)
bojan 1981 sta to treba da znaci vise srece ? ja sam napisao sta je pisalo na jednom sajtu koji je ovog tipa,sami znate da 2600 njih pola ni ne krene u dalju proceduru.

Nisam nigde napisao "vise srece", vec puno srece!
Moj zakljucak je da na toj vasoj grupi su uglavnom dobitnici za 2018 god. Dakle retko ko je tu ko je prosao citav proces!!!
Koja je verovatnoca da cete tu dobiti relevantniju informaciju za razliku od foruma?
Da li ti moje iskustvo i iskustva drugih ljudi koji smo sve prosli kroz sta cete vi proci moze biti korisnije od price rekla - kazala? Ja sam cuo, ona mi je rekla, on je procitao tamo negde... Toliko pitanja postoji na ovom forumu, toliko odgovora, iskustava... Ljudi pa ovde pistoje moderatori koji su prosli kroz proces oni uredjuju forum, brisu nerelevantne pidatke, opominju, daju smernice... Ima nas dosta koji smo i dakje aktivni. Citajte, citajte, citajte. Verujte mi da ne mozete smisliti pitanje, a da vec neko nije dobio odgovor na isto!!!!
Ne sporim vam vasu viber grupu ali ovo ovde je keva svih keva!!!

Opet cu reci: Puno srece jer ce vam zaista trebati.

Tia 21.08.2017 10:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bojan1981 (Poruka 68159)
Nisam nigde napisao "vise srece", vec puno srece!
Moj zakljucak je da na toj vasoj grupi su uglavnom dobitnici za 2018 god. Dakle retko ko je tu ko je prosao citav proces!!!
Koja je verovatnoca da cete tu dobiti relevantniju informaciju za razliku od foruma?
Da li ti moje iskustvo i iskustva drugih ljudi koji smo sve prosli kroz sta cete vi proci moze biti korisnije od price rekla - kazala? Ja sam cuo, ona mi je rekla, on je procitao tamo negde... Toliko pitanja postoji na ovom forumu, toliko odgovora, iskustava... Ljudi pa ovde pistoje moderatori koji su prosli kroz proces oni uredjuju forum, brisu nerelevantne pidatke, opominju, daju smernice... Ima nas dosta koji smo i dakje aktivni. Citajte, citajte, citajte. Verujte mi da ne mozete smisliti pitanje, a da vec neko nije dobio odgovor na isto!!!!
Ne sporim vam vasu viber grupu ali ovo ovde je keva svih keva!!!

Opet cu reci: Puno srece jer ce vam zaista trebati.

Opusteno Bojane, razlozi za postojanje viber grupe mogu biti brojni, ne samo puko deljenje informacija.Informacije mozemo naci na forumu kao i brojna iskustva svih divnih ljudi koji su bili voljni da podele sopstvene dozivljaje. Ipak, mozda ta viber grupa sluzi da ljudi caskaju onako, vise kao moralna podrska dok se pregura period do iseljena i sl. Kada bi svaka generacija iznosila svoje licne dozivljaje brojne teme bi bile zatrpane glupostima i ne bi imale smisla.Glupo je uopste komentarisati sto neko zeli/ne zeli da postane deo neke grupe.Svasta. Sad moderator da obrise gluposti opet:nene:

Tia 21.08.2017 10:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tia (Poruka 68166)
Opusteno Bojane, razlozi za postojanje viber grupe mogu biti brojni, ne samo puko deljenje informacija.Informacije mozemo naci na forumu kao i brojna iskustva svih divnih ljudi koji su bili voljni da podele sopstvene dozivljaje. Ipak, mozda ta viber grupa sluzi da ljudi caskaju onako, vise kao moralna podrska dok se pregura period do iseljena i sl. Kada bi svaka generacija iznosila svoje licne dozivljaje brojne teme bi bile zatrpane glupostima i ne bi imale smisla.Glupo je uopste komentarisati sto neko zeli/ne zeli da postane deo neke grupe.Svasta. Sad moderator da obrise gluposti opet:nene:

P.S. Takodje je malo verovatno da je neko toliko retardiran da ce proces imigracije bazirati na nesto sto je rekao Zika, Pera ili Mika. A i ako postoji neko toliko glup(stvarno ne verujem), svakakoje bolje da se saplete na samom pocetku puta.

Bojanche 21.08.2017 12:02

poz narode,viber grupa je napravljena iz vise razloga da bi mi koji smo izvuceni bili povezani i u svako doba mogli da se cujemo ako je to potrebno , naravno svi mi citamo forum i pratimo iskustva ali naravno da su iskustva razlicita od osobe do osobe jer je sve to individualno ,grupu smo sastavili da bi bilo i zabave i svega ostalog ako nekome grupa smeta neka zaboravi da uopste i postoji ,pre nije bilo grupe i dosta ljudi se ni ne poznaje a sto bi se reklo u istom su sesiru tombole,ovako cemo svi ako bog da ostati u kontaktu nema nas nesto puno ali moje misljenje je da je grupa dobra za neke odredjene stvari.

NullPointer 22.08.2017 11:50

Hvala puno na odgovorima, izvinjavam se što sam promašio temu. Iz nekog razloga sam mislio da je ovo spam tema za generalna pitanja :)

DS-260 sam poslao negde u aprilu ili maju, nisam siguran koji tačno datum.

tile83 22.08.2017 17:14

Saborci, please ako neko ima ideju ako bih poslala ds-260 u sept. A broj je 00004 kad bih otprilike mogla ocekivati intervju?

BetterFuture 22.08.2017 17:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tile83 (Poruka 68175)
Saborci, please ako neko ima ideju ako bih poslala ds-260 u sept. A broj je 00004 kad bih otprilike mogla ocekivati intervju?

Verovatno mart/april, sudeci po prethodnoj godini. Zavisi koja ce biti dinamika zakazivanja i da li bi slali pocetkom ili krajem septembra. Mada, moze da bude i februar ili maj, ali sa manjim sansama za to.

tile83 22.08.2017 21:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68176)
Verovatno mart/april, sudeci po prethodnoj godini. Zavisi koja ce biti dinamika zakazivanja i da li bi slali pocetkom ili krajem septembra. Mada, moze da bude i februar ili maj, ali sa manjim sansama za to.

Hvala puno, videcemo jos da li cemo pocetkom ili krajem poslati, svakako cu javiti. Pozdrav!

Svenson 04.09.2017 19:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Supernaut (Poruka 68098)
Ja se brinem da to nema veze sa sledećim:

https://www.voanews.com/a/trump-to-j...n/3969235.html

U uvodu su definisali: "President Donald Trump on Wednesday endorsed a measure to dramatically reduce the number of low-skilled immigrants admitted to the United States and introduce a merit-based points system."

Znači, oni sa fakultetom i tehničkim zanimanjima ne treba da strahuju.

Tia 05.09.2017 10:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 68311)
U uvodu su definisali: "President Donald Trump on Wednesday endorsed a measure to dramatically reduce the number of low-skilled immigrants admitted to the United States and introduce a merit-based points system."

Mislite da bi to trebalo da utice na dv2018? Ako je pretstavio novi sistem poslednjih dana valjda bi trebalo da isti stupi na snagu u predstojecem krugu,ne u sred ovoga. Objavili bi eventualno smanjenje broja ili dopunske uslove. Valjda.

Katleja Liki 05.09.2017 14:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 68311)

Ovaj clanak je od 03. avgusta 2017., kao i u drugim clanicima koji su bili aktuelni pocetkom avgusta, govorilo se da predsjednik SAD-a zeli da promjeni zakon o imigraciji. Medjutim, o tome je ostalo samo na prici o predlogu zakona. Inace, to je jedan od zakona, koji od predloga zakona do donosenja konacnog zakona, potrebno je da prodje , u prosjeku minimum 6 mjeseci. Tako da nece uticati na dv 2018. Vjerovatno ni na dv 2019, koju svi cekamo. Usput receno, a vec i pomenuto ranije, republikanci su i ranijih godina govorili o ukidanju dv, pa nista od toga. Cak ima protivnika u redovima republikanaca. Ipak, kapital velikih kompanija, ima zadnju rijec. Srecno svima koji cekaju intervjue i onima koji cekaju dv 2019.

doE0 10.09.2017 17:36

ne znam za vas ali ja nestrpljivo iscekujem Visa Bulletin :D kasni!

DzokicaMicev 10.09.2017 19:41

U neradnim danima kao sto sam upoznat ne izlazi Visa Bulletin, mislim da I na drugim forumima su pisali o tome, tako da sutra najverovatnije ce biti :)

doE0 10.09.2017 20:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 68352)
U neradnim danima kao sto sam upoznat ne izlazi Visa Bulletin, mislim da I na drugim forumima su pisali o tome, tako da sutra najverovatnije ce biti :)

a vidis, od silnog uzbudjenja sam zaboravio da su subota i nedelja neradni dani :D

Vjeko 12.09.2017 11:21

Izasao je novi Visa bulletin, do 4500 za Novembar.

misternice 12.09.2017 11:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vjeko (Poruka 68356)
Izasao je novi Visa bulletin, do 4500 za Novembar.

Hehe, konacno!!! Mislim da smo svi redom rifresovali stranicu na svakih 5 minuta :)
Bas sporo idu brojevi...

Simke 12.09.2017 12:05

Ovo je mnogo sporije nego sto se ocekivalo... S obzirom da je izvucemo 115K ocekivalo se da ide brze.. Mozda od sledeceg meseca :)

superkikoslav 12.09.2017 12:14

Ne znam zašto je ovako sporo, prošle godine je bilo 13000 za novembar

VekiNS 12.09.2017 12:27

Ja sam sad vec ozbiljno zabrinuta.Ocekivala sam vise brojeva za novembar a ono ispade manje nego za oktobar.Znam da se ne vredi nervirati i razmisljati sta ce biti jer niko ne moze da predvidi sta ce se dogadjati u narednim mesecima ali ovo je skroz drugacije od predhodnih godina pa svasta pocne da se vrzma po glavi.

Makica@ 12.09.2017 13:51

Srecno Svima :1072::1072::1072:
Nama ostalima ostaje da cekamo :obrva:
4500 za Novembar :)

https://travel.state.gov/content/vis...ober-2017.html

Makica@ 12.09.2017 13:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik VekiNS (Poruka 68360)
Ja sam sad vec ozbiljno zabrinuta.Ocekivala sam vise brojeva za novembar a ono ispade manje nego za oktobar.Znam da se ne vredi nervirati i razmisljati sta ce biti jer niko ne moze da predvidi sta ce se dogadjati u narednim mesecima ali ovo je skroz drugacije od predhodnih godina pa svasta pocne da se vrzma po glavi.

Mislim da su i oni tamo zatrpani poslom :suure: :blink: ali zaista po prethodnim godinama brojevi za Novembar su bilo preko 10.000 :blink:
Ipak se nadam da ce ubrzati za sledeci mesec :)

damagon 12.09.2017 14:24

Ja sam ocekivao da ce biti barem do 5500 u novembru, znatno usporeno u odnosu na prosle godine. Narocito sam razocaran jer su me preskocili za nekih 300 broja, a zeljno sam ocekivao ovaj visa bulletin. Da li neko ima neku informaciju zasto ide ovako sporo ?

Vjeko 12.09.2017 14:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 68365)
Ja sam ocekivao da ce biti barem do 5500 u novembru, znatno usporeno u odnosu na prosle godine. Narocito sam razocaran jer su me preskocili za nekih 300 broja, a zeljno sam ocekivao ovaj visa bulletin. Da li neko ima neku informaciju zasto ide ovako sporo ?

Po mom misljenju, zato jer je prethodnih godina u Evropi su bili vecinom veliki brojevi, ove godine su manji brojevi u vecini. Pa pogledaj proslu godinu, visa bulliten za Decembar 14000, a u Januaru 15900.

damagon 12.09.2017 16:26

Nisam siguran da to ide tako. Na globalnom nivou oni bi trebalo da podele ukupno 50 k zelenih karti, a recimo izvuceno je duplo vise ljudi 100k. od toga na Evropu ide 20k zelenih karti , sto znaci da brojevi u Evropi idu ne znam do 45000 max, mozda nisam u pravu , ne znam stvarno, nekako sam se sve pogubio danas, jer sam bio ubedjen da idem na intevju novembra

DzokicaMicev 12.09.2017 16:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vjeko (Poruka 68366)
Po mom misljenju, zato jer je prethodnih godina u Evropi su bili vecinom veliki brojevi, ove godine su manji brojevi u vecini. Pa pogledaj proslu godinu, visa bulliten za Decembar 14000, a u Januaru 15900.

Pozdrav do svih ovde i hteo bih da vam kazem da nemate potrebe od sekiranja. Kao sto su objavili ove godine ima promenu u nacinu procesuiranja DS260 tako da sve se desava zbog toga, verujem da ce svi ovde stici na intervju samo sto nece biti kao prethodnih godina. Zato ne gubite zivce i cekajte sledeci VB. CAOS:naughty:

Jovobd 12.09.2017 16:38

Pozdrav

Pozdrav ljudi, ja ne vidim razlog za paniku, kapiram da cemo svi doci na red samo treba strpljenja.
U poredjenju sa ostalima brojevi za EU su prosli i najbolje..
Octobar Novembar
AF 8500 8600(samo za 100)
AS 1200 1750
EU 2600 4500
NAM 2 3
SAM 185 325
OC 185 325

Supernaut 13.09.2017 15:39

Pozdrav svima,

ukoliko sam u pravu, ukupan broj odobrenih za intervju za ceo svet (ne samo Evropa) je za prva dva meseca cca 15500, ili cca 7750 mesečno. Ovom logikom, idu čak i brže, za manje od 7 meseci bi svi došli na red. Da li sam u pravu?

BetterFuture 13.09.2017 17:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Supernaut (Poruka 68385)
Pozdrav svima,

ukoliko sam u pravu, ukupan broj odobrenih za intervju za ceo svet (ne samo Evropa) je za prva dva meseca cca 15500, ili cca 7750 mesečno. Ovom logikom, idu čak i brže, za manje od 7 meseci bi svi došli na red. Da li sam u pravu?

Pa i niste u pravu, jer ne poziva se 7750 ljudi mesecno. To sto vidite u Visa bulettin-u su Case Numbers, odnosno do kod broja bi neko mogao da ocekuje poziv za intervju u narednom mesecu, ukoliko je obradjen DS-260 (pod uslovom da je predat). Intervjui se protezu sve do juna (za EU region).

Svenson 17.09.2017 20:32

Izvinjavam se što niam odgovorio na neka pitanja. Zbog posla nisam posećivao forum.
Slažem se da nema razloga za paniku. Mislim da sve ide kako treba.

Ne treba se brinuti za trenutne izjave predsednika Trampa. Čitao sam na sajtu VOA da neki pričaju o boljem sistemu koji imaju Kanada i Australija. Mislim da treba da se donese prvo zakon o tome, a to sigurno neće učiniti do sledeće godine. Ono o čemu se najviše priča je ulazak nekvalifikovane radne snage. Ako imate minimum srednju školu, mislim da ne treba da brinete. :;D:

Supernaut 19.09.2017 14:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68386)
Pa i niste u pravu, jer ne poziva se 7750 ljudi mesecno. To sto vidite u Visa bulettin-u su Case Numbers, odnosno do kod broja bi neko mogao da ocekuje poziv za intervju u narednom mesecu, ukoliko je obradjen DS-260 (pod uslovom da je predat). Intervjui se protezu sve do juna (za EU region).

Možda nisam bio jasan ili precizan u prvom dopisu, i mislio sam na Case Nr.s. Moja zabrinutost je i išla u tom smeru- da li su usporili boj CN po mesecima i da neće svi brojevi biti pozivani...

BetterFuture 19.09.2017 20:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Supernaut (Poruka 68440)
Možda nisam bio jasan ili precizan u prvom dopisu, i mislio sam na Case Nr.s. Moja zabrinutost je i išla u tom smeru- da li su usporili boj CN po mesecima i da neće svi brojevi biti pozivani...

U pravu ste, nisam Vas razumeo tacno. Od ove godine postoji mala izmena u redosledu obradjivanja DS-260. Naime, iako je neko sa vecim CN poslao svoj DS-260 u maju, on nece biti obradjivan dok za to ne dodje vreme, odnosno dok njegov CN ne bude u planu da bude current. A ako je neko sa malim CN poslao svoj CN kasnije (u nekom doglednom vremenu), njegov DS-260 ce biti obradjen pre onog gorespomenutog.

Poenta je da ce se dati prioritet manjim brojevima u pocetku, zeleci da, koliko toliko, budu ravnomerni skokovi za svaki sledeci VB.

Detaljnije mozete procitati ovde.

Svenson 27.09.2017 20:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68447)
U pravu ste, nisam Vas razumeo tacno. Od ove godine postoji mala izmena u redosledu obradjivanja DS-260. Naime, iako je neko sa vecim CN poslao svoj DS-260 u maju, on nece biti obradjivan dok za to ne dodje vreme, odnosno dok njegov CN ne bude u planu da bude current. A ako je neko sa malim CN poslao svoj CN kasnije (u nekom doglednom vremenu), njegov DS-260 ce biti obradjen pre onog gorespomenutog.

Poenta je da ce se dati prioritet manjim brojevima u pocetku, zeleci da, koliko toliko, budu ravnomerni skokovi za svaki sledeci VB.

Detaljnije mozete procitati ovde.

Sve je potpuno jasno. Ako ste osetili par zemljotresa, to je nekim ljudima pao kamen sa srca. (Meni pre pet minuta) :grin:

doE0 12.10.2017 11:38

6000....
Izem ti visa bulletin ove godine, usporili su posteno

ikac89 12.10.2017 12:21

Auu, ovo je mnogo malo... Čitao sam o tome kako se ove godine obrađuju DS260 obrasci, ali ipak ovaj broj deluje dosta nisko. Iskreno očekivao sam malo veći skok. Čak počinjem i malo da se brinem da li ću stići na red.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.