ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Lekarksi pregledi - iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=205)

holmes 30.09.2013 14:17

Ko je ponudio da kompletira svu dokumentaciju, Eufarm? Koliko bi trebalo da se ceka na to, u slucaju da ste odabrali tu opciju? Sretno na intervjuu :)

robo 30.09.2013 16:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik holmes (Poruka 40932)
Ko je ponudio da kompletira svu dokumentaciju, Eufarm? Koliko bi trebalo da se ceka na to, u slucaju da ste odabrali tu opciju? Sretno na intervjuu :)

eurofarm kompletira sve, mi smo snimili pluca i trebali smo cekati nalaze do sutra (radili su mnogo ct snimaka taj dan pa nisu mogli isti dan zavrsit izvjesce), inace bude gotovo oko 15:00 i s tim ponovno u eurofarm po ostale papire.u nasem slucaju oni ce poslati svog vozaca po nasa izvjesca i sve kompletirat, mi samo trebamo doc i to preuzet .
hvala holmes

DjoleBGD 01.10.2013 12:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ctpubop (Poruka 40480)
Juce smo obaivli lekarski u Smiljanicevoj. Prvo smo se ujutro prijavili da bi smo supruga i ja (deca ne) dali krv, to je trajalo sve ukupno 10tak minuta i odmah su nas poslali da obavimo rentgen u susednu ulicu. Otisli tamo, obavili snimanje za 15 minuta i dobili rezultate koje smo vratili u Smiljanicevu. Tamo nam je receno da dodjemo svi u 13:20 na pregled. Tada smo platili $500 USD (43.950 RSD).
Vratili smo se u zakazano vreme i sacekali troje njih koji su bili pre nas. Pregled je indivudualan i vrlo, hm, koncizan. Doktorica je vrlo energicna i ekspeditivna "so-to-say" :) Elelm, i to smo zavrsili za 20tak minuta. I supruga i ja smo dobili po dve vakcine (tetanus i jos nesto) sto nas je iznelo dodatnig 8.000 RSD. Dobili smo zapecacene koverte i snimke za intrervju i kopije papira koje ce nam verovatno trebati prilikom trazenja posla. Doktorica ocigledno dobro poznaje americki zdravstveni sistem i sve nam je je vrlo ljubazno objasnila.

Sve u svemu, Lekarski: Check! Sada sakupljanje ostalih papira i cekamo 2. oktobar :)

Jel mi mozes reci kada si dobio odgovor ,kada ti je zakazan pregled i koja je cena pregleda sa svim troskovima za jedno odraslo lice?

IgorMAD 01.10.2013 12:48

Pregled zakazujes ti sam! Niko tebi ne odredjuje termin.
Proveri na zvanicnom sajtu za kada ti je zakazan intervju.
I naravno, procitaj lepo forum i informisi se malo. Neverovatna pitanja postavljas...

via 02.10.2013 07:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik robo (Poruka 40935)
eurofarm kompletira sve, mi smo snimili pluca i trebali smo cekati nalaze do sutra (radili su mnogo ct snimaka taj dan pa nisu mogli isti dan zavrsit izvjesce), inace bude gotovo oko 15:00 i s tim ponovno u eurofarm po ostale papire.u nasem slucaju oni ce poslati svog vozaca po nasa izvjesca i sve kompletirat, mi samo trebamo doc i to preuzet .
hvala holmes

Ako se ne varam, vi ste prvi "na tapeti" ove godine u SA ambasadi :). Dakle, vaše iskustvo me najviše zanima. Želim vam puno sreće i čekamo iskustva na temi Intervjui :) :) :)

robo 02.10.2013 19:50

Priloženih datoteka: 1
Priložena datoteka 323
Radioloski centar Sarajevo, ko bude radio ljekarski na Ilidži ovdje će trebati doć da snimi pluća.

robo 02.10.2013 19:56

Ish malena slika.
Uglavnom je Hrasno ulica Azize Šaćirbegović i Milana Preloga (Hrasno)
Udje se kroz zgradu autom na parking i s te strane se ulazi i u Radioloski centar
To je prva zgrada cim se skrene u ulicu Milana Preloga i u zgradi se nalazi taj prolaz, tunel, haustor kako god hocete
Eto via ako budes radila ljekarski na Ilidži google map da ne profulas zgradu :D

robo 02.10.2013 20:10

Priloženih datoteka: 1
Priložena datoteka 324
Eto jos jedna slika nadam se da je od pomoći
A sto se tice rukopisa drhtala mi ruka :D

via 02.10.2013 22:31

Hvala robo na ovim detaljnim informacijama. Iskrena da budem u Sarajevu me izluđuju one male jednosmjerne ulice. Prošle godine sam išla polagati IELTS; došli smo veče prije i otišli da nađemo gimnaziju u kojoj je bilo polaganje (negdje oko Baščaršije) da sljedeći dan ne gubimo vrijeme. Izgubili smo 40 min vozeći se u krug, kroz te jednosmjerne ulice, nigdje ne možeš skrenuti, užas. Koga smo god pitali svi su u fazonu "Ma tu je to, skrenete lijevo, pa desno i vidjet ćete ovo, ono...", a mi se uvijek vratimo na mjesto odakle smo krenuli, a gimnazije nigdje :grin::grin:

Makovi 03.10.2013 11:02

Y

Imam info za liječnički pregled u Zagrebu. Kako smo dobili datum intervjua 25.11. zvao samo da se informiram u vezi tehničkih detalja i to oba doktora ponuđena za pregled. Saznao sam da je doktorica od listopada u Adzijinoj, a ne više u Vinogradskoj. Doktor pak nije više u Dubravi nego u kurelcevoj (mala ulica blizu Trga). Doktor je znao da vize sada vrijede 6 mj od liječničkog, a doktorica je očito malo out-of-date jer još misli da vrijedi 1 godinu, pa je obećala malo se bolje informirati u Ambasadi. U svakom slučaju hoda se u Petrovu vaditi krv, a u Rokfellerovu slikati pluća pa se vraća doktorici. Djeca do 15 ne vade i ne slikaju. Petrova i Rockfellerova plaćaju se na licu mjesta, a doktorici u banci na žiro račun.

I sada najvažnije:

Doktorica je NA GODIŠNJEM CIJELI 11. i rekla mi je da bi zato pregled trebalo napraviti u tjednu 14.10-17.10. da bi rezultati stigli na vrijeme. To ne bi bio problem da doktor ne ide na put 12.11. na desetak dana. Računajte s tim ako se spremate na raniji interview.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:52.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.