Inside@22 |
04.03.2014 13:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 44412)
ima Chase kreditnu karticu, koja malo drugacija ali sluzi za istu svrhu. Chase slate kartica
|
možeš, molim te, malo pojasniti kako je "malo drugačija"...
jel je secured credit card i dal je mi kao novopridošlice možemo dobiti??
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 44413)
Ne znam je li znas, da kao odgovor na to ti imas pravo da vidis koji je razlog sto su te odbili, i onda da im dostavis kopiju zelene karte , SSN i tako to (navesce razloge). Dobro procitaj odgovor njihov, ima negdje ili adresa ili broj telefona na koji se zove, kontaktira.
|
Salju genericko objasnjenje uz odbijenicu napismeno. Nista neocekivano ni novo. Idemo dalje ;)
|
Evo jedan update za secured kreditnu karticu (Capital One): jos je imam, placa se sve na vrijeme i evo mi je ove sedmice doslo da su mi povecali limit na $750 - na pocetku je bilo $300, nakon 6 mjeseci je doslo na $450 a sad evo toliko. Ovo sve bez dodatnog uplacivanja za povecanje limita, banka sama povecala limit.
Pre-approved offers za razne kreditne kartice dolaze svakodnevno, od raznih banki, ali mislim da mi je dovoljna ona REI Visa kartica koju sam otvorila u januaru (limit $9000).
Credit score treba vremena da se dobije, ali evo nakon skoro godinu i po dana je na nekih 714 poena.
|
elefteros |
16.05.2014 19:26 |
Da li vam je poznat sledeći slučaj - ja sam 2010. od Bank of America dobio debitnu karticu koja je za razliku od naših imala mogućnost da ide u minus. I pred povratak sam ušao u minus nekih 20dolara + njihov trošak od nemam pojma koliko (30+dolara). Račun mi je u međuvremenu ugašen, a nalogu online odavno ne mogu da pristupim.
Pitanje za vas koji ste duže tamo - šta se dešava sa ovim? Da li dug može da zastari, ili mi je sve ovo vreme išla neka kamata? Laik sam totalni po ovom pitanju..
A što imam druga koji je podigao 700.. To je tek priča..
|
SRBghost |
17.05.2014 20:42 |
Nisam strucnjak, ali bojim se da to kod njihovih banaka ne zastareva nikada... Verovatno je isla kamata....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik elefteros
(Poruka 46159)
Da li vam je poznat sledeći slučaj - ja sam 2010. od Bank of America dobio debitnu karticu koja je za razliku od naših imala mogućnost da ide u minus. I pred povratak sam ušao u minus nekih 20dolara + njihov trošak od nemam pojma koliko (30+dolara). Račun mi je u međuvremenu ugašen, a nalogu online odavno ne mogu da pristupim.
Pitanje za vas koji ste duže tamo - šta se dešava sa ovim? Da li dug može da zastari, ili mi je sve ovo vreme išla neka kamata? Laik sam totalni po ovom pitanju..
A što imam druga koji je podigao 700.. To je tek priča..
|
U najgorem slucaju to nesto duga je poslato na collection. Ukoliko je to slucaj, proverom kreditnog biroa mozes i da vidis koja kolekcionarska kuca ima tvoj dug. Obratis im se i to izmiris. Nikakav neki spektakularni problem.
|
Da li je neko imao slicno iskustvo?
Pre nedelju dana kod Bank of America sam otvorio racune i trazio secured cc i danas sam dobio pismo u kom kazu "Additional information is needed to complete your application for the BankAmeriCard Platinum Plus Visa". Tu traze podatke o godisnjem prihodu, mesecnim obavezama, ukupnoj imovini i sl. Da li su jos nekom to trazili i kako ste to prevazisli? Bojim se da ako stavim income 0 i troskove 0, da ce dame glat odbiju.Ispade da moram prvo da se zaposlim pa da trazim secured karticu.
|
Ja nisam mogao da otvorim secured credit card dok se nisam zaposlio, pokusavao sam na vise mesta.
Probaj u Capital one banci, oni su malo fleksibilniji :)
Inace posle tri meseca kreditne istorije sam uspeo da dobijem kredit za auto, sto je stvarno neverovatno. Mada, sada imam skoro 20 hard upita ali nema veze, skor je i dalje fair, isto mi nije jasno na koju foru.
Mislim da je pametno pokusavati i traziti, uopste nema pravila kako dele te kredite.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik RBSMC
(Poruka 46241)
Pre nedelju dana kod Bank of America sam otvorio racune i trazio secured cc i danas sam dobio pismo u kom kazu "Additional information is needed to complete your application for the BankAmeriCard Platinum Plus Visa". Tu traze podatke o godisnjem prihodu, mesecnim obavezama, ukupnoj imovini i sl. Da li su jos nekom to trazili i kako ste to prevazisli? Bojim se da ako stavim income 0 i troskove 0, da ce dame glat odbiju.Ispade da moram prvo da se zaposlim pa da trazim secured karticu.
|
Pisao sam o tome pre par godina. Isti je bio problem u BoA. Moras da odes u banku, i trazis od bankara da ti napravi profil. Bilo je cimanja ali sam nakraju dobio tu secured karticu. Posle 11 meseci su mi vratili deposit i ta kreditna linija je od tad regularna.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik RBSMC
(Poruka 46241)
|
Moja preporuka : Capital One Secured. Neces se pokajati.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.