-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Ds-260 dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)
SRBghost |
12.05.2014 17:37 |
I samo jos jedno pitanje i ja necu vise :)
Posle ovog iscitavanja foruma, nisam vise siguran da li se na razgovor nose nasa dokumenta na srpskom ili se moraju prevoditi? Ako sam ja dobro skontao - ako ih predajes na jeziku zemlje u kojoj je predstavnistvo, onda se predaju na tom jeziku (odnosno na srpskom).
|
DS
Da, dobro si razumeo, nema potrebe za prevodom na engleski jezik.
|
Da li je u DS260 potrebno navesti adresu na koju ce mi biti poslata GC ili jednostavno u to polje da upisem N/A?Sta se desava sa ljudima koji tamo zaista nemaju nikoga da navedu?Nama je tamo prijatelj, ali se on u Juni seli, tako da ta adresa koju bih sada naveo u DS260 nebi bila validna.Hvala unapred.
|
SRBghost |
13.05.2014 09:45 |
Ako sam ja dobro razumeo, ti napisi njegovu adresu u formularima, a na aerodormu u USA mozes ostaviti novu adresu. Ali ima iskusnijih, pa ce ti neko to potvrditi ili me ispraviti.
|
Ne morate odmah da navedete adresu, bar je tako do sada bilo. Adresu mozete da odnesete na intervju tek, a mozete i tu istu adresu koju cete dati u ambasadi da zamenite sa novom adresom kada sletite u USA.
|
DS
Posto se aplikacija tj. podaci salju od 19og maja da li neko zna koliko dana je otvoreno za slanje dokumenata?
|
DS
Ne moras da navedes adresu u prvom formularu, mozes i naknadno. Na prvo pitanje ne znam odgovor.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRECNIK
(Poruka 46031)
Posto se aplikacija tj. podaci salju od 19og maja da li neko zna koliko dana je otvoreno za slanje dokumenata?
|
Pa sigurno bar sledecih 6 meseci, ako ne i vise .
|
Pozdrav drustvo, evo jedno pitanjce, znam da sam vec negde video ovo pitanje ali ne mogu da ga proonadjem. Interesuje me, za DV2015 dv260, u polje gde treba uneti adresu gde da nam se posalje green card, e sad ja imam drugara u usa, ali se on seli u junu tako da ta adresa nece biti validna, i stvarno ne znam sta da unesem? Ako je bilo ko bio u ovakvoj situaciji molio bih ga za pomoc.
|
DS
Mozes da satvis tu adresu,a na ulasku u USA da das drugu, bar sam tako procitao ovde jer ima i onih koji nemaju nikakvu adresu ali svakako moras imati neku na ulasku.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:27. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.