- -
Dv-2016
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1444)
Hvala na odgovoru,tako sam i planirao provjeriti krajem septembra odnosno više puta provjeravati,držim nam svima fige koji se prijavljuju da bude lutrija i da bude barem još par godina ako nas ne izvuču :)
|
macodlak |
04.09.2014 11:25 |
DV2016 je moja-naša treća sreća, nadam se da ovaj put idemo do kraja! DV2014 izvučen ja djevojka nije i nažalost nismo stigli na red na intervju CN41448, a za DV2015 nismo ni jdno od nas izvučeni! Svima želim mnogo sreće na intervjuima DV2015 i naravno svima koji se prijave za DV2016. Željno očekujem prve info za DV2016 na ovoj temi. pozZ
|
Pozdrav svima!
Mogu vam reci da sam se ja bas naostrila. Neopisivo se nadam da ce biti DV 2016. Nismo valjda takvi baksuzi... :smrc:
Planiram, ako bude i ove godine lutrije da prvo odstampam, ako bude moguce, obrazac, pa da uradim kao neku probu... Mozda cu imati i neka pitanja koja bi mogla biti korisna za sve nas. Onda kada sve isproveravam, :book: uradim i on line. Eto, mozete i vi tako. Svima puno, puno, puno srece! :grin: :bravo: :obrva:
|
SRBghost |
05.09.2014 07:25 |
Cekaj bre, koja pitanja imas na prijavi? Ime, datum rodjenja i isto to za porodicu... Jedino pravo pitanje je da li konkurises po drzavi rodjenja ili po drzavi u kojoj zivis. Nemas sta da probas, to je prilicno jednostavno :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
(Poruka 48436)
Cekaj bre, koja pitanja imas na prijavi? Ime, datum rodjenja i isto to za porodicu... Jedino pravo pitanje je da li konkurises po drzavi rodjenja ili po drzavi u kojoj zivis. Nemas sta da probas, to je prilicno jednostavno :)
|
Pa ocigledno da nije tako jednostavno cim i dalje imamo takve dezinformacije. Odakle ti ovo "ili po drzavi u kojoj zivis"? Procitati ponovo objasnjenje za "chargeable".
|
SRBghost |
05.09.2014 13:14 |
U aplikaciji je bilo pitanje tipa "da li aplicirate na osnovu drzave rodjenja ili one u kojoj sada zivite/imate drzavljanstvo" odnosno pitanje broj 6. No, nebitno. Molim admina da obrise moj prethodni post jer ne zelim da dovodim ljude u zabune/zablude.
|
Zdravo! :) Imam pitanje :P Imam 18 godina i u Maju zavrsavam srednju skolu da li ja mogu aplicirati za zelenu kartu i da stavim cetverogodisnju skolu posto sam sada cetvrti razred????? HVALA :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
(Poruka 48436)
|
srbghost, nemoj da se "uzbudjavas" :grin: Nisam do malo pre videla obrazac, pa sam pretpostavljala da ce biti nedoumica. Inace idem sama, ako me izvuku... :smrc:
Pozdrav!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.