ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pomoc oko prijave (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1478)

SRBghost 07.10.2014 07:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pelcer224 (Poruka 49211)
E ajde ne pretjerujte sa tim slovom Đ. Ne ulazim u to sta je pravilnije gramaticki jezicki, ali i Novak Đokovic je u celom svetu DJokovic a u pasosu mu pise Đ. Nemojte zbunjivati ljude sa forom pisite kao u pasosu, kad su u pasosu srpska slova. Cuj eliminisati nekoga zbog DJ e svasta... :grin:

OK. Ubedi ih kako zelis. I really don't give a F anymore. Ne gledam vise ovaj thread.

Hertzog 07.10.2014 13:14

Pitanje vezano za bracni staus... Posto se prvi put prijavljujem kao ozenjen, vidim da me na drugoj stranici prijave pota da popunim zenine podatke. Da li ona treba posebno ( ponovo ) da se prijavljuje ili ta moja prijava odmah ubacuje i nju u lutriju? Tj. Da li ta moja prijava sa njenim podacima predstavlja jednu ili dve prijave?

Memena 07.10.2014 13:35

Tvoja prijava predstavlja jednu na kojoj si ti nosilac. Bilo bi dobro da za zenu isto popunis prijavu, na kojoj ce ona biti nosilac, pa tako imate duplu sansu.

Hertzog 07.10.2014 13:59

Tako sam i mislio, pa rekoh da proverim. Hvala u svakom slucaju :)

bordi888 12.10.2015 01:16

Dobro bre ljudi,
Jel ima nekog ovde na forumu da objasni sta tacno znaci "Moja Prijava"???
Ja sam posalo moju aplikaciju na zvanicnom sajtu dv lottery 2017, nakon toga video sam na forum odjeljak "Moja prijava", pa resio sam da proverim tacnost podatke koji sam uneo u oficijalnu prijavu, i popunio sam isto, ali kad sam poslao dobio sam neke kodove i slicne stvari, pomislkio sam da mozda preko tog dela automatski me prijavljuju, sto ne bih hteo jer vec sam aplicirao, a ne bih hteo da 2 puta apliciram i stime bio diskfalifikovan, citam po forumu i nema nista konkretno sta znaci "Moja prijava", ili nisam sve procitao...? Molim vas da odgovorite i nama novima objasnite malo bolje oko te "Moja prijava" na ovaj forum...
Hvala unapred

IgorMAD 12.10.2015 01:36

To nije zvanicna stranica za prijavu, pretpostavljam da se nisi prijavio.
Ali bih zamolio admina da se javi i da potvrdi to, kao i da objasni zbog cega jos uvek nije skinuo to sa ovog foruma da ne zbunjuje ljude.

grabovac84 12.10.2015 05:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dakiva (Poruka 49193)
Zato što Đorđe nije "Djordje" već "Dorde" i č, ć, š su c, c, s, jedino lj i nj ostaju takvi kakvi su. Zaboravih Dž koje postaje Dz. Uostalom, pogledaš pasoš i na dnu stranice sa podatcima pročitaš kako ti je ime i prezime napisano i to ti je to.

Evo sa fb strane konzularnog odeljenja americke ambasade

DV-2017 TIPS & TRICKS 5
POPUNJAVANJE EDV FORMULARA -- PISMO
Formular EDV za prijavu za lutrijski program DV-2017 popunjavate isključivo engleskim pismom. Slova ŠĐČĆŽ nisu dozvoljena! Ime i prezime mora biti kao u pasošu.
Na primer: ako u pasošu stoji ĐORĐEVIĆ upisaćete u formular DORDEVIC; ako u pasošu stoji DJORDJEVIĆ upisaćete DJORDJEVIC. Obratite pažnju na pisanje datuma rođenja - kojim redosledom pišete taj datum.

maybe17 12.10.2015 22:09

Šta odredjuje inervju?Drzava iz koje se neko prijavio,pošto je to moguće gde god da se neko nalazi, ili drzava rodjenja?Podrazumeva se da je izvučen.

anarh 21.10.2015 14:01

postovani,
da li postoji nekakva mogucnost da se prepravi vec poslata prijava koja je dobila confirmation number?
npr.nekakva opcija na zvanicnom sajtu za prijavu ili tako vec nesto?
:wtf:
bilo kakva informacija bi mi bila od velike pomoci,jer nista slicno ne mogu da nadjem na sajtu,osim standardnog da ne mogu da se posalju dve prijave,jer u tom slucaju ide automatska diskfalifikacija! :gun:

voja82 21.10.2015 14:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anarh (Poruka 57809)
postovani,
da li postoji nekakva mogucnost da se prepravi vec poslata prijava koja je dobila confirmation number?
npr.nekakva opcija na zvanicnom sajtu za prijavu ili tako vec nesto?
:wtf:
bilo kakva informacija bi mi bila od velike pomoci,jer nista slicno ne mogu da nadjem na sajtu,osim standardnog da ne mogu da se posalju dve prijave,jer u tom slucaju ide automatska diskfalifikacija! :gun:

Ne postoji nikakva mogucnost, sto si poslao poslao si, nadam se da nije velika greska ...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:54.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.