Ja imam lep osecaj... srecno svima...da nas bude sto vise ;)
|
| WhiteCrow |
04.05.2015 22:54 |
Ćaos,
Nama je prvi put da se prijavljujemo, pa nemam baš neki osjećaj niti očekivanja...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik WhiteCrow
(Poruka 53428)
Ćaos,
Nama je prvi put da se prijavljujemo, pa nemam baš neki osjećaj niti očekivanja...
|
Vi imate najvece sanse. Najvise dobiju oni koji odigraju prvi, drugi put, koji uopste ne ocekuju :grin:
|
| darko81bg |
05.05.2015 05:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik maki90
(Poruka 53430)
Vi imate najvece sanse. Najvise dobiju oni koji odigraju prvi, drugi put, koji uopste ne ocekuju :grin:
|
U pravu si. Mog kolegu prosle godine izvukli, prvi put aplicirao ( i to njegova bivsa u njegovo ime) ali na zalost mu nisu dali vizu jer ima 3 + 1 godinu zavrsene srednje..... ja apliciram svake godine ali nada uvek poslednja umire.... :) :)
|
5. maj
Pozdrav svima.
Novi sam na forumu, ali sam ga čitao dosta.
Ja sam se u oktobru prošle godine po prvi put prijavio za Green card.
Prethodno sam dva puta bio u USA, ukupno 4 meseca, poseta rodbini. Rodbina je tamo i rođena, niko od njih ne govori srpski. Nisam im ni rekao za ovo...
Sretno svima uz jedno pitanje: u kom obliku se dobija informacija o izboru ili neizboru? Da li je to nekakav broj, ili što reče neko "has not", opisno, itd, ili u svakom slučaju dobijaš nekakav redni broj na osnovu koga možeš i sam zaključiti da li si izabran?
|
| macodlak |
05.05.2015 07:30 |
U dnu ove " https://www.dvlottery.state.gov/ "stranice imaš link do stranice na kojoj klikneš " Continue " na kojem provjeravaš da li si odabran tako što uneseš tražene podatke koji ti se nalaze na listu koji si odštampao prilikom prijave tj. Confirmation Number, Last/Family Name, and Year of Birth.
Provjeru možeš izvršiti 05.05.2015. iza 18h ili neki dan posle!
Srećno svima!
|
Prvi put se prijavljujem,od 4 prijave nekako imam neki osjećaj da će barem neka biti izvučena ma da je i to vjerovatno lažna nada,ali ne planiram provjeravati u 18h stranica će vjerovatno biti preopterećena.
|
Da li neko zna kako mogu da dobijem opet svoj broj jer sam izgubila podatke prilikom pada sistema na kompu i onda da bude maler jos veci-izgubim USB na kom sam imala sve sacuvano :smrc:
|
| Natasrna |
05.05.2015 08:49 |
U tabeli gde se unosi conformation number imate forgot conformation number tu kliknete unesete podatke i posalju vam. Pozdrav!
|
| Natasrna |
05.05.2015 08:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik LunaLoo
(Poruka 53441)
Da li neko zna kako mogu da dobijem opet svoj broj jer sam izgubila podatke prilikom pada sistema na kompu i onda da bude maler jos veci-izgubim USB na kom sam imala sve sacuvano :smrc:
|
U tabeli gde se unosi conformation number imate forgot conformation number tu kliknete unesete podatke i posalju vam. Pozdrav! :beer:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:53. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.