ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2017 Selected Winners - DV2017 Izvučeni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1751)

ducicm 04.05.2016 07:56

Pozdrav, evo i ja da se javim da sam izvučen! Ovo je treća godina apliciranja i mene i supruge. Prošla je bila kritična što se tiče očekivanja a u ovu smo ušli gotovo kao i da nas ne zanima ali eto.... kada se najmanje nadaš :bravo: Želim da poručim onima koji nisu imali sreće da godinu dana jako brzo prođe kada počneš da menjaš stvari u svom životu a ne prepustiš sudbini da to radi umesto tebe!

Jelence13 04.05.2016 07:59

Kao što vidite u potpisu :nene:..nista idemo ponovo...valjda ce biti kad se najmanje nadamo :==D::==D:

bordi888 04.05.2016 08:22

Da se prijavim radi statistiku, 2 PRIJAVE PRVI PUT I ODMA SE POJAVI "HAS NOT BEEN SELECTED", Imao sam nadu da cu da dobijem ali eto, DUPLO NISTA! :smrc:

milenaa88 04.05.2016 08:37

I kod nas duplo nista, vise se ne secam koji put igramo mislim da je 6ti...

Katarina Jevremovic 04.05.2016 10:34

I nama treci put, duple prijave i trece nista! Mozda sledeci put :blink:

zeljko76 04.05.2016 13:09

Cetvrta prijava za redom X2 moja supruga,dvoje dece i ja . I ovaj put "Has not been selected". Imam utisak da je verovatnija sedmica na Lotu nego na ovoj lutriji. U svakom slucaju puno srece Izvucenima a nama ostaje nada da cemo sledeci put imati vise SRECE !!!!!
Ovaj poslednji put sam imao osecaj da je to ono pravo i da cu biti medju izvucenima , tako da mi je ovaj "poraz" pao veoma tesko :smrc:.

sax 04.05.2016 13:34

treca prijava vjerenice i mene, nista.
svaki put je zelja sve veca, i sve smo tuzniji.

Ninovranje 04.05.2016 16:36

You have been randomly selected

Prijavio druga po prvi put i HOOOP - You have been randomly selected :beer:

Ja sam igrao dva puta i nisam bio izvucen.

milan.b 04.05.2016 18:41

Ovo mi je mislim treći put da igram, mada je to prvi put bilo davno. Supruga je isto jednom samostalno pokušala al naravno nismo izabrani.
Prošle godine supruga i ja duplo ništa.
Ove godine ja sam bio srećni dobitnik: You - have been randomly selected :;D:

ivkodrg 04.05.2016 21:47

7. ili 8. put ista prica HAS NOT BEEN SELECTED....
Od mene dosta, stavljam tacku...Barem sam se dokopao Kanade u medjuvremenu...
svima zelim puno srece i zdravlja..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:08.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.