ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Druga koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   druga koverta za dv 2010 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=518)

nocturno 09.09.2009 23:24

Da li ste videli, izasao je oktobarski bilten!
Cut off je 9500.
Samo strpljivo! :)

12.06.2009.: Dokumenta poslata nazad u KCC
15.06.2009.: Dokumenta uručena u KCC

Zabica 10.09.2009 00:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nocturno (Poruka 11455)
Da li ste videli, izasao je oktobarski bilten!
Cut off je 9500.
Samo strpljivo! :)

Aaaaaaaaa! :smrc:

dreadnot 11.09.2009 08:06

Zanimljivo kako se svima zuri, ja sam valjda jedini kome bi sasvim odgovaralo da mi intervju bude tek negde krajem leta sledece godine, da skupim barem malo love do tad... sto ljudi, sto cudi... ali vazno je da se krece....

tomosaban 11.09.2009 11:01

ima nas više!!!!

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 11465)
Zanimljivo kako se svima zuri, ja sam valjda jedini kome bi sasvim odgovaralo da mi intervju bude tek negde krajem leta sledece godine, da skupim barem malo love do tad... sto ljudi, sto cudi... ali vazno je da se krece....

Dreadnot nisi sam i ja bih da mi intervju bude tada iz uglavnom istih razloga!!!

Zabica 11.09.2009 11:21

I mi bismo bili u istom fazonu da vec godinama ne planiramo da odemo u Ameriku, sa ili bez GC. Sad kad nas je ubola, daj je sto preee! :woohoo:

dreamerns 11.09.2009 18:17

Ljudi...mi smo odlozili bili intervju zbog svadbe itd. Moze se to slobodno uraditi, ali nemojte bas za kraj leta. Odlozite max do aprila-maja. Nije nikakav problem, bolje i to, nego nespreman krenuti u ovu avanturu.

dejancic 11.09.2009 22:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreamerns (Poruka 11479)
Moze se to slobodno uraditi, ali nemojte bas za kraj leta. Odlozite max do aprila-maja.

Dreamere, jel postoji neki poseban razlog zasto ne odlagati za kraj leta? Jedino sto mi je palo na pamet, je da sam cuo da ako dodjes pre jula u Usa i ta godina ti se racuna prilikom apliciranja za njihovo drzavljanstvo posle pet godina.

dado01 12.09.2009 19:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 11465)

Ma da...Bas treba kesha strava jedna. Ovi se gadjaju hiljadama kao da rastu na drvecu. Sve cesce se pitam isplati li se ovo. Zamisli dodjes nekako sa nekom crkavicom i ne nadjes posao 1,2,3 mjeseca? Ostaje ti samo da se zakopas i to sto dublje:smrc:

dreamerns 12.09.2009 21:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejancic (Poruka 11481)
Dreamere, jel postoji neki poseban razlog zasto ne odlagati za kraj leta? Jedino sto mi je palo na pamet, je da sam cuo da ako dodjes pre jula u Usa i ta godina ti se racuna prilikom apliciranja za njihovo drzavljanstvo posle pet godina.

Ja sam dosao u oktobru....to da li ce mi se 2-3 meseca racunati ili ne....iskreno mi nije bitno. Mnogo bitnije mi je bilo da nadjem prvo posao, pre nego sto sam dosao.

Zana 12.09.2009 21:55

Za apliciranje za drzavljanstvo se racuna svaki mesec i dan u zemlji, bez obzira kada je ko dosao, da li pre Jula ili kasnije. I broji se svaki dan van zemlje. Zahtev moze da se podnese 90 dana pre punih 5 godina. Ja sam dosla u drugoj polovini godine i to nije bio nikakav problem.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:19.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.