ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV-2011 Lottery Starts Soon! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=535)

dreadnot 07.10.2009 08:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik City Lights (Poruka 11772)
Pozdrav svima!

Zanima me je li za prijavu potrebno ispuniti samo onih 14 pitanja navedenih na ovom forumu i priložiti sliku ili je aplikacija veća od toga?

Hvala unaprijed na odgovoru!

Aplikacija je kratka, jednostavna i cine je samo osnovna pitanja o tebi, tvom porodicnom statusu i obrazovanju. Popunjava se za 5 minuta, bez razmisljanja... a onda ipak neki naprave gresku...
Osnovno pravilo - samo istiniti podaci koji mogu da se dokazu necime (diploma i sl), nema laganja, sigurno ce te provaliti ranije ili kasnije...

jelenche 07.10.2009 08:22

hvala dreadnot na bodrenju,
naravno da cu i dalje da apliciram,
sama popunjavam obrazac, nisam preko agencije, uz malu miloshevu pomoc oko obrade slika.
nadam se i dalje, i cekam mozda je ova 2010. moja srecna godina?!!!

lenhi 07.10.2009 08:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 11780)
Mislim da sam na sva ova pitanja vec odgovorio tokom prvih postovanja na ovom forumu, ali evo, da sumiram:
Imam 48 godina, ozenjen, otac klinca od 3.5 godina
Aplicirao najmanje 12 puta (jos dok su se slale papirne forme, pre internet prijavljivanja)
Mislim da je izvlacenje apsolutno slucajno, u svakom slucaju jos niko nije ponudio valjane dokaze da je sdrugacije
Apliciram iskljucivo sam, nikada preko agencije i veliki sam protivnik tih agencija jer je aplikacija besplatna, a oni ti prodaju maglu, uzimaju pare i rade ono za sta je svakom pismenom coveku sa pristojnim znanjem engleskog potrebno maksimum sat vremena da odradi.
Iz Beograda sam, rodjen, odrastao, jos uvek zivim...
Ako te nada izdaje posle samo dva apliciranja, sta ces da radis posle petog neuspeha???? Naravno, ako zaista zelis da odes, apliciraces i sesti put...

Samo nam još odgovori da li si obraćao pažnju u kom periodu prijavnog roka si slao prijave, odnosno da li isprobavao razne varijante? Da li si prvih dana oktobra slao prijave, poslednjih dana prijavnog perioda, ili na to nisi obraćao pažnju? Da li si za sebe i suprugu isti dan predavao prijave?
Svakako da većina nas pa i ja nemamo sumnju da je izvlačenje slučajno, ali želim da čujem tvoju stranu priče oko prijave.

dreadnot 07.10.2009 08:40

Nikada nisam obacao neku posebnu paznju na vreme apliciranja, mada mislim da je uvek bilo u drugoj polovini roka, ali barem dve nedelje pre isteka... dakle neka zlatna sredina.
Obe prijave sam predavao istovremeno, pokusavao sam da ne ubacim samog sebe u nekakve neosnovane kalkulacije da je neka varijanta bolja od druge, jednostavno nisam o tome ni razmisljao...

srboljub89 07.10.2009 11:20

kad bih se ja prijavljivao, ja bih odmah cim otvore formu za prijavu, jer me nekako vuce i govori da ce da bude neki mali broj.
to je moje misljenje.:;D:

goranm 07.10.2009 12:25

Ja sam se prijavio na DV-2011, ovo mi je 4-ti put da ucestvujem, pa sta bog da. :)

lenhi 07.10.2009 12:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srboljub89 (Poruka 11789)
kad bih se ja prijavljivao, ja bih odmah cim otvore formu za prijavu, jer me nekako vuce i govori da ce da bude neki mali broj.
to je moje misljenje.:;D:

Ne vidim svrhu tvog postovanja ovde ako nemaš namjeru da se prijavljuješ. Ne bih džaba gubio vrijeme na forumu.
Kao drugo ako se prijaviš među prvima misliš i da će pod najmanjim rednim brojem da te izvuku. Ne mlati gluposti.

dreamerns 07.10.2009 15:28

Mi smo prvi put slali prijavu 2 dana nakon sto je krenula lutrija...nismo dobili. Drugi put smo se kasno setili i slali predzadnji dan...dobili smo. Tako da to nema veze.

lenhi 07.10.2009 16:49

Naravno da je svejedno kad se prijaviti. Ja sam jednom pominjao da sam čuo od više ljudi da su svoje dobitne prijave predali zadnje nedelje (sedmice) prijavljivanja. I ja smatram da je svejedno, mada sumnja pada jer je teško povjerovati da je to baš "slučajno" veći broj dobitnika iz poslednje nedelje.
Treba se prijaviti i to je najbitnije, a vremena ima da se razmisli kud i kako ako se dobije.

dreadnot 08.10.2009 11:51

S obzirom na to da je paranoja oko vremena prijavljivanja ozbiljno uzela maha, predlazem da neko ko je vec u USA proseta do Kentakija, upozna osobu/e koje tamo rade i pokusa da iz prve ruke dodje do tacnih podataka. Jos bolje ako uspe da se zaposli tamo (mada je neophodno drzavljanstvo), pa da malo nasteli sistem... E, onda bi svi ovde znali sve, jedino sto vise ne bi bila lutrija nego dirigovano izvlacenje... :udri:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.