![]() |
Kod navođenja adrese prijatelja,rođaka i sl. koji bi nam navodno pomogli u startu i to dali to znaci da onda moram i zivjeti u tom gradu gdje je ta osoba,mislim jel se provjerava to ili kad intervju zavrsi mozes kud te volja?
|
Citat:
Adresu boravka u USA, koju navedes u papirima, mozes da promjenis na imigracionom prilikom ulaska u USA jer oni moraju znati gdje ces zivjeti da ti mogu poslati GC. Isto tako, cim dodjes moras da se prijavis za SSN. I ta kartica ce ti biti poslana postom. Znaci, poslije razgovora u ambasadi, kad poletis i dodjes do imigracionog na ulasku u USA i predas im kovertu, pitat ce te da li ides na adresu iz papira a ti onda reci da imas novu adresu na kojoj ces da zivis (po svom izboru) i oni ce te onda upisati da ces da zivis na toj, novoj, adresi. |
Aha to me zanimalo!Hvala ti!
|
Ja sam jutros nosio mejlove sa nekoliko adresa... :D
Impresije se svode na sledece: - medju prvima su nas uveli u ambasadu i to odvojeno od ljudi koji apliciraju za "ne iseljenicku" vizu (nas cetvoro), - za razliku od ostalih, mi nismo imali brojeve tako da cekanje izgleda mnogo duze nego sto u stvari jeste... a dugo se ceka, - intervju mi je delovao skroz ok, tacnije cela procedura deluje skroz pravolinijski... ne racunajuci moje nekompletne papire (dobio sam "odbijenicu" do kompletiranja dokumentacije), - odlaganje pocetnog datuma vize mi nisu savetovali posto kazu da se u tom slucaju moze desiti da ostanem bez vize :( ali mislim da cu se snaci i ovako ;) Sve nade polazem u to da ce se :drool: smilovati i uskoro mi izdati tu, toliko potrbnu, potvrdu... :obrva: |
wl@tco
Ako si iz ambasade dobio tu "odbijenicu" na papiru ponesi to i idi u sup opet pa im slozi neku pricu tipa evo samo vas cekam ... pa i ako nisi idi tamo moli kukaj glumi malo :grin: Pozdrav i srecno |
Nevjerojatno!Pa nije to neka znanost izdati potvrdu o nekažnjavanju (to je u pitanju ako se ne varam?),to bi trebalo ici kao po ledu,šta čekaju?
|
Evo jutros sam preuzeo potvrdu :) Istina islo je kao po ledu, malo malo pa padne :D:D:D Sta da se radi, tesko da ce se u Srbiji u skorije vreme iskoreniti ono cuveno "tako su radili pre nas" :(
Dansa treba da zovnem ambasadu da vidim kad da im odnesem potvrdu pa javljam sta sam uradio ;) |
To ti je intervju za dv2010? imao si neki bas visok broj kada ti je tek sad intervju??
izvinjavam se na offtopicu |
Ma nesto su mi vracali papire tako da je tek sad...
|
pozuri, jer je ocigledno blizu kraj raspolozivim brojevima za vize, tako da ce uskoro biti zavrsena ova sezona izdavanja...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:10. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.