ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2017 Selected Winners - DV2017 Izvučeni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1751)

slucajni_prolaznik 12.06.2016 20:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mazony (Poruka 62318)
ahaaa... e to je verovatno druga prica. Hvala na Savetu. eh toliko sam dugo odolevao vencanju. A rcite mi samo za najstarijeg klinca koji ima 21 godinu - koliko san vas razumeo najbolje je njih da pitam u ambasadi ali da li trebam isto ono da uplatim 10e za razgovor kao za vizu pa da ih pitam ili ima neki spec. broj koji mogu da okrenem.

Ja sam zvao +381 11 706-4000 i kada sam objasnio sta mi treba, rekose: "vama trema imigraciono", tako da mozes odmah isto da trazis. English/srpski, sve pricaju... Ne placa se, valjda.

BetterFuture 12.06.2016 21:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mazony (Poruka 62318)
ahaaa... e to je verovatno druga prica. Hvala na Savetu. eh toliko sam dugo odolevao vencanju. A rcite mi samo za najstarijeg klinca koji ima 21 godinu - koliko san vas razumeo najbolje je njih da pitam u ambasadi ali da li trebam isto ono da uplatim 10e za razgovor kao za vizu pa da ih pitam ili ima neki spec. broj koji mogu da okrenem.

Sto se tice Vaseg sina koji ima 21 godinu, sigurno ce Vam reci tj. ponoviti pravilo lutrije da jedino dete koje napuni 21 godinu nakon podnosenja Vase prijave moze da bude na istoj i samim tim da dobije vizu na osnovu srodstva sa nosiocem. Zato ga agencija i nije stavila u prijavu. Sigurno je napunio 21. pre oktobra. Ali u svakom slucaju obavezno pozovite ambasadu i probajte.

mazony 13.06.2016 17:35

Hvala vam na informacijama. pozvacu ih sutra i podelicu odgovore sa vama ako ih budem dobio.

Loly 15.06.2016 12:42

Možda nisam na pravoj temi, ali juče pronadjem broj izvučeni po zemljama :)
Srbija 376
BIH 119
Makedonija 286
Hrvatska 36
Crna Gora 26

Loly 15.06.2016 12:44

Možda nisam na pravoj temi, ali juče pronadjoh broj izvučenih po zemljama za DV 2017 :)
Srbija 376
BIH 119
Makedonija 286
Hrvatska 36
Crna Gora 26

BetterFuture 15.06.2016 12:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Loly (Poruka 62339)
Možda nisam na pravoj temi, ali juče pronadjoh broj izvučenih po zemljama za DV 2017 :)
Srbija 376
BIH 119
Makedonija 286
Hrvatska 36
Crna Gora 26

Prava je tema i hvala na informaciji. Ja nisam citao stranicu do kraja... :nene:

https://travel.state.gov/content/vis...july-2016.html

Katja75 15.06.2016 21:18

Na zalost deca koja su u momentu vase prijave imali navrsenu 21 godinu ne mogu dobiti vizu. Mi smo imali situaciju gde mom sinu od 18 godina nisu mogli dati vizu, jer je imao 18 godina i 6 meseci kada sam se se vencala sa mojim drugim suprugom, koji je bio izvucen.

Sto se tice ostatka porodice, obavite vencanje sto pre i obavezno idite svi na intervju, neka supruga i deca (koja za sada planiraju da ne imigrijaju) iskoriste priliku i da dobiju zelenu kartu. Kasnije sve ide dosta teze i vremenski duze.

Razumem razlicita misljenja, ali ne oduzimajte priliku sebi i deci kada ste vec izvuceni.

Srecno.

slucajni_prolaznik 16.06.2016 02:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 62340)
Prava je tema i hvala na informaciji. Ja nisam citao stranicu do kraja... :nene:

https://travel.state.gov/content/vis...july-2016.html

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Loly (Poruka 62339)
Srbija 376
BIH 119
Makedonija 286
Hrvatska 36
Crna Gora 26

Sto ce reci da (ukoliko me calculator ne vara) je:
- bilo 12.437.190 kvalifikovanih prijava
- 83.910 podnosilaca prijave obavesteno o slucajnom odabiru
- 376 slucajno odabranih iz Srbije

Ne mogu sada i ostale drzave da racunam (mozda ce neko drugi), ali statisticki zakljucak je da:
- 83.910 / 12.437.190 ~ 0,67467 % su bile sanse za dobitak - slucajno je odabran svaki 148-mi podnosilac prijave
- 376 / 83.910 ~ 0,4481 % slucajno odabranih je iz Srbije - svaki 223-ci od svih slucajno odabranih
- 12,437,190 / 83,910 * 376 ~ 55,731 kvalifikovanih prijava je doslo iz Srbije

P.S. Ukoliko sam negde "debelo" pogresio, nadam se da postoji nacin da se ovaj post izbrise da ne bi zbunjivao posetioce.

BetterFuture 16.06.2016 09:23

Eh, ta statistika... Kao u crtacu: "...dvaput nista je nista, crva nije ni bilo..." :)

Broj od 83.910 izvucenih se odnosi ne samo na nosioce prijave vec i njihove "derivate" odnosno clanove porodice.

A i ostatak racunice (bez obzira na cifre) mislim da nije bas najtacniji, jer se poslo od pretpostavke da se u svakoj zemlji prijavilo srazmeran broj ljudi. Mislim da je do sada prosek za Srbiju oko 20.000 prijava.

Andrew Wiggins 16.06.2016 19:23

^
Upravo. Prosle godine se iz Srbije prijavilo oko 19,000, tako da 83000 su njihovi derivatives.
Dobra vest je da su nam povecali broj izvucenih. Prosle godine je bilo 289 ako se ne varam.
Afrika je izvukla ubedljivo najvise kao kontinent a Ukrajina velikih 4,500 kao prosle godine.

mazony 22.06.2016 14:56

Ovako stoje stvari drugari/ce, zvao sam da pitam za porodicu da li mogu oni kasnije da dodju na intervju i to mi je potvrdno odgovorio radnik u ambasadi koji je stvarno bio ljubazan i strpljiv samnom. Zatim na pitanje da li da prijavim i zenu i decu bez obzira na njihovo neckanje i trenutne nemogucnosti odlaska u usa, on mi je predlozio da ih prijavim a nisu u obavezi da idu samnom na razgovor...ali ako se slucajno predomisle u razumnom roku onda je potrebno samo zakazati razgovor i stvar je gotova. Ako odem sam bez njihove prijave, a oni rese da dodju da zive u usa onda taj proces, kako je rekao isti zvanicnik ambasade, traje 2 - 2.5 god. Zivi mi bili

slucajni_prolaznik 23.06.2016 09:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mazony (Poruka 62373)
Ovako stoje stvari drugari/ce, zvao sam da pitam za porodicu da li mogu oni kasnije da dodju na intervju i to mi je potvrdno odgovorio radnik u ambasadi koji je stvarno bio ljubazan i strpljiv samnom. Zatim na pitanje da li da prijavim i zenu i decu bez obzira na njihovo neckanje i trenutne nemogucnosti odlaska u usa, on mi je predlozio da ih prijavim a nisu u obavezi da idu samnom na razgovor...ali ako se slucajno predomisle u razumnom roku onda je potrebno samo zakazati razgovor i stvar je gotova. Ako odem sam bez njihove prijave, a oni rese da dodju da zive u usa onda taj proces, kako je rekao isti zvanicnik ambasade, traje 2 - 2.5 god. Zivi mi bili

Nije mi bas najjasnije:
- prijavis se grupno->odes na intervju sam->dobijes vizu->odes u US->oni dodju na intervju->dobiju vizu->dodju u US
ili:
- prijavis se grupno->odes na intervju sam->dobijes vizu->oni dodju na intervju->odete zajedno

Ili je dozvoljeno i jedno i drugo?

Lowzyyy 27.06.2016 17:21

Pozdrav svim clanovima foruma, ja sam nov ovde i bio bih srecan kada bi neko mogao da mi pomogne. Naime znam za lutriju vec godinama, moj otac je aplicirao sa majkom vec nekih 7 godina, ali nisam bio upucen u proces kao sta ge.
Nazalost otac mi je preminuo pre nekoliko meseci i ja sada ne znam kako uopste da proverim da li smo izvuceni mozda bili, kada je bilo izvlacenje i tako dalje.
Bio sam na njihovom sajtu ali ja zaista ne znam sta se tamo trazi i da li svako od nas aplicira kao poseban covek ili svi zajedno preko jednog naloga. Ja imam 19 godina i verujem da sam aplicirao posebno, tacnije to je moj otac radio umesto nas. Nase je bilo samo da se slikamo, ostalo je on zavrsavao.
Neki uput, linkovi u sve te procedure, gde proveriti i kako... Hvala unapred...

BetterFuture 27.06.2016 21:47

Dobrodošli na forum. Na sve što ste pitali možete naći odgovor na sledećoj stranici http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php

Naravno, sada je najvažnije da znate Vaš CN tj. confirmation number

bordi888 28.06.2016 00:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lowzyyy (Poruka 62398)
Pozdrav svim clanovima foruma, ja sam nov ovde i bio bih srecan kada bi neko mogao da mi pomogne. Naime znam za lutriju vec godinama, moj otac je aplicirao sa majkom vec nekih 7 godina, ali nisam bio upucen u proces kao sta ge.
Nazalost otac mi je preminuo pre nekoliko meseci i ja sada ne znam kako uopste da proverim da li smo izvuceni mozda bili, kada je bilo izvlacenje i tako dalje.
Bio sam na njihovom sajtu ali ja zaista ne znam sta se tamo trazi i da li svako od nas aplicira kao poseban covek ili svi zajedno preko jednog naloga. Ja imam 19 godina i verujem da sam aplicirao posebno, tacnije to je moj otac radio umesto nas. Nase je bilo samo da se slikamo, ostalo je on zavrsavao.
Neki uput, linkovi u sve te procedure, gde proveriti i kako... Hvala unapred...

Dobro dosli na forumu.
Prvo zelim da Vam odam zaljene za vas gubitak. Drugo nisam neki iskusan clan ali voleo bih da pomognem i da potiknem druge iskusnije clanove da se jave i da zajedno damo neki savet ili resenje problemu. Kako si vec pomenuo u tvom postu, tvoj otac je vec 7 godina aplicirao na DV i sigurno dobro je poznavao pravila, tako da pretpostavljam da on sigurno za svakog clana tvoje porodice ima zapisano CN (confiramtion number) jer je to osnovno kad apliciras i kad posaljes prijavu. Tvoja majka mozda zna vise za taj podatak i mozda pomogne da proveris stanje vase aplikacije. Mislim da jos nije kasno za proveru ali to bi trebalo da uradis sto je moguce ranije i da znas na cime si. Kazes da imas 19 godina, to znaci da tvoj otac je slao posebnu aplikaciju za tebe, tako da sigurno on ima negde zapisano i tvoj CN. Imeno kad se prijava za DV posalje dobijas sledece podatke koje trba da zapises ili isprintas, a to je sledece: Entrant Name- Prezime, Ime; Confirmation Number: 2017************; Year of birth: (Tvoja godina radjanja) i Digital signature. Za proveru je potrebno sledece: CN (confirmation number- koji sadrzi 2017 + 12 drugih karaktera; Last/ Family Name (Tvoje prezime) i Year of birth (Tvoja godina radjanja). Mislim da je neko na forumu spomenu neke nacine u slucaju da zaboravis ili izgubis CN koji je ustvari i najbitniji jer od svega sto sam pomenuo samo on je nesto sto je autenticno i odnosi se na svaku prijavu posebno. Nadam se da ce se neko javiti koji je imao iskustvo sa izgubljenim CN. Srecno u proveri!

LazarUSA 28.06.2016 20:28

Pozdrav svima ljudi,ako jedno od mojih roditelja bivaju izvuceni kakva je mogucnost za mene da dobijem vizu a nisam napunio 21 godinu prije prijave,tek u novembru 2016 punim 20 godina.

Lowzyyy 28.06.2016 20:39

Hvala vam svima zaista. Uspeo sam da nadjem CN od majke i oca ali moj nije zapisao. Navedeno je kao child da sam tu ali CN nigde. Nazalost nismo izvuceni.. Koliko rokova ima za izvalcenje svake godine ? Gde da pratim desavanja, ovde na forumu ili na njihovom sajtu ?

BetterFuture 28.06.2016 23:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik LazarUSA (Poruka 62404)
Pozdrav svima ljudi,ako jedno od mojih roditelja bivaju izvuceni kakva je mogucnost za mene da dobijem vizu a nisam napunio 21 godinu prije prijave,tek u novembru 2016 punim 20 godina.

Ukoliko neki od roditelja dobije vizu, dobiće je i dete starosti do 21 godine u trenutku prijave. Pod uslovom da nije u braku, naravno. Ukoliko te nisu stavili na svoju prijavu, biće diskvalifikovani, na žalost.

BetterFuture 28.06.2016 23:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lowzyyy (Poruka 62405)
Hvala vam svima zaista. Uspeo sam da nadjem CN od majke i oca ali moj nije zapisao. Navedeno je kao child da sam tu ali CN nigde. Nazalost nismo izvuceni.. Koliko rokova ima za izvalcenje svake godine ? Gde da pratim desavanja, ovde na forumu ili na njihovom sajtu ?

Možda te otac i nije prijavio samostalno, već u svojoj i majčinoj aplikaciji. U tom slučaju, ti i nemaš svoj CN. Izvlačenje je samo jednom godišnje, u maju mesecu. U domenu nadanja je da će možda ove godine biti dodatno izvlačenje zbog manjeg broja izvučenih. Čitaj forum, dobićeš sve odgovore.

bordi888 29.06.2016 01:26

BetterFuture, U domenu nadanja je da će možda ove godine biti dodatno izvlačenje zbog manjeg broja izvučenih???
Ovo nisam nigde sreo! Broj izvucenih je u redu i nista nije cudno oko tog broja, ako uzmes u predvid da bivse YU republike imaju slican cak i visi broj izvucenih uporedo prosle godine onda mi nije jasno odakle koristis takav podatak? Bas bi te zamolio da to obrazlozis, ne bi hteo da se stvori neka lazna nada svima onima koji nisu bili izvuceni ove godine za DV 2017.

BetterFuture 29.06.2016 09:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bordi888 (Poruka 62410)
BetterFuture, U domenu nadanja je da će možda ove godine biti dodatno izvlačenje zbog manjeg broja izvučenih???
Ovo nisam nigde sreo! Broj izvucenih je u redu i nista nije cudno oko tog broja, ako uzmes u predvid da bivse YU republike imaju slican cak i visi broj izvucenih uporedo prosle godine onda mi nije jasno odakle koristis takav podatak? Bas bi te zamolio da to obrazlozis, ne bi hteo da se stvori neka lazna nada svima onima koji nisu bili izvuceni ove godine za DV 2017.

Ove godine je izvučeno skoro 84.000 ljudi što je oko 10.000 manje nego prošle godine. Pa zato se možda otvara mogućnost da se razmišlja o naknadnom izvlačenju. Jeste da je za naš region broj sličan kao i prošle godine, ali niko ne može da zna da li će do izvlačenja doći ili ne. Zašto da se ne nadamo? Evo, ja se prvi nadam ali sam svestan da život ide svojim tokom i ne očekujem čuda. Niko ne treba da bazira svoju budućnost na izhodu lutrije. Jeste da su šanse za dodatnim izvlačenjem skoro nula posto ali dok god postoji i ta mala šansa, postoji i nada.

Andrew Wiggins 29.06.2016 18:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 62412)
Ove godine je izvučeno skoro 84.000 ljudi što je oko 10.000 manje nego prošle godine. Pa zato se možda otvara mogućnost da se razmišlja o naknadnom izvlačenju. Jeste da je za naš region broj sličan kao i prošle godine, ali niko ne može da zna da li će do izvlačenja doći ili ne. Zašto da se ne nadamo? Evo, ja se prvi nadam ali sam svestan da život ide svojim tokom i ne očekujem čuda. Niko ne treba da bazira svoju budućnost na izhodu lutrije. Jeste da su šanse za dodatnim izvlačenjem skoro nula posto ali dok god postoji i ta mala šansa, postoji i nada.

Zasto 84.000 ne razumem? Il se uvek izvlaci duplo veci broj ljudi za svaki slucaj jer neki odustanu da bi bilo 50.000?

milan.b 29.06.2016 19:10

Citat:

A odakle ti uopšte informacija da je izvučeno toliko ljudi? Jel imaš neki link? Volio bih da to i sam pročitam.

BetterFuture 29.06.2016 20:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 62415)
Zasto 84.000 ne razumem? Il se uvek izvlaci duplo veci broj ljudi za svaki slucaj jer neki odustanu da bi bilo 50.000?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milan.b (Poruka 62416)
A odakle ti uopšte informacija da je izvučeno toliko ljudi? Jel imaš neki link? Volio bih da to i sam pročitam.

Zvaničan link za različite vrste viza je https://travel.state.gov/content/vis...july-2016.html

Pred kraj strane imate podatke za DV-2017, ukljucujuci ukupni broj prijavljenih, ukupan broj izvucenih i broj izvučenih po regijama/zemljama.

I da, uvek se izvuce skoro duplo vise ljudi od broja viza koje se dodeljuju jer ce neko odustati od daljeg procesa zbog raznih razloga a neko nece zadovoljiti uslove lutrije...

milan.b 30.06.2016 10:50

Hvala na odgovoru... video sam sad. nadam se da će svi izvučeni sa foruma uspešno proći proceduru i pozeleneti :==D:

bokiit 15.08.2016 13:35

treca sreca

2014 - 2 prijave, nista
2015 - 2 prijave, nista
2016 - 2 prijave , IZVUCNI - broj 14XXX
25.Maj - poslat DS-260

mayki202 14.09.2016 11:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kicki (Poruka 61216)
Peti put, po dve prijave, not been selected.. idemo dalje...

Pozdrav, mokio bi da mi se neko javi da mi pokaze kako da se prijavim za dv 2017 ako nije kasno ako ne za dv2018 molim... nek ostavi skajp ili nekako da se cujemo pa da mi objasni... Hvala unapred

bokiit 14.09.2016 12:21

Za 2017 je kasno tj vec su izvuceni dobitnici. Za 2018 je od oktobra do novembra. Ne treba ti skajp ,imas sve na forumu objasnjeno, a i realno za prijavu treba 6min ako znas svoje ime prezime datum rodjenha i te takve stvari 😃. Srecno!

stanema 14.09.2016 14:32

Ili Skype za objasnjenje prijave ;)

Gordoska 16.09.2016 08:23

Da li znate koji je krajnji rok za slanje DS-260? Vidim da su gotovo svi do sada poslali pa se plasim da nisam zakasnila.

BetterFuture 16.09.2016 08:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gordoska (Poruka 63203)
Da li znate koji je krajnji rok za slanje DS-260? Vidim da su gotovo svi do sada poslali pa se plasim da nisam zakasnila.

Niste zakasnili... Nema tacno odredjeni krajnji datum slanja. Mozete da ga posaljete i u aprilu/maju sledece godine ali ja se ne bih tako "igrao"...

LJ75 16.09.2016 09:37

Ne znam kako da to sam uradim, uglavnom, ako mozete dodati u tabelu da sam poslao DS-260 15 Septembra.

bokiit 16.09.2016 11:31

Citat:

Sad citam ovu temu i naletoh na tvoj post. Bio si totalno u pravu.Svaka cast!:bravo:

BetterFuture 16.09.2016 12:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokiit (Poruka 63213)
Sad citam ovu temu i naletoh na tvoj post. Bio si totalno u pravu.Svaka cast!:bravo:

Da, ali ne meni vec BritSimon-u koji je to spomenuo. Gledajuci broj inicijalno izvucenih, a i posto je Evropa "podbacila" ove godine, nekako se i samo nametnulo da postoji mogucnost za takvim necim.

bokiit 16.09.2016 12:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63216)
Da, ali ne meni vec BritSimon-u koji je to spomenuo. Gledajuci broj inicijalno izvucenih, a i posto je Evropa "podbacila" ove godine, nekako se i samo nametnulo da postoji mogucnost za takvim necim.

Svaka cast u svakom slucaju. Ja se prijavljujem tek-vec kako god 3 god i nisam znao da postoji opcija da urade jos jedno mini izvlacenje. Nego , zasto to rade? Nije mi bas najjasnije da se u svetu dodeli 55.000 zelenih a da se izvlace oko 90.000. Da li je moguce da polovina budu diskvalifikovani il da sami odustanu ? Al opet imas i onih koji kao ja vode nekog uz sebe.:book:

BetterFuture 16.09.2016 13:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokiit (Poruka 63217)
Svaka cast u svakom slucaju. Ja se prijavljujem tek-vec kako god 3 god i nisam znao da postoji opcija da urade jos jedno mini izvlacenje. Nego , zasto to rade? Nije mi bas najjasnije da se u svetu dodeli 55.000 zelenih a da se izvlace oko 90.000. Da li je moguce da polovina budu diskvalifikovani il da sami odustanu ? Al opet imas i onih koji kao ja vode nekog uz sebe.:book:

Bas tako, neki budu diskvalifikovani, neki sami odustanu, neki ne dobju sansu da dodju na intervju tj. CN im ne postane current.

A zar tebe ne vodi zena, a ne ti nju?!? :;D: Koliko se secam, ona je izvucena.

bokiit 16.09.2016 14:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63218)
Bas tako, neki budu diskvalifikovani, neki sami odustanu, neki ne dobju sansu da dodju na intervju tj. CN im ne postane current.

A zar tebe ne vodi zena, a ne ti nju?!? :;D: Koliko se secam, ona je izvucena.

Dobro se secas. Greska je u definisanju recenice. :beer: E a koja je fora sa tim current ? To ako se ne stigne na red ? Da ne plasim, jel se za taj current treba zabrinutu ako si neki veci broj ?

BetterFuture 16.09.2016 15:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokiit (Poruka 63219)
Dobro se secas. Greska je u definisanju recenice. :beer: E a koja je fora sa tim current ? To ako se ne stigne na red ? Da ne plasim, jel se za taj current treba zabrinutu ako si neki veci broj ?

Na zalost bilo je ranijih godina slucaja da ljudi sa visokim CN nisu stigli na red... Sada, kod nas, ne bi trebalo da bude problema.

kiki13 08.11.2016 15:12

Ja sam nova ovde :) pa pozdrav za sve

Intervju mi je zakazan za 12.decembar, formular sam popunila 6.maja.

U međuvremenu sam promenila mesto i adresu prebivališta u pasošu, kao i broj pasoša, pa me zanima da li pre intervjua moram tražiti da mi otključaju da to ispravim ili prilikom intervjua se to tamo kod njih može rešiti.

Kilimandzaro 08.11.2016 18:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kiki13 (Poruka 64666)
Ja sam nova ovde :) pa pozdrav za sve

Intervju mi je zakazan za 12.decembar, formular sam popunila 6.maja.

U međuvremenu sam promenila mesto i adresu prebivališta u pasošu, kao i broj pasoša, pa me zanima da li pre intervjua moram tražiti da mi otključaju da to ispravim ili prilikom intervjua se to tamo kod njih može rešiti.

Ja sam trazila od ambasade da mi otkljucaju jer smo starijem sinu zamenili pasos pa se samim tim i broj promenio. Adresa nam je svima u pasosu razlicita.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:17.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.