|
|
| Americano2018 |
13.07.2017 10:30 |
Adresa i Other Names Used
Pozdrav svima, trazio sam po forumu ali nisam uspeo da nadjem odgovor za moje nedoumice.
1. Da li ste pod "City of Birth" popunjavali Belgrade ili Beograd (kao sto stoji u pasosu)? Kad sam se prijavljivao na lutriju uneo sam Belgrade
2. Imam i jedno pitanje vezano za "Other Names Used" tj zenino prezime. Ja sam glavni nosilac, tj izvucen sam, e sad da li pod "Other Names Used" ona treba da unese svoje ime i devojacko prezime ili je to nepotrebno?
3. Drugo pitanje je vezano za adresu, da li za "Present Address:" polje unosimo adresu iz pasosa, ili stvarnu present adresu. tacnije zivimo kao podstanari i nemamo nikakav ugovor o zakupu stana (nismo prijavljeni na podstanarskoj adresi), tako da recimo unesemo podstanarsku adresu kao Present Address:, a adresu iz pasosa kao secondary adresu? (napominjem da sam prilikom prijave na lutriju uneo adresu iz pasosa. (isti grad je u pitanju BGD))verujem da ima slicnih slucajeva pa Vas molim da podelite vasa iskustva.
4. Da li adresu unositi sa Dj ili D, npr Djordja Stanojevica ili Dorda Stanojevica kako stoji u pasosu?
5. Koliko se otprilike ceka na otkljucavanje DS-260?
Pozdrav svima,
Hvala
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Americano2018
(Poruka 67875)
Pozdrav svima, trazio sam po forumu ali nisam uspeo da nadjem odgovor za moje nedoumice.
1. Da li ste pod "City of Birth" popunjavali Belgrade ili Beograd (kao sto stoji u pasosu)? Kad sam se prijavljivao na lutriju uneo sam Belgrade
2. Imam i jedno pitanje vezano za "Other Names Used" tj zenino prezime. Ja sam glavni nosilac, tj izvucen sam, e sad da li pod "Other Names Used" ona treba da unese svoje ime i devojacko prezime ili je to nepotrebno?
3. Drugo pitanje je vezano za adresu, da li za "Present Address:" polje unosimo adresu iz pasosa, ili stvarnu present adresu. tacnije zivimo kao podstanari i nemamo nikakav ugovor o zakupu stana (nismo prijavljeni na podstanarskoj adresi), tako da recimo unesemo podstanarsku adresu kao Present Address:, a adresu iz pasosa kao secondary adresu? (napominjem da sam prilikom prijave na lutriju uneo adresu iz pasosa. (isti grad je u pitanju BGD))verujem da ima slicnih slucajeva pa Vas molim da podelite vasa iskustva.
4. Da li adresu unositi sa Dj ili D, npr Djordja Stanojevica ili Dorda Stanojevica kako stoji u pasosu?
5. Koliko se otprilike ceka na otkljucavanje DS-260?
Pozdrav svima,
Hvala
|
Pozdrav Vama :)
1. Popunjavate podatke koji su vam u pasosu samo :)
2. Ja sam nosilac,ali nisam na toj stavki nista stiklirala a udata sam. ( ako ste vi nosilac,ona ce imati na svom Ds 260 u stavci 'Spouse' da upise svoje devojacko prezime)
3. Upisujete podatke koji vam stoje u pasosu,glavna stavka vam je Pasos. Mislim da nece trebati nikakav ugovor o stanu jel je u pitanju Iseljenicka viza.
4. Unosite podatke kako vam pise u pasosu.
5. Ja sam cekala na otkljucavanje 4 radna dana :)
Nadam se da sam pomogla :) Velii Pozdrav i Srecno :1072:
|
| misternice |
13.07.2017 17:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@
(Poruka 67877)
Pozdrav Vama :)
1. Popunjavate podatke koji su vam u pasosu samo :)
2. Ja sam nosilac,ali nisam na toj stavki nista stiklirala a udata sam. ( ako ste vi nosilac,ona ce imati na svom Ds 260 u stavci 'Spouse' da upise svoje devojacko prezime)
3. Upisujete podatke koji vam stoje u pasosu,glavna stavka vam je Pasos. Mislim da nece trebati nikakav ugovor o stanu jel je u pitanju Iseljenicka viza.
4. Unosite podatke kako vam pise u pasosu.
5. Ja sam cekala na otkljucavanje 4 radna dana :)
Nadam se da sam pomogla :) Velii Pozdrav i Srecno :1072:
|
Ja bih samo dodao da sam misljenja da na pitanje present address treba da stavi pravu adresu stanovanja a ne fiktivnu. Pasos je mogao biti izvadjen jos pre 9 godina sa jednom adresom a da zivite nakon toga na jos pet adresa i da ne menjate pasos zbog toga. Meni adresa u pasosu uopste nije ona na kojoj stanujem i na kojoj sam prijavljen tako da sam naveo stvarnu trenutnu adresu. Znam da su ljudi kada su ranije slali koverte (dok nisu uveli elektronski formular ds260) morali da ostavljaju stvarnu adresu kako bi im stigao odgovor na tu adresu gde zaista zive.
|
| misternice |
13.07.2017 17:20 |
Takodje, za grad rodjenja sam pisao Belgrade kao uostalom i za sve sto ima engleski prevod jer i oni sami u padajucem meniju za nasu zemlju imaju SERBIA a ne SRBIJA. Mislim i da postoji napomena da se sve popunjava na engleskom (recimo naziv skole/fakulteta koji smo zavrsili itd).
Ali zaista verujem da to nisu stvari koje su od presudne vaznosti za intervju.
|
Ja sam pročitao, na više mesta ovde na forumu, da se nazivi škola i fakulteta pišu na srpskom tj. kako piše na diplomi.
|
| misternice |
14.07.2017 05:33 |
Prilikom popunjavanja DS260 postoji uvodna napomena: " All answers, except as specially provided, must be in English, using English characters only. Applications submitted in any language other than English may be rejected, and you will be required to log back into the Consular Electronic Application Center (CEAC) and provide English answers."
U svakom slucaju, ukoliko imaju neku nedoumicu u vezi sa odgovorima, obavestice vas pre intervjua. Takodje, ne secam se da se bilo ko od vise stotina clanova foruma koji su vec pozeleneli zalio da je na intervjuu (ili pre toga) imao neke velike probleme zbog toga a ne verujem da su bas svi sve savrseno odgovarali (u smislu koriscenja engleskog jezika/karaktera na engleskom i slicnih tehnikalija).
|
| neznamstadaradim |
04.09.2017 19:21 |
takodje sam se zeznuo prilikom prijave na dv i u adresi umesto D napisao DJ. ima li nekih vesti o tome da li ce to predstavljati problem na intervju-u i da li postoji sansa da ne dodje do njega?
|
Pozdrav svima, izvucen sam u sklopu DV 2018 programa, imam trocifren case number i namerno sam odlagao sa popunjavanjem DS 260 u cilju kasnijeg dobijanja intervijua...Veceras sam uzeo da popunjavam, sve sam popunio i vise puta proverio ali mi izbacuje gresku kada kliknem na krajnji submit, pise da se ne poklapa case number sa onim sa kojim sam se ulogovao prvi put...Je l imao neko slicnih problema, mozete li mi pomoci?
|
Pisao sam o tome, samo u drugoj temi, unesi case number bez ovih nula npr 2018EU555
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BorisVa
(Poruka 68312)
Pozdrav svima, izvucen sam u sklopu DV 2018 programa, imam trocifren case number i namerno sam odlagao sa popunjavanjem DS 260 u cilju kasnijeg dobijanja intervijua...Veceras sam uzeo da popunjavam, sve sam popunio i vise puta proverio ali mi izbacuje gresku kada kliknem na krajnji submit, pise da se ne poklapa case number sa onim sa kojim sam se ulogovao prvi put...Je l imao neko slicnih problema, mozete li mi pomoci?
|
Podrav vama i cestitam :) Kada submitujete Ds samo upisite onaj broj bez onih nula. Dakle 2018EUxxx pa vas broj. Samo nule izbacite i nece biti problema :) Pozdrav i Srecno :1072:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neznamstadaradim
(Poruka 68310)
takodje sam se zeznuo prilikom prijave na dv i u adresi umesto D napisao DJ. ima li nekih vesti o tome da li ce to predstavljati problem na intervju-u i da li postoji sansa da ne dodje do njega?
|
Mislim da ne bi trebalo da bude problem,ali cim budete dobili datum intervjua pozovite ambasadu i oni ce vam reci. Ili mozete poslati email u KKC centar da bi vam otkljucali Ds da unesete izmene. ali ja bih sacekala da mi stigne datum,pa bih pozvala ambasadu i ispricala bih o cemu se radi. Ne brinite,ne bi trebali da bude problema.
Nadam se da sam pomogla :) Veliki pozdrav vama :1072:
|
| misternice |
04.09.2017 21:53 |
Citat:
(Poruka 68315)
Mislim da ne bi trebalo da bude problem,ali cim budete dobili datum intervjua pozovite ambasadu i oni ce vam reci. Ili mozete poslati email u KKC centar da bi vam otkljucali Ds da unesete izmene. ali ja bih sacekala da mi stigne datum,pa bih pozvala ambasadu i ispricala bih o cemu se radi. Ne brinite,ne bi trebali da bude problema.
Nadam se da sam pomogla :) Veliki pozdrav vama :1072:
|
Ne moze da ispravlja nesto sto je pogreseno na prijavi - rec je o prijavi za DV a ne o obrascu DS tako da je sve to vec proslo i ne moze se menjati - dakle ne treba se otkljucavati DS. Ja sam odmah po izvlacenju pisao ambasadi i rekli su mi da se inicijalni formular (DV) ne moze menjati i da je trebalo da pisem kao sto je u pasosu ali da DS popunim normalno kao u pasosu. U svakom slucaju, kao sto rece Makica, verujem da to nije problem, obrazac svakako dodje do konzula koji zna za nase DJ ;)
|
Citat:
(Poruka 68314)
Podrav vama i cestitam :) Kada submitujete Ds samo upisite onaj broj bez onih nula. Dakle 2018EUxxx pa vas broj. Samo nule izbacite i nece biti problema :) Pozdrav i Srecno :1072:
|
Hvala Vam puno na odgovoru :bravo: uspeo sam da popunim ds260, izaslo mi je da je moj obrazac poslat u KCC. Sta je sad sledeci moj korak, proveravam mejl iscekujuci da mi jave datum intervijua ili?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik misternice
(Poruka 68316)
Ne moze da ispravlja nesto sto je pogreseno na prijavi - rec je o prijavi za DV a ne o obrascu DS tako da je sve to vec proslo i ne moze se menjati - dakle ne treba se otkljucavati DS. Ja sam odmah po izvlacenju pisao ambasadi i rekli su mi da se inicijalni formular (DV) ne moze menjati i da je trebalo da pisem kao sto je u pasosu ali da DS popunim normalno kao u pasosu. U svakom slucaju, kao sto rece Makica, verujem da to nije problem, obrazac svakako dodje do konzula koji zna za nase DJ ;)
|
Hvala :) Ja sam pomislila da je ipak pogresno napisano.. Mislila sam da je rec o Ds ne Dv jel nije tacno rekao o cemu se radi :suure: ali da je Ds sigurno je da ne bih imao problema ;) ali ako je vec rec o prijavi na prvobitnoj Dv :no:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BorisVa
(Poruka 68318)
Hvala Vam puno na odgovoru :bravo: uspeo sam da popunim ds260, izaslo mi je da je moj obrazac poslat u KCC. Sta je sad sledeci moj korak, proveravam mejl iscekujuci da mi jave datum intervijua ili?
|
Nema na cemu :) Sada odete na 'SIGN' na poslednoj strani i treba da sacuvate 'Confirmation Page' i to ponesete sa vama na intervju. Tu vam se nalaze svi vasi podaci u kracoj formi :) Imate na kraju,ulogujte se ponovo na Ds i na kraju vam se nalaze tih 5 dugmadi. Odete na 'Print Aplication' i on vam sacuva to u kompjuter,i nakon toga ga samo istampate :) Ili ga posaljite sebi na mail da ga imate :) :1072:
Drago mi je da ste uspeli :)
A za intervju se ceka od 4-6 nedelja u zavisnosti od obradjenog Ds obrazca i Case Number. Svi jos uvek cekamo datume :)
|
| neznamstadaradim |
05.09.2017 05:12 |
Citat:
(Poruka 68316)
|
napisao sam u dv "dr.zorana djindjica 12/15" a u pasosu pise " bulevar dr zorana dindica 012" nisu napisali u pasosu celu adresu 11/15 nego samo 011. sto nije moja greska. nadam se da nece zbog ove gluposti da propadne sve...
|
| BetterFuture |
05.09.2017 05:42 |
Citat:
(Poruka 68322)
napisao sam u dv "dr.zorana djindjica 12/15" a u pasosu pise " bulevar dr zorana dindica 012" nisu napisali u pasosu celu adresu 11/15 nego samo 011. sto nije moja greska. nadam se da nece zbog ove gluposti da propadne sve...
|
Nece, ne bojte se. Pogotovo sto je u pitanju adresa. A da bi bili mirniji, mozete na to gledati i ovako, Vama niko ne brani da u toku lutrije menjate adresu stanovanja.
|
| neznamstadaradim |
05.09.2017 11:04 |
nadam se, hvala na odgovorima. imam jos neka pitanja mozda su malo glupa i ponavljaju se ali zelim da budem siguran.
1. da li pod state/province pisemo "serbia" ili "central serbia" ili klikcemo na ono "does not aplly"
2. stavio sam u primary occupation "student" , da li treba ime fakulteta da se napise na engleskom ili na srpskom kao i ulica npr?
3. da li tamo gde se navode skole treba samo da napisem gimnaziju ili da navedem i ovaj fakultet koji je u toku (pri kraju).
4. i sta da napisem za "Course of Study" za zavrsenu srednju tj gimnaziju matematicki smer?
|
Citat:
(Poruka 68329)
nadam se, hvala na odgovorima. imam jos neka pitanja mozda su malo glupa i ponavljaju se ali zelim da budem siguran.
1. da li pod state/province pisemo "serbia" ili "central serbia" ili klikcemo na ono "does not aplly"
2. stavio sam u primary occupation "student" , da li treba ime fakulteta da se napise na engleskom ili na srpskom kao i ulica npr?
3. da li tamo gde se navode skole treba samo da napisem gimnaziju ili da navedem i ovaj fakultet koji je u toku (pri kraju).
4. i sta da napisem za "Course of Study" za zavrsenu srednju tj gimnaziju matematicki smer?
|
Drago mi je da nije bila bas velika greskica,sad mozete da budete mirni :)
Pokusacu da vam odgovorim,al ce se mozda javiti neko merodavniji od mene :)
1. Serbia
2. ako imate zavrsen fakultet napisite Ime fakulteta,ako nemate napisite ime srednje skole na Srpskom i adresu na srpskom takodje
3.Ako je zavrsen fakultet napisite ga,ako nije napisite gimnaziju
4. Mozete napisati Gimnazija ( High school) ja sam tu navela zaposlenje,posto sam zaposlena u 'Primary occupation' .
Pozdrav vama i Srecno :1072:
|
| neznamstadaradim |
06.09.2017 13:40 |
poslao danas 6.10. cs je nizak 2018EU00001xxx. kada bih mogao da ocekujem mejl i intervju?
|
| BetterFuture |
06.09.2017 16:24 |
Citat:
(Poruka 68333)
poslao danas 6.10. cs je nizak 2018EU00001xxx. kada bih mogao da ocekujem mejl i intervju?
|
Ako cemo da nagadjamo, onda mozemo da kazemo da bi intervju mogli da imate u feb/mar/apr. Niko sada ne moze da zna kojom dinamikom se pregledaju poslati obrasci.
|
http://britsimonsays.com/change-ds260-processing/ evo linka koji definitivno potvrdjuje da niko vise ne moze predvideti kada cete biti pozvati na intervju. Po ovome, ocigledno malo ranije u odnosu na prethodne godine ali ne I zasigurno. I mi cekamo jer ciljamo na maj. Srećno!
|
| GodFather |
27.09.2017 01:13 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tile83
(Poruka 68338)
http://britsimonsays.com/change-ds260-processing/ evo linka koji definitivno potvrdjuje da niko vise ne moze predvideti kada cete biti pozvati na intervju. Po ovome, ocigledno malo ranije u odnosu na prethodne godine ali ne I zasigurno. I mi cekamo jer ciljamo na maj. Srećno!
|
Uh, i ja sa svojih relativno visokih 2018EU14xxx i danas poslatim DS260 ciljala na maj :no: :-_-;:...a sad se pitam hoću li uopće doći na red...meni se iz tog članka činilo da sve ide malo kasnije ovu godinu :smrc:
Još me nešto zabrinulo pri slanju DS260 danas i to za sina koji ima 16 godina - prije utipkavanja case-a i broja pasoša pri potpisivanju tražilo me da moram pročitati obrazac DS-1810. To nisam do sad nigdje vidila da je netko spomenuo ni tu na forumu ni na službenim stranicama. Radi se o obrascu kojim se zahtijeva od svih muških osoba u dobi od 18-26 godina da se u roku od 30 dana nakon ulaska u US, moraju registrirati u vojni selektivni sustav radi vojne obaveze u slučaju hitne mobilizacije! Je li to sad novo zbog ovoga što se dogadja sa Sjevernom Korejom :gun: :eek:
|
Ja sam tek pre neki dan ustanovila da treba da se popuni i po drugi put DS pre ambasade. Sasvim slucajno sam to videla. Nije bilo toga pre dobijenog datuma za intervju, tek posle. Ako niste znali, pogledajte.
|
| misternice |
28.09.2017 09:24 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tia
(Poruka 68561)
Ja sam tek pre neki dan ustanovila da treba da se popuni i po drugi put DS pre ambasade. Sasvim slucajno sam to videla. Nije bilo toga pre dobijenog datuma za intervju, tek posle. Ako niste znali, pogledajte.
|
Tia, je l moze malo pojasnjenja? O cemu se radi? Mislim, sta se menja kad je vec popunjen I obradjen obrazac?
|
Citat:
(Poruka 68565)
Tia, je l moze malo pojasnjenja? O cemu se radi? Mislim, sta se menja kad je vec popunjen I obradjen obrazac?
|
Ne,ne. Ja sam htela da ponovo ostampam conformation page i zbog toga se ulogovala, kad tamo stoje oni complete i po novi ds za svakog ponaosob incomplete formular. Potpuno isti. Popunila opet sve redno.Uloguj se i vidi ima li nesto ako ne uloguj se opet kasnije.
|
Citat:
(Poruka 68566)
Ne,ne. Ja sam htela da ponovo ostampam conformation page i zbog toga se ulogovala, kad tamo stoje oni complete i po novi ds za svakog ponaosob incomplete formular. Potpuno isti. Popunila opet sve redno.Uloguj se i vidi ima li nesto ako ne uloguj se opet kasnije.
|
I javi da li ima togapliz, ili je nama neki izuzetak omg!
|
Ovo nigde nisam procitao do sad. Jedino sto znam jeste da kada stigne mail, onda se ona stranica kada proveravamo da li smo izvuceni promeni, i tu pise datum intervjua, ne znam zasto bi opet trebalo popunjavati ds
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
(Poruka 68570)
Ovo nigde nisam procitao do sad. Jedino sto znam jeste da kada stigne mail, onda se ona stranica kada proveravamo da li smo izvuceni promeni, i tu pise datum intervjua, ne znam zasto bi opet trebalo popunjavati ds
|
E pa eto, po prvi put. Mozda smo mi kao izuzetak iz nekog razloga dobili to da odradimo a ako je neka novina i ostali ce dobiti uputstva za registraciu i priliku da ponovo popune DS. Ni sama ne znam zasto je trebalo to ponovo da se uradi ali ja imam za svakog clana porodice po 2 razlicita konformaciona koda.
|
Citat:
(Poruka 68571)
E pa eto, po prvi put. Mozda smo mi kao izuzetak iz nekog razloga dobili to da odradimo a ako je neka novina i ostali ce dobiti uputstva za registraciu i priliku da ponovo popune DS. Ni sama ne znam zasto je trebalo to ponovo da se uradi ali ja imam za svakog clana porodice po 2 razlicita konformaciona koda.
|
Ja sam upravo usla na svoj Ds 260 obrazac,i uopste ne vidim taj novi ds :/ 'Print Confirmation,Email Confirmation ...' To je sve sto imam na kraju kad odem na 'Sign' Bas mi je nejasno sad :blink::blink::blink::blink:
|
Citat:
(Poruka 68577)
Ja sam upravo usla na svoj Ds 260 obrazac,i uopste ne vidim taj novi ds :/ 'Print Confirmation,Email Confirmation ...' To je sve sto imam na kraju kad odem na 'Sign' Bas mi je nejasno sad :blink::blink::blink::blink:
|
Pa jesi li dobila datum intervjua? Nema nista dok ne dobijes datum intervjua. Meni je potom stiglo da registrujem termin pa tek onda sam videla taj novi ds. Opet kazem, mozda ta procedura nije svima ista ali moje iskustvo je takvo.
Bilo bi super kada bi se oglasio jos neko iz oktobarskog kruga, bas bi znacilo. Iko???
|
Citat:
(Poruka 68578)
Pa jesi li dobila datum intervjua? Nema nista dok ne dobijes datum intervjua. Meni je potom stiglo da registrujem termin pa tek onda sam videla taj novi ds. Opet kazem, mozda ta procedura nije svima ista ali moje iskustvo je takvo.
Bilo bi super kada bi se oglasio jos neko iz oktobarskog kruga, bas bi znacilo. Iko???
|
Nisam,jos uvek cekamo datum intervjua,ali bas sam htela da proverim ima li toga,poslala sam sebi na email ponovo Ds i nije mi se pojavilo nista novo :/ Onda ostaje da sacekam datum intervjua,pa ce onda pojaviti ta novina :blink:
ali me cudi,toga ranije nije bilo :blink:
|
Citat:
(Poruka 68579)
Nisam,jos uvek cekamo datum intervjua,ali bas sam htela da proverim ima li toga,poslala sam sebi na email ponovo Ds i nije mi se pojavilo nista novo :/ Onda ostaje da sacekam datum intervjua,pa ce onda pojaviti ta novina :blink:
ali me cudi,toga ranije nije bilo :blink:
|
kako su se svi zacudili i sama sam se preispitivala da nisam poblesavila i otisla sam na sopstveni mail da proverim i uverim se u sopstvenu mentalnu stabilnost :grin::grin:OK, sve je uredu sa mnom, nisam prolupala.
|
Sad gledam i član sa nickom Bojanche ima zakazan intervju za 14. novembar, nadam se da će videti ovu temu, da vidimo kakva je situacija kod njega.
Citat iz teme Intervju 2018...
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
(Poruka 68466)
E da se i ja javim danas je stigao mail ,proverio sam status i vidim zakazani smo za 14 novembar ds sam poslao pocetkom maja,eto pocelo je 😀
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 68581)
Sad gledam i član sa nickom Bojanche ima zakazan intervju za 14. novembar, nadam se da će videti ovu temu, da vidimo kakva je situacija kod njega.
Citat iz teme Intervju 2018...
|
Koliko cujem novembarska grupica nije dobila nista....videcemo sta ce biti svakako.
|
| euphoria89 |
28.09.2017 19:05 |
Isto i kaj mene bea 2 formi na ds260, edna completed a edna start now ili incomplete. Se javiv vo ambasada i nivniot odgovor bese Da ne se popolnuva drugata form koga veke imate zakazano intervju. Toa bi bilo dokolku sakate da napravite nekakvi promeni. Konsultirajte se vo KCC ili us embassy pred da popolnuvate bilo kakva druga forma.
|
Rdja ovde, intervju 17og oktobra.
Koliko znam, tia je napravila gresku. Taj incomplete deo se odnosi na novu prijavu. Nemojte 2x slati ds ako se to od vas ne trazi.
Pogledacu za koji sat kod mene Ali Sam siguran da ne treba opet slati ds.
Sto seetice dokumenta za vojsku, to je oduvek vazilo. To je obicna evjdencija I nema veze sa s.k.
Cujemo se uskoro :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Rdja
(Poruka 68591)
Rdja ovde, intervju 17og oktobra.
Koliko znam, tia je napravila gresku. Taj incomplete deo se odnosi na novu prijavu. Nemojte 2x slati ds ako se to od vas ne trazi.
Pogledacu za koji sat kod mene Ali Sam siguran da ne treba opet slati ds.
Sto seetice dokumenta za vojsku, to je oduvek vazilo. To je obicna evjdencija I nema veze sa s.k.
Cujemo se uskoro :)
|
Omg, zvacu sutra ambasadu. Nisam ja kreirala novi nalog vec na istom popunila to.Totalno je besmisleno potpuno isti ds popunjavati opet ali sam ja zakljucila da cim su nam dali tu jos jedan i stavili incomplete da treba da se popuni. Ceo dan se tripujem i moram da iskuliram hitno!
|
| misternice |
28.09.2017 21:01 |
Citat:
(Poruka 68593)
Omg, zvacu sutra ambasadu. Nisam ja kreirala novi nalog vec na istom popunila to.Totalno je besmisleno potpuno isti ds popunjavati opet ali sam ja zakljucila da cim su nam dali tu jos jedan i stavili incomplete da treba da se popuni. Ceo dan se tripujem i moram da iskuliram hitno!
|
Ali ti si dobila mejl da ponovo proveris status? Ne verujem da bi ti ga bez razloga poslali.
|
Nije bez razloga. Taj mail se dobija kada zakažu intervju. Odeš na stranicu, uloguješ se sa svojim podacima i vidiš kog datuma je intervju. Bar do sada je bilo tako, koliko sam ja upućen, možda i grešim.
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.