![]() |
Izašao Visa bulletin za februar. 13800 je broj, što je manje više očekivano.
|
13800, to je skok od 3100.. Sto nije lose.. Manje vise smo se svi tako i nadali :)
Sledeci ce biti malo veci.. Srecno martovcima! :D |
Citat:
Totalno druga filozofija ovde godine... |
Ovo je već ozbiljan skok. :1072:
Svima koji su ušli u martovski izbor želim da im intervju bude uspešan, a cena avionske karte, povoljna. :beer: |
Citat:
|
I ja se pridružujem čestitkama. :bravo:
Ovaj tj. ovoliki skok daje nadu i onima sa velikim brojevima (35000 i većim). Moje mišljenje je da sledećeg meseca možemo da očekujemo skok od 4000, možda čak i veći, ali videćemo. U svakom slučaju pozitivno je to, što se ostvaruje ona prognoza da će skokovi biti sve veći i veći. |
Izašao martovski Visa Buletin. Evropa 13.800 - 15.950.
Ponovo usporili. :smrc: ... ali nećemo da paničimo :twitch: ... previše |
Ovo je igra živaca:smrc:
Kako sad ovo,umesto da ubrzaju,oni usporili? |
Ne razumem uopste ovo.. Proslog meseca skok od 3100, ovog 2150...
|
Uh, ovako mali skok nisam očekivao. Mislio sam da će da bude minimum 17000+, ako ne i 18000+. Nije mi jasno zbog čega su usporili ponovo.
|
a taman sam se ponadao:smrc:
poremetise mi planove |
I meni. Očekivao sam da intervju bude u junu, imam tj. imao sam neke planove za jul, ali sada ne znam šta da radim...
Citat:
|
Po ovome imaću sreće ako i u septembru stignem.:no:
Sad me stvarno nerviraju :realmad: |
Da nas sve malo utešim :dedica1:
Pomerili su se datumi za ostale vize, tako da će, najverovatnije, opet uslediti skok sledećeg meseca. Porodične vize su zabeležile veliki skok. Verovatno imaju i dosta studentskih viza za work & travel. Dakle, bez panike. Sve će se to srediti. Odoh na :beer: da smanjim :twitch: Nema :kap: (predaje) :punk: |
Iz tvojih usta u božije uši da tako i bude.
:ziveli2: |
Ovo objašnjenje tj. pretpostavka je data na BritSimon blogu...
Citat:
|
@ikac89 Hvala na informaciji. Brit Simon je uvek bio bolje informisan od mene i imao je dobre komentare :grin:
Odoh na još jedno :beer: |
Bez brige, stici cete svi na red, izgleda da su rijesili da rasporede intervjue do kraja septembra, sto posle martovske klase, dodje jos 6 mjeseci. Uzmite u obzir da su bili i zastoji u radu same administracije, usled fiskalne blokade i to dva puta. Zelim vam svima jos malo strpljenja i bice sve kako zelite. :1081:
|
Pozdrav svima.
Da se I ja pridruzim na forumu. I ja sam izvucena ove godine ali mi je broj haman previsok 29xxx vidim kako skroz sporo idu ove godine sa vizama. Taman sam se ponadala jer 7 godina vec igram I konacno da me izvuku I haman ce opet biti peh....:smrc: |
Dobrodošla.
I ja sam 29xxx,ali moramo ostati pozitivni i očekivati najbolje.Ja ništa neću planirati vezano za odlazak,dok ne stigne moj broj na red. Neizvesnost ubija,to svakako. |
Citat:
|
Citat:
|
A da li se ikada desilo da visoki brojevi nisu dosli na red?
|
Citat:
I da vas oraspolozim - procena je da ce ove godine Evropa ici do 32-33000, tako da nemate razloga za paniku. |
Citat:
|
Nije to moje predviđanje, već nekog ko to zna mnogo bolje. Evo i linka ka stranici gde je objašnjenje http://britsimonsays.com/dv2018-some-further-analysis/
Broj viza koji je već izdat za ovu godinu je veći nego prethodnih, tako da nema razloga za brigu. |
stvarno sam u panic dali ce sticem na red moj broj je 348xx
jaooo ima li nadu za nas za golemi brojevima ??? :( |
Kada sam bio na prezentaciji za zelenu kartu koju je nedavno drzao konzul iz americke ambasade, jedan decko je bio poprilicno visok broj, cini mi se oko 34.000... I bas je upitao konzula da li ima razloga da bude zabrinut oko svog slucaja(pre svega zbog visokog broja), nakon cega je usledio odgovor da su do sada brojevi do 35.000 uvek stigli na red .... Tako da bez brige
|
Citat:
http://britsimonsays.com/vb-progress-explained-again/ http://britsimonsays.com/explanation...ogress-dv2018/ http://britsimonsays.com/interview-c...bulletin-pace/ Ove godine se drugacije obradjuju DS obrazci,ali nemate potrebe za brigom. Mislim da brojevi preko 50.000 imaju 'razloga za strah' - mozda i ne. Ali ne sumnjam da ce svi doci na red :) za Srbiju je ove godine predvidjeno 560 viza,to je mnogo vise u odnosu na prethodne godine :) Samo bez panike :1072: Pozdrav vama |
Citat:
Izvučeno je skoro 40000 brojeva za Evropu. Mnogi su u startu diskvalifikovani, nisu poslali DS260 i sl., tako da je ostalo nešto manje od 21000 ljudi. U nižim brojevima je mnogo veća popunjenost, tako da ovi niski brojevi koji su na redu u stvari zavaravaju. Zaključno sa martom, što je i tačno polovina fiskalne godine, na razgovorima će biti 10200 ljudi a to je skoro pola. Ovim tempom ne bi svi stigli na red, ali bi bili vrlo blizu. Iskreno se nadam da će ubrzati. Evo i nekih brojeva za primer: EU00010000 je ustvari 7964 po redu 13800 je 10206. 15950 je 11409 20000 je 13541 30000 je 17876 34800 (moniigor) je 19962 Po nekim prethodnim godinama, trebalo bi skoro svi da stignu na red. Ako ko otpadne, to bi bili oni iz poslednjih nekoliko stotina. Opet, možda ispadne drugačije, jer niko ne zna kako to sve funkcioniše. Mogu samo da blenem u tabelu i da uporedjujem podatke iz raznih godina i ove godine. Mislim da i visoki brojevi imaju realno pravo da se nadaju. Ja od srca svima i želim da stignu na red i sve prodju uspešno. PS Negde sa mvideo da je dosad odbijeno oko 550 ljudi u Evropi što mi se učinilo baš mnogo. Pregledam lepo tabelu - pola odbijenih u Uzbekistanu. U Beogradu samo 2. Daj bože da tako i ostane. |
[quote=aleksandarzz;70602]Nije baš tako.
Izvučeno je skoro 40000 brojeva za Evropu. Mnogi su u startu diskvalifikovani, nisu poslali DS260 i sl., tako da je ostalo nešto manje od 21000 ljudi. U nižim brojevima je mnogo veća popunjenost, tako da ovi niski brojevi koji su na redu u stvari zavaravaju. Zaključno sa martom, EU00010000 je ustvari 7964 po redu 13800 je 10206. 15950 je 11409 20000 je 13541 30000 je 17876 34800 (moniigor) je 19962 Gde gi nalazis ove podatke ? Zmaci spored ovo jas sam na kraju a gde su ostale do 40xxx ? |
[quote=damagon;70594]
Bas si me izraduvao 😂 da verujem da je tako kako sto kaze konzul 😊👏 |
https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY18.html
csv fajlovi su tabele sa podacima za ceo svet. uz malo muke, mogu se filtrirati podaci i da se onda gleda samo evropa |
Citat:
Poslednji broj je oko 40000, a taj je u stvari 20800 i neki |
[quote=aleksandarzz;70606]
A spored ovo sto si analizirao sta mislis do koj broj ce doci na kraju zato sto jas sam mall skarana sa broevima 😂 dali imam neke realni samse da stigne moj broj 😕 |
Citat:
|
Nisam zalazio u detalje. Mozda je 140 broj dobitnika, a 350 dobitnici + clanovi porodice. Onda bi dobili realniju cifru.
@moniigor Ja mislim da ces stici, i iskreno se nadam da hoces. I po Britsimonu su brojevi do 32-33000 bezbedni, tj. sigurni. Za one iznad ne znaci da su im male sanse, nego da su im sanse manje od 100%. |
[quote=aleksandarzz;70618]
Hvala ti puno samo ostaje da cekaml I da se nadamo 😉😕 |
Citat:
|
Pozdrav ljudi!
Da li je neko dobio poziv za aprilski intervju? Ja komotno upadam u aprilski bulletin, ali jos uvek nista od zvanicnog mail-a. :smrc: |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:01. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.