-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
Aristotel |
03.05.2015 13:12 |
Moja greska ,moja greska.. ipak sam u 60018... hlava puno na savetima dobri ljudi! Videcemo za desetak dana ja odoh!
|
koji su delovi cikaga za izbegavanje zbog stope kriminala i u kojim delovima ima najvise srba?
zanima me jos kada se ide tipa u nedeljnu nabavku, koliko se obicno za troclanu porodicu potrosi novca?
da li neko igra soccer tipa balon vestacka trava, jel ima nekih srpskih klubova?
pozz
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
(Poruka 54928)
koji su delovi cikaga za izbegavanje zbog stope kriminala i u kojim delovima ima najvise srba?
|
Na ovo pitanje je odgovoreno vise puta u ovoj temi.
Najvise Srba - izgugluj Lyons, IL i recimo Edgewater, Chicago, Illinois.
Citat:
(Poruka 54928)
zanima me jos kada se ide tipa u nedeljnu nabavku, koliko se obicno za troclanu porodicu potrosi novca?
|
Individualno. Mozes da odes na website Jewel-Osco lanca supermarketa i proveris trenutne cene npr...
|
Ja sam "fresh" registrovan na forumu ali vec duze vreme pratim isti. Magelan samo reci hvale. Zaista si ovu temu uokvirio kao prirucnik za zivot u Chicagu :)
|
Da li "Still thinking" u polju "US lokacija" i post na ovoj temi znaci da je CHGO u vrhu liste? :)
|
valocean |
29.05.2015 22:51 |
Citat:
(Poruka 54928)
da li neko igra soccer tipa balon vestacka trava, jel ima nekih srpskih klubova?
pozz
|
ukratko, bjezi od Englewood-a i cijelog South Sidea
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik valocean
(Poruka 54997)
ukratko, bjezi od Englewood-a i cijelog South Sidea
|
valocean, ti si zivela na Chgo South Side pa ga bas toliko dobro znas da mozes da stojis iza toga da je bas ceo za izbegavanje?
5 godina sam ziveo na South Side i odmah mogu da opovrgnem to sto si lupila.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 54974)
Da li "Still thinking" u polju "US lokacija" i post na ovoj temi znaci da je CHGO u vrhu liste? :)
|
Uh, ne znam šta bih ti rekao... negde pri vrhu sigurno jeste ali od tolikog izbora čoveku se zavrti u glavi :)
Ja nemam nikog u USA što mi sa jedne strane otvara sva vrata ali sa druge znam koliko bi mi značila nečija "uputstva" u prvih par nedelja :)
Opet da ponovim, tvoje smernice i informacije u ovoj temi su zakon :)
|
chicagopn |
05.06.2015 03:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 54998)
valocean, ti si zivela na Chgo South Side pa ga bas toliko dobro znas da mozes da stojis iza toga da je bas ceo za izbegavanje?
5 godina sam ziveo na South Side i odmah mogu da opovrgnem to sto si lupila.
|
Magelan gde si ziveo na south side koji deo grada ?
|
Hyde Park 3 godine i Bronzeville (27th&Indiana) 2 godine.
Bridgeport, Hyde Park, North Bronzeville, Canaryville, Beverly Hills, Mount Greenwood, West Morgan Park, Garfield Ridge su delovi na South Side koji uopste nisu za zaobilazenje i bolji su od vecine delova na North Side-u. Hyde Park i Beverly Hills su u rangu sa Lincoln Parkom, Mount Greenwood i Garfield Ridge su u rangu sa Jefferson Parkom, Bridgeport paralela Ukrainian Village, North Bronzeville je manje vise produzetak South Loop-a, a Garfield Ridge je nesto nalik Norwood Parku na North Side-u.
Englewood je Englewood, znaju mu se granice. Ta generalizacija da je ceo SouthSide Englewood je cisti nonsense.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:33. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.