ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pitanja i odgovori - Q&A (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1327)

grabovac84 12.10.2015 18:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik darlington77 (Poruka 57525)
Danas sam prijavio svoju porodicu i nesrecnim slucajem (nestalo struje) nisam sacuvao confirmation broj. Koje su posledice?

Nema nikakvih posledica.....kada budes usao da proveris svoj status tamo u maju mesecu imas opciju forget confirmation number.....i onda kada uneses svoje osnovne podatke tipa ime prezime datum rodjenja dobices svoj confirmation number.....tako da posledica nema ne brini nista....ja sam izgubio svoj npr pa eto vidis i sam...:grin:

JelenaX 12.10.2015 19:14

Ovo nisam znala, izvini zbog pogrešnog odgovora. Drago mi je da ima rešenje :)

darlington77 12.10.2015 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 57529)
Nema nikakvih posledica.....kada budes usao da proveris svoj status tamo u maju mesecu imas opciju forget confirmation number.....i onda kada uneses svoje osnovne podatke tipa ime prezime datum rodjenja dobices svoj confirmation number.....tako da posledica nema ne brini nista....ja sam izgubio svoj npr pa eto vidis i sam...:grin:

Hvala druze na odgovoru, znaci i dalje smo u igri,:grin: hteo sam da se pojedem ziv:smrc:

salivux 14.10.2015 06:09

postovani,
zanimam me da li mogu da posaljem dve prijave za lutriju i da li u tom slucaju necu biti diskfalifikovana? jer smatram da prvu prijavu nisam dobro popunila. hvala i pozdrav!

Teddy 14.10.2015 10:54

Nazalost bices diskvalifikovana ako to uradis . Samo jedna prijava je dozvoljena.

sdragana 15.10.2015 14:08

Pomoc oko prijave

Dobar dan ! Trebala bi mi pomoc oko prijave. Moj decko i ja smo u vezi 7 godina i hteli bi zajedno da apliciramo za lutriju. Htela bih savet da li da se prijavimo kao bracni par ili kako? Pozdrav

Nebojsa92 15.10.2015 15:38

Jel moze neko da mi pomogne sa tackom 8

8a. In Care Of
- Da li ovde pisem ime osobe na koju se vodi stan gde zivim tj adresa?

8e. District/County/Province/State
- Da li ovde stavljam Serbia? (posto u 8g isto stavljam Serbia)

vuxanne 15.10.2015 15:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sdragana (Poruka 57628)
Dobar dan ! Trebala bi mi pomoc oko prijave. Moj decko i ja smo u vezi 7 godina i hteli bi zajedno da apliciramo za lutriju. Htela bih savet da li da se prijavimo kao bracni par ili kako? Pozdrav

Klekni na kolena i zaprosi ga. Otidjite do maticara, ne kosta puno taksa mislim da je bila oko 5 evra. Potpisite se u knjigu, izvadite izvod iz vencanih. Ne zaboravite dva svedoka koji treba takodje da se potpisu. Nakon toga popunite prijavu kao bracni par.

:tubac::harmonik::trubac::icon_coo:

Jednostavno. Ja bas nisam legla na kolena ali sam zaprosila svog decka sa kojim sam tad zivela. Nesto tipa: "Ja odoh u Ameriku, a ti se smisli hoces li sa mnom ili neces..." Moj primer su kasnije sledile mnoge moje drugarice. Mozda jesam neki neo feminista, ali bar nisam krenula sama u ovu avanturu... Svadbu nismo pravili, nismo se nista zaduzivali, bilo nas je petoro, otisli posle na veceru, u 18 h uvece sve bilo gotovo... I mirna Backa. Za mene je brak uvek bio samo potpis na nekom papiru. A svadbe su mi bile rasipanje para. Koje nikad nisam niti cu nikad razumeti. Zasto i kako?

sdragana 15.10.2015 16:14

[quote=vuxanne;57631] mi ne zivimo zajedno na istoj adresi malo je sad komplikovano da se uzimamo samo zbog toga. Tj. mi bi pre ako dobijemo da se uzmemo , e to je sad pitanje da li oni proveravaju datum vencanja u smislu prijavili smo se sad u oktobru kao vencani a uzmemo se npr. u junu kad dobijemo kovertu? Da li oni diskvalifikuju zbog takvih stvari ili da se jednostavno prijavim0o kao single?

B&V 15.10.2015 16:30

[quote=sdragana;57635]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 57631)
mi ne zivimo zajedno na istoj adresi malo je sad komplikovano da se uzimamo samo zbog toga. Tj. mi bi pre ako dobijemo da se uzmemo , e to je sad pitanje da li oni proveravaju datum vencanja u smislu prijavili smo se sad u oktobru kao vencani a uzmemo se npr. u junu kad dobijemo kovertu? Da li oni diskvalifikuju zbog takvih stvari ili da se jednostavno prijavim0o kao single?

Dajte ljudi stavrno malo citajte forum i zvanicna pravila lutrije!

Milion puta odgovoreno na ovo pitanje!

Prestace ljudi (stariji clanovi) da ulaze na ovakve teme i proveravaju postove jer kad god pomislim da nekom stvarno treba pomoc naidjem na ovakva pitanja.

Ne znam zasto citira vuxanne, odnosi se na korisnika sdragana

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:05.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.