ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervjui-2012 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=957)

milosx 21.04.2012 23:50

Dve, a supruga jednu. Zasto pitas? Sva objasnjenja koja sam nasao su neozbiljna ili kontradiktorna.

Photographer 22.04.2012 08:23

Ovakav odgovor sam ja nasao............................................. ..

Citat:

The stars below the photo in the USA visa indicates the "RISK" status when entry the United States, which means that if you have more stars, then you will go through more security check when entering the United States.
The number of stars are determined based on several reasons like: nationality, age, status, sex, countries visited before and others but as I mentioned before, it is only an indication. A lot of two stars have entered the states without any problem especially those who were joining families, but 2 star will probably be interviwed when reaching the states in case they were alone.
Three stars means that security check will happen when arriving to the states but at the end, it depends on the immigrant officer...

Zana 22.04.2012 09:27

Broj zvezdica pod "annotation" je za SSA klasifikacija vize i naznaka da je/nije potrebna naknadna dozvola od DHL da bi se izdao SSN. Broj zvezdica oznacava da li su svi clanovi porodice pod istom klasifikacijom i da li dozvola vazi i za supruznika ili ne.

Fotograf, stavi link/kredit gore ( bez obzira na istinitost informacije) jer autori postova "ne vole" copy/paste pogotovo ako je sa immi foruma ciji su vlasnici advokati. Generalno, nije u redu kopirati bez dozvole a pogotovo bez naznake izvora - u US je i protivzakonito nezavisno od toga da li je vlasnik zastitio copyrights (podrazumeva se). Thanks.

Zana 22.04.2012 09:31

Trebalo je da se ne-samo-korektuje sa DHS :) nemoguce je normalno postovati sa telefona...dakle ne DHL nego DHS.

Photographer 22.04.2012 09:33

Sorry, evo izvor:

http://www.immihelp.com/forum/showth...t=11112&page=2

vocica 23.04.2012 18:27

ja samo da javim da smo i mi dobili vizirane pasose danas! :bravo:
uzeli smo onaj original rodni list iz Bosne, zvali ambasadu, zakazali za 20. april, odneli, nas sluzbenik pregledao i dodao staroj gomili papira i posto konzulka nije potpisala nesto, rekao nam da dodjemo po pasose u ponedeljak (danas).
konacno, cak je i bolji osecaj nego sto sam mislila :D verovatno cemo krajem jula otici da sredimo tamo sve, pa se vracamo da na brzinu ovde zavrsimo poslove.

cestitke svim ostalim zelenashima, da nije ovog foruma ne znam kako bih spavala proteklih nekoliko meseci :) :1081:

mikiSA 23.04.2012 18:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Photographer (Poruka 28352)

Hvala na linku, ovo je za turisticke vize, ali ni ovdje nista specijalno ne objasnjava. Nije mi bilo mrsko, sjednem i pregledam sva 3 pasosa: na svim vizama imam po dvije zvjezdice, a nijednom nisam bila odbijena ni za turisticku, a ni za J1 ili F1 vizu. (imam 6 ne imigrantskih viza, i ova sad zadnja je imigrantska). Za mene ove zvjezdice nista ne znace.

Vocice,
zar nije odlican osjecaj kad su napokon vize u pasosima:)?
Cestitke jos jednom!!

dinna3008 23.04.2012 23:02

Evo ako možda nekog zanima :==D: mi smo danas uspješno završili intervju u ambasadi u Sarajevu, sad čekamo još da odemo po pasoše sa vizama pa da se s njima slikamo:bravo:

jovke 23.04.2012 23:33

Moze li malo detaljnije o razgovoru u ambasadi u Sarajevu?
Prilozena dokumentacija, tok desavanja i razgovora u ambasadi, eventualno neke specificnosti u odnosu na iskustva prethodnih dobitnika sa foruma i slicno?!

Nedim 24.04.2012 00:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dinna3008 (Poruka 28388)
Evo ako možda nekog zanima :==D: mi smo danas uspješno završili intervju u ambasadi u Sarajevu, sad čekamo još da odemo po pasoše sa vizama pa da se s njima slikamo:bravo:

Cestitke,svaka vam cast.Sretan vam put :bravo: :) :papa:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:30.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.