ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Miske789 06.10.2016 20:03

http://prntscr.com/cqnva3 Jel ovde da dam ime vlasnika kuce u kojoj zivim? Koliko sam shvatio

Sasha983 06.10.2016 20:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miske789 (Poruka 63839)
http://prntscr.com/cqnva3 Jel ovde da dam ime vlasnika kuce u kojoj zivim? Koliko sam shvatio

Ako si primao nekad postu, paket popunjavas tako..

In care of - ime

b, adresa i broj

c, broj stana ako je u pitanju zgrada

Marinaaaa 06.10.2016 21:13

Prijavili se 2 prijave prvi put.Pa neka nam je srecno svima :)

ivanmarina 06.10.2016 22:13

Trudnoca posle prijave

Postovani, ja i zena smo se prijavili sad za DV2018. Ja sam nju naveo kao moju suprugu i obrnuto. Dve prijave. Sta se desava ako ona u medju vremenu zatrudni i porodi se.? Jel i dete dobija vizu ili kako vec.? :confused::confused::confused::confused::confused: Izvinjavam se ako sam na pogresnom mestu ovo postavio, ali nov sam na forumu i nisam se bas snasao da drugacije pitam.

BetterFuture 06.10.2016 22:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmarina (Poruka 63845)
Postovani, ja i zena smo se prijavili sad za DV2018. Ja sam nju naveo kao moju suprugu i obrnuto. Dve prijave. Sta se desava ako ona u medju vremenu zatrudni i porodi se.? Jel i dete dobija vizu ili kako vec.? :confused::confused::confused::confused::confused: Izvinjavam se ako sam na pogresnom mestu ovo postavio, ali nov sam na forumu i nisam se bas snasao da drugacije pitam.

Dobro nam dosli. Imacete vremena da citate zanimljive teme po forumu i samo neka se deca radjaju, jer zivot ide svojim tokom. Naravno da ce i dete dobiti vizu, ali ima vremena da se lepo o svemu informisete do izvlacenja. Zelim Vam srecu u svakom pogledu.

Sasha983 06.10.2016 22:22

re

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmarina (Poruka 63845)

To cete navesti/popuniti u ds-260 formularu ako budete izvuceni.

NinoTheLik 06.10.2016 22:23

Za izvucene pitanje, koliko ste imali godina kada ste izvuceni?
Cisto informativno :D

Sone77 06.10.2016 22:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63784)
Kao sto mozete procitati iz prethodnih postova, prijavljivanje je pocelo juce u 18h po lokalnom vremenu. Obrisite cash u Vasem pretrazivacu (verovatno koristite Chrome). Probajte iz Internet Explorer-a

Hvala druze,uspeo sam da se prijavim.Prosle godine sam to uradio dva puta pa sam zbog toga diskvalifikovan.Ovo mi je ustvari treci put,valjda se posreci:beer:

Sone77 06.10.2016 23:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miske789 (Poruka 63839)

Ne upisuj ime vlasnika vec adresu,to cak i ne mora biti adresa na kojoj stanujes,tako da ti je najbolje da upises adresu npr.roditelja,prijijatelja,nekoga ko nije podstanar tako da budes siguran da ce ti stici koverta.dakle sigurna adresa a imas ih 3 koje mozes da navedes...

stanema 07.10.2016 01:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik borislavborko (Poruka 63836)
Ako se dj pise d jel zna neko kako se pise nj kao Zrenjanin?
Zrenanin?

'nj' ostaje 'nj', 'lj' ostaje 'lj' jer u originalu na srpskoj latinici nemaju kvrzice ili crtice.

'đ' nije 'dj' vec 'd' iz istog razloga sto i 'ć' nije 'cj' vec 'c', 'č' nije 'ch' vec 'c', 'š' nije 'sh' vec 's', 'ž' nije 'zj' vec 'z'. Slovo đ je daleko "najpopulatnije" u navedenoj grupi "izmeni da zvuci bolje". Neki ljudi cak i po papiru napisu Dj umesto Đ, jer su zaboravili kako se pise pravilno.

'dž' je naravno 'dz'

Zaljucak: Ne izmisljaju se neka nova slova da bi nama zvucalo korektnije, vec se samo obrisu kvrzice i crtice kao kod svih ostalih "problematicnih" slova. E to je sustina. Ja sam zavrsio sa ovom pricom.

Poz.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:04.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.