-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
lolitalempicka |
08.10.2013 21:32 |
Ja sam vec mesec dana u Sijetlu i nigde nase ljude da nadjem
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lolitalempicka
(Poruka 41216)
|
skoni do Vankuvera...tu sam ja :aa:
to ti je svega 200 km....
|
lolitalempicka |
09.10.2013 04:52 |
Rado bih ja putovala malo vise da imam para :) a do Vankuvera mi treba viza. Da li je neko na ovom forumu kontaktirao poslodavca pa na taj nacin dosao ovde, ili su svi preko lutrije ? Ja sam dosla kao student, ali bih zelela da moj brat dodje ovde pa trazim informacije kako je to najlakse izvesti, hvala.
|
Citat:
(Poruka 41225)
Rado bih ja putovala malo vise da imam para :) a do Vankuvera mi treba viza. Da li je neko na ovom forumu kontaktirao poslodavca pa na taj nacin dosao ovde, ili su svi preko lutrije ? Ja sam dosla kao student, ali bih zelela da moj brat dodje ovde pa trazim informacije kako je to najlakse izvesti, hvala.
|
Ja sam Kanadjanin pa ne znam detalje, ali svakako nemoj da racunas da ces naci poslodavca u US jer oni su jako limitirani sa vizama za radnike. Postoje neke privremene viza (na pr. za spasioca na bazenima, work&travel ..itd)
|
Sve zavisi cime ti se bavi brat, da li je student, zaposlen, da li je vrhunski strucnjak u nekoj oblasti.... Najbolje za pocetak da ti ili brat lepo prelistate ovaj forum, a ja bih vam preporucio da krenete od teme Potreban savet u vezi US vize koju je otvorio drug i clan jasmanac.
|
zvercica |
09.10.2013 08:15 |
Citat:
(Poruka 41216)
|
Zašto ne svratiš do naše crkve, verovala - neverovala. Upoznaćeš dosta ljudi, pa dalje vidi..
|
@zvercica
Koliko sam razumela starije dete ti ima 9 godina I tamo se upisala u treći razred? Ja sam nešto mislila da bi morala da se upiše u četvrti, jer idu godinu dana ranije ili sam ja to nešto pobrkala?
Moj dečak ide sada u peti I mi bi išli u USA sledeće godine (ako sve ispadne ok), pa se pitam da li bi onda morao da upiše njihov sedmi?
Hvala unapred na odgovoru! :)
|
zvercica |
09.10.2013 20:04 |
Nisam sigurna, kada smo se mi upisivali pitali su me kada je rodjena a onda su nešto računali i rekli - treći. Nisam puno zapitkivala, ali shvatila sam da zavisi od toga u kom mesecu je rodjeno dete.
|
lolitalempicka |
10.10.2013 06:24 |
hvala svima na odgovorima, trazim informacije na svakom koraku :) on je elektrotehnicar automatike i inzenjer za upravljanje tehnickim sistemima tako da u tim oblastima pokusava naci posao. Bila sam u ruskoj crkvi , jer je nasa crkva malo dalje u Issaquah, iako su bili samo Rusi, osecaj je bio kao da sam kod kuce :)
|
duvamisfromriverspreca |
14.10.2013 10:17 |
Pozdrav svima
Zvercice, zelim ti svu srecu. Da ti i tvoja porodica uspete u Sijetlu.
Zanima me kako je za posao? Sta ste radili u Srbiji a sta tamo?
Kako deca prihvataju novu sredinu?
Javi kad budes mogla. Veliki pozdrav
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:56. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.