Mrs.Ryan |
07.05.2015 21:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54153)
Cestitam :D Mogu li da znam pod kojim ste brojem izvuceni???
|
Hvala puno, takodje!
Naravno, broj je 2016EU00001XXX :1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 54166)
Hvala puno, takodje!
|
hahahahaha extra broj, od srca čestitam i puno sreče želim
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 54166)
Hvala puno, takodje!
|
Odlican broj, ocekujte intervju oko novembra, jos jednom cestitam od srca.
|
Citat:
(Poruka 54144)
Nista ti ne salju na kucnu adresu, samo ces da popunis DS260 online obrazac, i moj savet ti je da ne odugovlacis mnogo, nego da ga popunis cim bude dostupan online, prosle godine je bio dostupan od 19.Maja.
|
Mozda je to i sad dostupno, ne znam, ne smem da klikcem ba next dok ne sednem za komp, i dok ne upalim stampac... Najsigurnije mi je kad odstampam :D
|
Inace, da obradujem sve vas dobitnike iz DV2016, za DV2016 je izvuceno samo 84.000 dobitnika, za razliku od DV2014 kada je izvuceno 140.000 i za DV2015 kada je izvuceno 125.000, a to znaci da bez obzira pod kojim ste brojem izvuceni da ce te svi stici na red za intervju.:bravo:
|
Pobedaaaaaaaaa
Dragi ljudi,
Kao što sam rekla, VI STE PRVI kojima javljam radosnu vest!!!!
:1081::1081::1081::1081::1081:
Još ne mogu da se oporavim od šoka! Nakon obrisanih suza radosnica evo me ovde!
Mnogo mi je drago zbog svih dobitnika :bravo: , a iskreno se nadam da će svi koji nisu imali sreće uspeti već sledeći put!
P.S. Moj broj je nešto viši od 20 000... jel to previsoko?
|
jumanji_ |
07.05.2015 21:14 |
Iskrene cestitke svima koji su SELECTED i sretno za dalje!!! :bravo::bravo::bravo:
Nama je, na zalost, opet HAS NOT BEEN SELECTED.
Ovo nam je bilo 4. put da se prijavljujemo - 2 prijave.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 54172)
Dragi ljudi,
Kao što sam rekla, VI STE PRVI kojima javljam radosnu vest!!!!
:1081::1081::1081::1081::1081:
Još ne mogu da se oporavim od šoka! Nakon obrisanih suza radosnica evo me ovde!
Mnogo mi je drago zbog svih dobitnika :bravo: , a iskreno se nadam da će svi koji nisu imali sreće uspeti već sledeći put!
P.S. Moj broj je nešto viši od 20 000... jel to previsoko?
|
Cestitam :D To nije ni malo velik broj, tako da mozes da ocekujes intervju oko februara naredne godine...jos jednom cestitam :D
|
Citat:
(Poruka 54170)
Inace, da obradujem sve vas dobitnike iz DV2016, za DV2016 je izvuceno samo 84.000 dobitnika, za razliku od DV2014 kada je izvuceno 140.000 i za DV2015 kada je izvuceno 125.000, a to znaci da bez obzira pod kojim ste brojem izvuceni da ce te svi stici na red za intervju.:bravo:
|
Da znas da si me obradovao, moj broj je dosta veci od ostalih 2016EU00022*** :1081::1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik JanaM
(Poruka 54175)
Da znas da si me obradovao, moj broj je dosta veci od ostalih 2016EU00022*** :1081::1081:
|
Tvoj broj nije ni malo velik, po meni mozes ocekivati intervju oko februara/marta naredne godine. :ziveli2:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:56. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.