ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Dv 2010: Dali ima jos sansi za NL??? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=478)

Tarzan 29.06.2009 14:40

01/07/09

Koliko mi se cini, bice to dan kada ce nam i poslednje ladje potonuti.
Od tada su oni bogovi, a mi i zvanicno ono drugo...Uh!
A toliko sam se nadao i entuzijazma ulozio.
:gun:

zoran80 29.06.2009 15:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tarzan (Poruka 10793)
Koliko mi se cini, bice to dan kada ce nam i poslednje ladje potonuti.
Od tada su oni bogovi, a mi i zvanicno ono drugo...Uh!
A toliko sam se nadao i entuzijazma ulozio.
:gun:

Vidjećeš ako ne dobiješ ni za 1-2 godine, onda ti se sve zgadi. Ja sam posle trećeg pokušaja zamrzao sve, ali sam shvatio da ne vrijedi tako razmišljati, ali to su faze kroz koje se mora proći. Čovjeku je u glavi vječita borba biće-neće vize, ali to moraš nekako da staviš pod kontrolu. Da nastaviš da živiš ovde, a da predaješ prijavu i ne brojiš pokušaje. Pa ako se desi onda se posvetiti planovima. Ovako čekati i gubiti godine u nadi, nema od toga ništa. Vidiš, čovjek se prije nekoliko dana oglasio, dobio je iz 12. ili 15. pokušaja. Nekada je čovjeku i kasno za dobitak posle toliko vremena, ali nemaš alternativu. Moraš da nastaviš da predaješ i "potajno" se nadaš. Znači predaješ a živiš ovde boriš se kao da i ne predaješ prijavu.Mislim da je to jedino ispravno razmišljanje, inače ode zdravlje. Znam po sebi kakav sam bio u početku. Treba biti realan ipak je ovo samo lutrija. Znaš i sam da ljudi usput igraju loto,bingo i ostalo pa ako se desi-desi.Tako je i sa ovom prijavom.
Druga je stvar da li je sve lutrija ili ima i neke "mućke" u odabiru kandidata, ali pošto na to mi ne možemo uticati, ne vrijedi se ni nervirati.
Pozdrav! :woohoo:

tomosaban 29.06.2009 15:44

29/06/2009

Evo meni je poštar prije 10 minuta donio "bijelu kuvertu" sa brojem 2010EU00012xxx!!! :grin:

stizeljeto 29.06.2009 15:48

Tomosaban, cestitke za dobivenu kovertu :)

tomosaban 29.06.2009 15:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik stizeljeto (Poruka 10798)
Tomosaban, cestitke za dobivenu kovertu :)

Hvala!
Međutim nije mi jasno na koji način se kuverte šalju, budući je moj broj 12xxx a koverta stigla ovako kasno, mada bolje ikada nego nikada!?!

stizeljeto 29.06.2009 16:01

To nije uopce bitno. Bitno je da si ti dobio i da ti je broj vrlo nizak, sto znaci da ces vec u prvim mjesecima 2010 dobiti datum za intervju. Imas li nekog tamo ili ces iskusati srecu negdje gdje odlucis sam?

tomosaban 29.06.2009 16:15

Imam rodbinu u Sacramentu, California pa ću za početak pokušati kod njih, ukoliko dobijem GC, a poslije tko zna...
U biti baš nisam siguran kako u USA vrednuju moj fakultet pa ću zavisno o tome kovati daljnje planove.

KanyeWest 29.06.2009 17:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tomosaban (Poruka 10803)
Imam rodbinu u Sacramentu, California pa ću za početak pokušati kod njih, ukoliko dobijem GC, a poslije tko zna...
U biti baš nisam siguran kako u USA vrednuju moj fakultet pa ću zavisno o tome kovati daljnje planove.

Nek je sa srećom taj dobitak Sabane!

p.s. Drago mi je što si dobio jer si iz Splita, rodnog mista legende Dina Dvornika, a i inače je neviđeno lep grad, bio sam skoro tamo na Croatia Boat Show.

ljiljadule 29.06.2009 20:19

I od mene cestitke,I to je zaista dobar broj.A i ja mislim da je Split divan grad,nekada sam letovala tamo.

wrath:of:the:lich:king 29.06.2009 20:51

Split je predivan, ali Zadar je lepsi ;-)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.