![]() |
Ovaj bilten su najkasnije do sada objavili! Sve prethodne postavljali su oko 10-11. u mesecu... Al dobro da je stigao i da nije za MArt pisalo "EUROPE: CRRENT" (ne daj Boze...)
Ko li ce prvi poslati mejl KCC-u i kada?:harmonik: |
:xmas1:Svima koji obelezavaju Pravoslavnu Novu godinu - Srecna nova 2009. i dao Bog da sledecu docekamo s one strane velike bare!
|
Hi, hi, zha dlaku shinko...tacnije 2 ;)...
Lakse se dise... |
Citat:
poz |
Evo ga ljudi!!! :1081:
Here |
Aprilska klasa neka stane u red!!!
For April EUROPE 20,800 :grin: Edited: nesto cudno se desava, za april iz Evrope samo 1.000, iz Afrike 100 ??? a iz Azije 4.200!!! :blink: |
Ma nije ni cudno Xeg.. pogledaj ranije bulletine..
Haman pa su zavrsili sa Evropom.. Nisam vidjao vece brojeve od 25000 da su nastavili onim tempom.. vec u maju bi sve zavrsili.. tako da je bilo i ocekivano da opet malo uspore.. Vjerovatno ce iduci mjesec opet za 2-3000 podici Zao mi je samo ljudi koji toliko cekaju.. i nadaju se... uh znam kako je meni bilo |
Aprilska klasa neka stane u red!!!
For April EUROPE 20,800 Edited: nesto cudno se desava, za april iz Evrope samo 1.000, iz Afrike 100 ??? a iz Azije 4.200!!! od XEG Ma nije ni cudno Xeg.. pogledaj ranije bulletine.. Haman pa su zavrsili sa Evropom.. Nisam vidjao vece brojeve od 25000 da su nastavili onim tempom.. vec u maju bi sve zavrsili.. tako da je bilo i ocekivano da opet malo uspore.. Vjerovatno ce iduci mjesec opet za 2-3000 podici Zao mi je samo ljudi koji toliko cekaju.. i nadaju se... uh znam kako je meni bilo od LANDLORD Au ljudi vas dvojica PRAVI AMERI u istim postovima nas i tesite i plasite. Meni danas nesto strasno kuva u stomaku , a nisu oni vasi leptirici. Visa bulletin: 2007 jul do 23000, 2006 avgust do16000, 2008 jul do 29000,... Ima li nade za nas preko 20800 or not.Ili da cekamo ili da se :gun: Please help us! |
Cuj ima li nade?
Pa nemoj gledati history biltena koji ne prati desavanja iz ove godine. Ako pogledas za proslu godinu (ovo je sada iz glave za proslu godinu jer mi je mrsko otvarati history).. koja je slicna po brojevima ovoj godini.. i te kako imate sanse... ne da imate sanse.. vec sto posto ce te svi doci na red. Nista ne brini.. iduci mjesec sto posto ide ubrzanje.. Samo hrabro |
Ma kakva briga! Pa vi ste sigurno maja a i drugari oko 23.000 ce doci na red.
Skupljajte papire, kujte planove i pravite spiskove stvari za nosenje:suure: Nekyju kupite laptop za prvo vreme da se lakse oprosti od svoje masine a tamo sklapamo DFI, XFX, Apogee... ma kakvo sklapanje, pravo na Alienware:grin: |
Imam lap-top, spakovan je vec.
Hvala na recima podrske. |
ajmo ljudi spremajte se!!! a i ja se spremam :)))
EVROPA - MAJ 24,900 JUHUUUUUUU!!!! |
:bravo:
Super! Ova godina ekonomske krize nam je svima povoljna izgleda! :D |
izgleda da je tako :)
|
Cestitam svima! Ovaj put si bili stvarno velikodusni...
|
jupi jupi :1081::1081::1081:
I :1072: visa bulletin. A sad zurka:beer: |
Bas mi je drago zbog svih vas koji ste propatili od martovskog biltena:bravo:
E sada... FRKAAA... PANIIIKAAA:woohoo: |
:grin: super!!!! Wingreen - gde si? Frka i panika sad hihihhihihihihi Grickanje noktiju.....:1081::1081::1081:
|
Ne mogu da verujem:ludak:
Tek sam sad videla ovo! Tek sad frka panika! :woohoo: |
AFRICA 39,600 Except:
Egypt 20,650 Ethiopia 19,500 Nigeria 12,750 ASIA 30,350 EUROPE 28,000 NORTH AMERICA (BAHAMAS) 15 OCEANIA 930 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 1,100 |
For JULY:
AFRICA 48,700 Except: Egypt 21,600 Ethiopia 21,100 Nigeria 14,400 ASIA CURRENT EUROPE CURRENT NORTH AMERICA (BAHAMAS) CURRENT OCEANIA CURRENT SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN CURRENT |
Naleteo sam na za mene zanimljivu diskusiju na 'rivalskom forumu' http://forums.immigration.com/showth...51#post2059451
Ja sam do sada mislio da onog momenta kada u visa bulletin-u izbace current za Evropu to znaci da je broj iz proslog bulletin-a i dalje vazeci odnosno da visi brojevi od tog nece doci na red, a po komentarima ove teme ispada da visih brojeva ni nema, vec da ce svi doci na red. Pretpostavljam da je jedini dokaz protiv ove teorije da se javi neko ko je, za recimo prosle dve godine, imao brojeve vise od 28 ili 29 hiljada. Ukoliko neko zna takvog neka samo :;D: i ja cu znati o cemu je rec... |
Ove godine sve sama iznenadjenja. Prvo su uveli online status check, a onda i do sada nevidjeni visa bulletin http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...etin_4539.html.
Koliko ja znam, do sada je polovinom avgusta izlazio visa bulletin za septembar. Na njemu su stajali konacni cut-off brojevi za tekuci dv, a u septembru je izlazio prvi visa bulletin za sledeci dv. Ove godine su vec u trenutno tekucem visa bulletin-u za avgust prikazani brojevi izvucenih po zemljama za dv2010. Rezultati su, po meni, vise nego PORAZAVAJUCI. Za zemlje naseg regiona: Srbija 367 BiH 72 Crna gora 13 Makedonija 272 Hrvatska 74 Istina je da svake godine broj srecnih dobitnika varira, ali mi se cini da je ove godine broj dobitnika za vecinu ex-yu zemalja manji nego inace :( |
Cini se dosta manje za Makedoniju koliko vidim. Mislim da je prosle godine bilo oko 400. Hrvatska mi se cini isti broj kao prosle godine.
|
prosle godine za makedonija bilo je 322
|
FYI izasao je novi Bulletin, za septembar, i Europa u oktobru ide do broja 9100.
|
Citat:
|
Jednom prilikom sam bio dovoljno dokon da prelistam sve visa bulletin koji se mogu naci na sajtu i uvideo sam da im se s' vremena na vreme dogodi da nas iznenade sa visinom nekog broja ili datumom za neki broj. Koji je razlog za to ja nisam shvatio tako da nam, svidjalo nam se to ili ne, ostaje samo cekanje...
A sto se mene tice ja bih najvise voleo da si u pravu po pitanju vece sanse za vise brojeve, ali o tom potom na prolece sledece godine... |
Za februar:
AFRICA 27,500 Except: Egypt: 15,600 Ethiopia: 14,700 Nigeria: 14,000 ASIA 10,550 EUROPE 22,400 NORTH AMERICA (BAHAMAS) 4 OCEANIA 870 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 950 Odmah posle tabele su napisali i tekst sa objasnjenjem kako dolaze do cut off brojeva pa koga interesuje evo celog link-a http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...etin_4597.html |
For March,
AFRICA 29,600 Except: Egypt: 18,000; Ethiopia: 16,950; Nigeria: 14,350 ASIA 12,000 EUROPE 24,700 NORTH AMERICA (BAHAMAS) 4 OCEANIA 880 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 985 |
nisam nesto upucen u te visa bulletin cifre. Jel to znaci da svi iz Evrope koji su do broja 24,700 idu na razgovor za visu? I do kog datuma se izdaju ti izvestaji?
|
Upravo tako. Svi kojima je dodeljen broj manji od 24 700 treba da ocekuju da im intervju u ambasadi bude u toku marta. Izvestaji se objavljuju pocetkom meseca, u poslednjih nekoliko navrata je to bio osmi ili deveti dan u mesecu.
|
Opa, Dejancicu, jos samo malkice i eto i tebe na redu.... drzim palceve...
|
Citat:
|
Pa to je super vest! Nisam znao da toliko ljudi odustaje. Racunao sam do 1000, ali 5000-6000 to je extra.
|
Citat:
Evo i linka koji ja do sada nisam gledao, a ima ono sto je mnoge zanimalo, verovatnocu dobitka na lutriji http://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_Immigrant_Visa |
Sad mi nista nije jasno. Kako to da dobitnika bude 96.690, jer to sa onima "ispod crte" kao ti? Ali onda oni nisu dobitnici, jer teoretski ako ode prvih 50.000 ovi ostali nisu dobitnici!?
|
Citat:
U praksi to znaci da onog momenta kada neko dobije prvu kovertu i u njoj vidi svoj broj on ne moze sa 100% sigurnoscu znati da li ce do njegovog broja doci ili ne. Jedini nagovestaj je visa bulletin od prethodnih godina, ali i on nije uvek isti. Na primer prosle godine u januaru su intervju imali dobitnici sa brojem tik preko deset hiljada, a ove godine su vec sada stigli do 20 hiljada. Samim tim se nikada ne zna ni kada cemo imati intervju ni da li cemo ga imati, a sa vecim brojem intervju je sve dalji. Medjutim proteklih nekoliko godina su svi dosli na red, ali to ne znaci da su oni podelili sto hiljada viza, vec je previse ljudi odustalo ili odbijeno pa su oni pozivali sve da bi ispunili kvotu od 50 hiljada. |
E pa u tom grmu lezi zec! To sam i mislio. Znaci sto pise na wikipediji winners: 96.690 to su samo izvuceni, sa rezervama... A godisnje dobije 50.000 i to je to. Hvala na pojasnjenju!
|
I ako zelis, da me imas, dobro znas sta bi trebala da sviras;)
Za april: AFRICA 31,700 Except: Egypt: 20,800 Ethiopia: 19,300 Nigeria: 14,600 ASIA 13,600 EUROPE 26,300 NORTH AMERICA (BAHAMAS) 4 OCEANIA 1,000 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 1,000 Pa, da pocnemo http://www.youtube.com/watch?v=FIjQb9tU4GQ ... |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:05. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.