Citat:
Prvobitno poslao korisnik B&V
(Poruka 58017)
Zemlja rodjenja = Country of Eligibility. Gde zivis, cije drzavljanstvo imas je nebitno. Inace mnogo puta objasnjeno, a i ovo si iskopirao na engleskom govori isto to.[/QUOTEPis
Pisem zato sto sam rodjen u njemackoj,a ovdje se spominje država rodjenja pa zato neznam da li da u onom pitanju stavimYes ili No ? Meni ovo uopce nije jasno.
|
U to polje stavljas Nemacka, to je zemlja na osnovu koje se kvalifikujes, odnosono iz cijeg ''bubnja'' te izvlace, ne znam koja je kvota za Nemacku ali ti kao neko ko je tamo rodjen tako se kvalifikujes
|
pomic
ljudi mala pomoc, popunio sam aplikaciju sinoc, I pisalo mi je dole "Submission ...", zaboravih drugu rec... medjutim nestalo struje, da covek ne poveruje, e sad ne znam da li je prijava prihvacena ili nije, nemam pojma sta da radim sada, ne bih da se zeznem I posaljem jos jednu I da se samim tim diskvalifikujem.
Hvala vam svima unapred.
|
aca.aca.aca |
29.10.2015 14:16 |
Pitanje oko adrese molim pomoc pre nego sto idem contiune
stavka in care of mi je prazna jer kolko sam razumeo tu unosim adresu od prijatelja ili nekog drugog
polje 8b stavio sam svoju adresu i kucni broj
polje 8c , u upustvu za prijavu kaze broj stana, ja sam na prvom spratu stan broj 5 da li treba da napisem samo broj 5 u polju 8c ili je to nevazno i moze da ostane prazno , a polja ispod sam popunio 8d city/town belgrade 8e district/country/province/state stavio sam vracar opstina u kojoj zivim , postal code naravno 11000 i country serbia, uglavnom me buni ovo 8a pa me zanima ako ostane prazno da li je to ok ili mora da se popuni
|
BetterFuture |
29.10.2015 15:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aca.aca.aca
(Poruka 58033)
Pitanje oko adrese molim pomoc pre nego sto idem contiune
stavka in care of mi je prazna jer kolko sam razumeo tu unosim adresu od prijatelja ili nekog drugog
|
Slobodno ostavi prazno. To je bilo bitno dok su se dokumenta slala postom. Sada sve ide mailom...
Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Psiho
(Poruka 58021)
U to polje stavljas Nemacka, to je zemlja na osnovu koje se kvalifikujes, odnosono iz cijeg ''bubnja'' te izvlace, ne znam koja je kvota za Nemacku ali ti kao neko ko je tamo rodjen tako se kvalifikujes
|
A što da stavim u ono pitanje koje me pita?: Are you claiming eligibility based on the country where you were born? da stavim Yes ili No?
|
aca.aca.aca |
29.10.2015 15:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 58034)
Slobodno ostavi prazno. To je bilo bitno dok su se dokumenta slala postom. Sada sve ide mailom...
Srecno!
|
hvala na odgovoru vec sam popunio stavio sam svoje ime jer kako pise u upustvu " Ukoliko ubacujete "kućnu" adresu (tj. onu koja je na Vaše ime), onda polje 8a "In Care Of" možete uneti svoje ime" nadam se da nije greska koja ce me diskvalifikovati :D
|
Pozdrav svima...
Ukoliko se prijavim za Green Card i odbiju me, da li posle mogu imati probleme pri aplikaciji za turisticku vizu? Mislim samim tim sto sam se prijavio za Green Card oni imaju osnovanu sumnju da bih mogao da iskoristim turisticku vizu i ilegalno ostanem da zivim i radim tamo?
Koliko sam video na netu, zvanicni stav ambasade je da ove kategorije ne uticu jedna na drugu, ali me interesuje da li je u praksi to zaista tako?
|
JelenaMarko |
29.10.2015 17:02 |
Prezime Đuric napisati kao DJuric ili Duric?
I grad Valjevo napisati kao VaLJevo ili Valevo?
I sta staviti za zavrsenu visoku skolu naziv strukovni ekonomista?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vekica
(Poruka 58025)
ljudi mala pomoc, popunio sam aplikaciju sinoc, I pisalo mi je dole "Submission ...", zaboravih drugu rec... medjutim nestalo struje, da covek ne poveruje, e sad ne znam da li je prijava prihvacena ili nije, nemam pojma sta da radim sada, ne bih da se zeznem I posaljem jos jednu I da se samim tim diskvalifikujem.
Hvala vam svima unapred.
|
Ako si kliknuo na submit ne znam šta da ti kažem... Ako nisi onda prijava nije poslata i možeš da se prijaviš ponovo.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wakalu
(Poruka 58035)
A što da stavim u ono pitanje koje me pita?: Are you claiming eligibility based on the country where you were born? da stavim Yes ili No?
|
Pa samo pitanje ti kaže, čitajte ljudi prosto je da prostije ne može biti. Odgovor za sve rodjene u Srbiji je uvek YES! NO upisuje samo neko ko je rođen u zemlji koja nema pravo učešća u lutriji!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Miki011
(Poruka 58040)
Pozdrav svima...
Ukoliko se prijavim za Green Card i odbiju me, da li posle mogu imati probleme pri aplikaciji za turisticku vizu? Mislim samim tim sto sam se prijavio za Green Card oni imaju osnovanu sumnju da bih mogao da iskoristim turisticku vizu i ilegalno ostanem da zivim i radim tamo?
Koliko sam video na netu, zvanicni stav ambasade je da ove kategorije ne uticu jedna na drugu, ali me interesuje da li je u praksi to zaista tako?
|
Nema potrebe da postavljaš isto pitanje na dve različite treme! Ne mrzi te dva puta da postaviš post, a mrzi te da pretražiš forum...
Odgovoreno ti je na drugoj temi.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik JelenaMarko
(Poruka 58041)
Prezime Đuric napisati kao DJuric ili Duric?
I grad Valjevo napisati kao VaLJevo ili Valevo?
I sta staviti za zavrsenu visoku skolu naziv strukovni ekonomista?
|
Pogledaj kako je napisano u pasošu i napiši isto, to je jedino relevantno (donji levi ugao gde ime i prezime stoje spojeno kucani štampanim latiničnim slovima).
Valjevo pišeš Valjevo.
|
komplikacija |
29.10.2015 18:12 |
Popunila dv. Jedan uspesno a na drugom pise sledece "Submission In Progress
Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below."
Da li neko zna zasto to stoji?
Edit/Delete Message
Tikica sto se tice "Pa samo pitanje ti kaže, čitajte ljudi prosto je da prostije ne može biti. Odgovor za sve rodjene u Srbiji je uvek YES! NO upisuje samo neko ko je rođen u zemlji koja nema pravo učešća u lutriji!"
Ja sam iz Srbije i nije htelo da mi prihvati yes, vracalo mi je da ispravim pa sam morala da stavim NO... :wtf: Da li je to greska?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.