ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

BetterFuture 22.11.2017 12:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik igor79 (Poruka 69730)
Drugari jedno brzinsko pitanje, a i takav odgovor ocekujem :grin:

Za srednju ekonomsku skolu upisujem u formular High school degree ili vocation school?

I kako bi upisao stepenovan Ekonomski fakultet znaci nije zavrsen ceo fakultet vec je stepenovan i uzeta diploma Ekonomiste.

Napisite High school jer ste zavrsili srednju skolu, bez obzira kod smera. Nisam siguran, mada moguce da mozete da upisete i University degree, s obzirom da ipak imate duplomu sa fakulteta, koja bi, pretpostavljam, mogla da se posmatra kao diploma visoke skole.

ales.arundo 22.11.2017 14:36

Srećno svima u ovoj rundi.

Evo dupla prijava sedmi put on nas.
Prvi put kao večani, sa dve diplome više i sa bebom na putu - pa moglo bi da nas u*ere ovaj put. :==D:

igor79 22.11.2017 14:58

Hvala puno BetterFuture na brzom odgovoru i pomoći.

igor79 22.11.2017 15:10

Poslata još jedna uspešna prijava 5 zaredom... nadam se ovog puta da će biti uspešna i da će mesec maj sledeće godine biti u znaku zelene boje za mnoge od nas :==D::papa:

tile83 22.11.2017 16:41

Za srednju ek. High school diploma a za stepenovan ekonomski University degree, kod njih bi to bio neki Associate degree ali to nije ponudjeno

Makica@ 23.11.2017 17:19

Htela bih samo svima vama da pozelim Srecu :) Generacio 2019 :) Pozdrav svima :1072::1072::1072:

miloszeka 24.11.2017 02:40

Srećno svima narode! Ja i supruga ove godine prvi put dve prijave.

Dejan84 24.11.2017 10:03

Ćao ljudi, supruga i ja se prijavili po 4 x i ove godine. Jel može neko da odgovori pošto sam upravo išao na deo moja prijava na forumu popunio i poslao radi provere prijave, da li to može da utiče na moju zvaničnu prijavu preko sajta DV lottery?

Hvala puno unapred :grin:

misternice 24.11.2017 10:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dejan84 (Poruka 69747)
Ćao ljudi, supruga i ja se prijavili po 4 x i ove godine. Jel može neko da odgovori pošto sam upravo išao na deo moja prijava na forumu popunio i poslao radi provere prijave, da li to može da utiče na moju zvaničnu prijavu preko sajta DV lottery?

Hvala puno unapred :grin:

Naravno da ne moze. Forum nema nikakve veze sa samom prijavom sem sto nam svima pomaze oko svakakvih pitanja I nedoumica :)

Srecno u maju :)

Kuguar 24.11.2017 12:59

A sad će forum po starom dobrom običaju da zamre do maja! Ljudi, ne očajavajte, i ne očekujte previše! Ljudski je sanjati i nadati se, ali budite svesni da su šanse jako male! Elem, dok ima šanse, nema odustajanja, za sve nas...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:23.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.