-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Intervjui-2012
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=957)
vrhunski |
04.09.2012 21:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stevan
(Poruka 31273)
Danas sam bio na intervjuu, i rekli su mi da donesem informacije o kontaktima (sa nekim koga imas u Americi).. Dakle, izgleda je danas tesko dobiti vizu i green card ako nemate nekoga u Americi..
|
Da moras imati barem nekoga u US. Makar to bio i poznanik ili cak i nepoznati. :) Mnogi su uspostavili kontakt preko crkve.
Gde ides u US? Tj sta si napisao za adresu u US?
|
ivanmilosavljevic |
04.09.2012 23:12 |
/
Citat:
Prvobitno poslao korisnik eliksir
(Poruka 31270)
Molio bih forumase za pomoc
Radio sam i ziveo 4 godine u Beogradu gde sam imao prijavljeno prebivaliste i izdata dokumenta. Ovog leta sam ostao bez posla i vratio se kod mojih u Kraljevo. Promenio sam prebivaliste i dokumenta ponovo u Kraljevu i predao zahtev za pasos. U popunjenim i poslatim dokumentima u Maju sam upisao prebivaliste u Beogradu a sada idem na intervju sa novim prebivalistem.
Da li ja trebam da obavestim ambasadu ili njih u Kentakiju o promeni prebivalista u Srbiji pre intervjua?
|
Ista prica i kod mene,u pasosu mi je jedna adresa i opstina a na barskom kodu druga adresa-opstina.Inace sam u formu pisao adresu iz pasosa,tako da mi se te dve stari razlikuju.Poslao sam email ambasadi
|
ivanmilosavljevic |
04.09.2012 23:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stevan
(Poruka 31273)
Danas sam bio na intervjuu, i rekli su mi da donesem informacije o kontaktima (sa nekim koga imas u Americi).. Dakle, izgleda je danas tesko dobiti vizu i green card ako nemate nekoga u Americi..
|
Pa to onda znaci da ce 90% izvucenih ostati bez vize,ako nemaju I134.Glupost,imam utisak da se ti malo salis ovde sa nama.
|
vrhunski |
05.09.2012 01:53 |
Ne traze oni njemu I134 samo traze da ima neku bilo koju osobu koja ce mu pomoci da se snadje u pocetku. Znaci bilo koga da upise u formular.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 31277)
Ista prica i kod mene,u pasosu mi je jedna adresa i opstina a na barskom kodu druga adresa-opstina.Inace sam u formu pisao adresu iz pasosa,tako da mi se te dve stari razlikuju.Poslao sam email ambasadi
|
Kad si slao email i da li su ti odgovorili vezano za promenu adrese?
|
ivanmilosavljevic |
05.09.2012 08:16 |
.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik eliksir
(Poruka 31283)
Kad si slao email i da li su ti odgovorili vezano za promenu adrese?
|
Sinoc poslao mail,cekam odgovor.Prosledicu ti odmah.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 31275)
Da moras imati barem nekoga u US. Makar to bio i poznanik ili cak i nepoznati. :) Mnogi su uspostavili kontakt preko crkve.
|
Zakazali su mi ponovo intervju, i rekli mi da donesem neku adresu od nekog poznanika i br. telefona. Znas sta me najvise brine, da ce mozda da ih kontaktiraju i to.. Nema veze, preko crkve cu pokusati to mi je najsigurnije
|
Cim su ti zakazali novi intervju znaci da su isti kriterijumi kao i do sada. Nemoj bezveze da plasis ljude kako su poostrili kriterijume jer i do sada se trazio taj minimum - adresa prvog boravka. Oni da su digli kriterijume trazili bi ti garantno pismo i verovatno ne bi ni dobio termin za novi intervju. Znaci nije se nista promenilo tako je i bilo.
|
Zakazali.. I sta sada ako ja nemam nikoga? Znaci onda ne dobijam vizu i ne mogu da idem?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 31275)
|
Izvini, jel mozes malo da mi pojasnis kako su uspostavili kontakt preko crkve? Ako imas neke e-mailove, adrese, brojeve, da li bi mogao da mi posaljes to na e-mail (stevangnjatovic@yahoo.com), pa da pokusam? Hvala
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:07. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.