- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
marko1995 |
25.03.2020 11:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik HalfBlue91
(Poruka 79682)
Imajuci u vidu korona virus, da nece mozda da odloze?
|
https://www.youtube.com/watch?v=xy-c_BzFGag
Neće biti odlaganja, održaće se izvlačenje :naughty::1081:
|
Nema razloga za odgodu.
Onaj tko je izvučen razvidno o situaciji oko C-19 u vremenu polaska možda će se samo trebati dodatno testirati.
Mada, osobno držim da će ovo ludilo i histerija oko C-19 proći vrlo uskoro.
Ne mogu ekonomije ovo izdržati da se toliko budu u tim famoznim karantenama.
Više štete, nego koristi će biti ako ovake mjere koje se nalaze na Balkanu potraju u vezi C-19. Kao i svugdje u svijetu.
Link na tekst u vezi C-19 i GC.
Bez brige. Američki snovi žive i dalje.
Suerte, svima!
:pozz:
|
Ovi linkovi koje ste podijelili ulijevaju optimizam, ali nećemo biti 100% sigurni dok informacije ne objavi netko s domenom ''.gov'' :) Pokušavam guglati ali ne pronalazim službene informacije....ili mi je nešto promaklo? U svakom slučaju, nadam se da promjena neće biti i da se konačno nakon devet godina sudjelovanja i meni malo posreći :)
|
marko1995 |
07.04.2020 15:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Fitz
(Poruka 79768)
Ovi linkovi koje ste podijelili ulijevaju optimizam, ali nećemo biti 100% sigurni dok informacije ne objavi netko s domenom ''.gov'' :) Pokušavam guglati ali ne pronalazim službene informacije....ili mi je nešto promaklo? U svakom slučaju, nadam se da promjena neće biti i da se konačno nakon devet godina sudjelovanja i meni malo posreći :)
|
Mislim da ne prolaziš ništa na Google upravo zato što će DV-2021 regularno nastaviti svojim tokom kako je i planirano.
Gotovo pa sam siguran da su već davno izvučeni svi dobitnici a u Maju će biti objavljeni rezultati...
Što se tiče DV-2021, mislim da je i dalje sve OK :inluv:
:grin:
|
Ima smisla tvoj komentar, nadam se da je fakat tako :)
|
Imam prijatelja koji je zavrsio trogodisnju srednju skolu,odmah posle zavrsetka iste je odradio dokvalifikaciju na 4. stepen (cetverogodisnja srednja skola),bez ikakvog prekida skolovanja.Sve je zavrseno u istoj skoli.Dali ispunjava uslove za Diversity Visa program? pozz
|
gorasheen |
11.04.2020 20:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edy3
(Poruka 79774)
Imam prijatelja koji je zavrsio trogodisnju srednju skolu,odmah posle zavrsetka iste je odradio dokvalifikaciju na 4. stepen (cetverogodisnja srednja skola),bez ikakvog prekida skolovanja.Sve je zavrseno u istoj skoli.Dali ispunjava uslove za Diversity Visa program? pozz
|
Tvoj prijatelj ispunjava uslov samo ako je zavrsio 4. stepen (redovno ili vanredno) pre popunjavanja aplikacije.
Uslov za ucesce na lutriji je 4.stepen sss ili min 2 godine iskustva u odredjenoj profesiji (lista je u napomeni uz aplikaciju).
Moj savet ti je da se potrudis da detaljno procitas forum i koristi pretragu da pronadjes konkretnu info koju trazis.
|
Samo redovno školovanje se računa, vanredno ne, bez obzira koliko je isto trajalo.
|
Evo da javim juce dobio popratno pismo od Kandaske ambasade da mogu da im saljem pasos za viziranje. Koliko godina sam igra za USA na kraju idem u Kanadu. Samo ova korona da prodje i otisao sam.:naughty:
Srecno svima.
|
Dovlagreeeen |
12.04.2020 15:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tripko
(Poruka 79779)
Evo da javim juce dobio popratno pismo od Kandaske ambasade da mogu da im saljem pasos za viziranje. Koliko godina sam igra za USA na kraju idem u Kanadu. Samo ova korona da prodje i otisao sam.:naughty:
Srecno svima.
|
Bravo druze, mozda i bolja priča, bolji socijalni programi, zdravstveno,, nije surovi kapitalizam, barem ja imam takav info od drugara koji je tamo, samo napred, sretno:;D:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:33. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.