ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

roki_rd 01.12.2013 16:55

[quote=roki_rd;42616]Ne brat jas bev izvlecen vo maj megutoa vidov duri vo Oktomvri heheh no se e vo red

macodlak 07.12.2013 10:56

Šta li nas čeka u novom Visa Bulletinu??????????????????????????????? :-_-;:

roki_rd 07.12.2013 18:09

daj boze da bide do 20000 broj hehehe toa ke bide super

roki_rd 07.12.2013 19:21

na formularu DS-0230 na gornim desnim ugao gde pise EXPIRES: 02/29/2012
dali i kod vas je ova data od 2012 ili je nije.
Jer sad sam video na oficijalnom sajtu da je 06/20/2015. pa zanima me kako je kod vas.

IgorMAD 07.12.2013 19:57

Nemoj da te brine to, sve je to u redu. Sad sam pogledao formular koji sam ja poslao, potpuno je isti datum kao i ovaj koji ti pominjes. Kao sto sam pisao, intervju uspesno zavrsen, tako ces i ti, ne brini ;)

roki_rd 07.12.2013 20:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42922)
Nemoj da te brine to, sve je to u redu. Sad sam pogledao formular koji sam ja poslao, potpuno je isti datum kao i ovaj koji ti pominjes. Kao sto sam pisao, intervju uspesno zavrsen, tako ces i ti, ne brini ;)

Hvala puno jer malo sam se zbunio. Kada odem na link koj pise da smo izvuceni pokaze se datum iz 2012 na formularu DS-0230. Ali ako odete na sajtu da downloadirate formular DS-0230 onda se u gornim desni ugao pokazuje 2015.

E sad neznam. Ja verujem da vecina izvucenih su poslali isto ko i ja formulare sa EXPIRES: 02/29/2012

Salec 08.12.2013 01:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik macodlak (Poruka 42912)
Šta li nas čeka u novom Visa Bulletinu??????????????????????????????? :-_-;:

I ja se to pitam.. I nadam.. uf...:-_-;:
Sve mislim - možda će konačno krenuti malo brže..

RenatoS 10.12.2013 12:47

Gledam po stranom forumu kazu da bi cutoff trebao biti 20000, zvuci jako ljepo i utjesno za nas sa 50000+

sombrero 10.12.2013 15:30

Nope ocigledno da 20000 nije ispravna informacija :(

Po Simonu presek za februar je: EU - 16700, sacekacemo ipak zvanicnu informaciju ali mislim da je ovo tacna cifra...

gruja.kg.srb 10.12.2013 16:23

Eh, a mi sa brojevima preko 50xxx se taman ponadali :( Kako stvari stoje, nama ce biti neizvesno do samog kraja.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.