![]() |
Izvinjavam se ako sam dosadan, imam jos par paranoicnih pitanja:
1) Da li formulare mogu da popunim obicnom hemijskom olovkom? 2) Kod signature ide potpis ili ime i prezime stampanim slovima? 3) S obzirom na to da sam sluzio vojni rok kako popunjavam ono branch... 4) Zavrsio sam faks prosle godine a ima preko pet godina radnog iskustva (godinu dana u struci), kako da popunim radno iskustvo sa yes or no? 5) Kako da posaljem pismo: obicnom postom, preporuceno ili dhl-om (fedexom)? Unapred hvala. |
Cao svima pisem vam iz zemlja snova AMERIKA :)
hvala milosu za sve!!!! I da kazem samo jedno za sve koje su izvucene ako vam je stigao prvi koverat napravite plan sta cete raditi u americi posto ako ti je stigao 1 koverat to je 100 posto si otisao za ameriku ! runawey -------ides pakuj se i mi smo imali visoki broj pa smo dobili vizu i ako te interesuje moja zana je bila broj 10400 i posto uz tu vizu isli smo i ja i dete mi smo bili broj 10400/2 a dete 10400/3 tako da ako neko ide za familijom ne oduzima ti mesto ne boj se pozdrav svima i da znate da idete |
Zdravo,
Na formularima nisam napisao osnovnu skolu veC samo FAKULTET dali to prestavlja neki problem Hvala vam |
@RunAway:
1. Da, moze, ali gledaj da nadjes kucacu masinu, cisto da budes 100% siguran. Osim ako pises krasnopisom... ;-) 2. Svojerucni potpis 3. Nemam pojma, i bas mi je drago da ne znam... Napisi samo skracenicu, pa nek' te pitaju u ambasadi. ;-) 4. Ma napisi gde si radio slobodno, osim ako je bilo nesto nelegalno ili slicno... 5. Preporuceno. @Tanja: Bas mi je drago da to cujem! Puno srece ti zelim u imigraciji i hvala ti na informacijama!!! @Toni: Njima je bitna zadnja skola, tako da ne bi trebalo da bude problema. Jesi stavio srednju? (mada, i to da nisi, pitali bi te u ambasadi, nema frke, samo ponesi i te diplome, za svaki slucaj) |
Ali verovatno ne bi skodilo da se posalje i Fedexom ???
|
HVALA ZA POMOCI
|
Meelosh, reci mi samo da li svoj broj koji treba da unesem u gornjem desnom uglu treba da se nalazi na svakom dokumentu, ili samo na ova tri formulara DS-122 i DS-230 part 1 i 2 ???
|
ola! ja sam dobio 2008EU000222XX, kakve su sanse da dobijem zelenu kartu na kraju, sta mislite? ja sam isto na f1 i cuo sam da je za tako visok broj bolje prijaviti se za intervju u americi, vece su sanse, nego u beogradu? zna li neko odgovor na ova pitanja?
hvala mnogo! boca |
Tamara,
Prvo pismo stiglo u aprilu.. vracena dokumenta ... cekam drugo pismo... Imam super broj EU000002xx Pozdrav svima. |
Морам прво рећи да је блог фантастичан.
Друго, морам да вам саопштим да је моја супруга једна од добитника за 2008 ДВ. Треће, пошто проведох три уре времена, исчитао сам све, мање више, износим следећи закључак: Ми смо већ у америци, само ако нећемо да идемо или немамо довољно кеша да испратимо ову причу. Волео бих да чујем подробније извештаје са интервјуа. Од људи који имају бољу моћ запажања бих волео да чујем шта је оно на шта се обраћа пажња од стране оног који врши интервју у амбасади. Који папири су најважнији. И на крају, мало потпунији опис самог тока интервјуа, како са "нашим", тако и са конзулом. Такође, волео бих да чујем и ријеч, двије од губитника. И наравно, који је главни разлог зашто су то постали. Сигуран сам да има и таквих искустава, али слабо сам на њих наилазио. Све у свему, јако сам, али заиста сам јако срећан што сам успео да нађем овај сигхт. Мноштво ствари ми је разјаснио, а Милош је један јако добар човек, макар по овом питању. Поздрав за све, за све који одлазе, који ће отићи... |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:38. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.