- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
pedjolino |
10.12.2013 17:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sombrero
(Poruka 42952)
Nope ocigledno da 20000 nije ispravna informacija :(
Po Simonu presek za februar je: EU - 16700, sacekacemo ipak zvanicnu informaciju ali mislim da je ovo tacna cifra...
|
Jako sporo ostaje nam da se nadamo posle nove godine da ce da ubrzaju ja sam naisao na podatak koji je pretpostavka da bi u martu mogli da dodjemo do 19000-21000 broja sto i nebi bilo lose...
|
Inside@22 |
12.12.2013 14:42 |
Objavljen je novi VB ali ga nikako nemogu otvoriti... :wtf:
jel ima ko info kakav??
EDIT: za february 16700
|
johnny_nyc |
12.12.2013 18:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Inside@22
(Poruka 42992)
Objavljen je novi VB ali ga nikako nemogu otvoriti... :wtf:
jel ima ko info kakav??
EDIT: za february 16700
|
evo ga, interview ziher u veljači :) inside i vi ćete brzo :)
AFRICA 21,750
Except: Egypt 15,850
Ethiopia 19,000
Nigeria 8,700
ASIA 3,700
EUROPE 16,700
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 7
OCEANIA 650
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 850
|
Pitanje
Imam pitanje jel neko nekad negde pročitao da nije dobio vizu zato što je veliki broj, ja već mesecima tražim i ništa. Moja supruga je dobila broj preko 40 000. Poslali smo papire i oni su stigli u Kentaki ali sa ovim tempom brojeva pitanje je da li ćemo ikad i biti pozvani na razgovor. Uostalom nikad nisam ni video do ove godine ljude koji su dobili tako velike brojeve. :no:
I šta mislite na njihovom sajtu postoji spisak koliko je svake godine dobilo vizu, da li se to odnosi samo na podnosioce zahteva ili i njihove porodice koje idu s njima.
|
sombrero |
12.12.2013 18:52 |
@Eregrin
Kako nisi video korisnike sa visokim brojevima, ima nas dosta na forumu sa preko 45000 a i preko 50000..Mozda bi mogli da napravimo posebnu temu i prebrojimo se.Svi smo nazalost u istom loncu, ko zna sta ce biti :nene:.Sto se tice statistike clanovi porodice se racunaju kao derivati i svako uzima po dodatnu vizu od zagarantovanih( 50000 + deo koji moze ostati od NACARA-a programa).Pozz
|
Inside@22 |
12.12.2013 21:34 |
@johnny - hehe... da, pola smo prošli... mi računamo tamo negdje 5./6. mjesec što nam nekako i odgovara...
vi ste vrlo blizu... sretno da sve uspijete bez problema riješiti...
|
INTERESUJE ME ŠTA ZNAČI CURRENT AKO IMA NEKO (KO JE BIO VISOK BROJ A OTISAO) DA MI OBJASNI?
BROJ :38XXX
sretno svima!!!!!!
|
sombrero |
13.12.2013 20:46 |
Malo ti je nejasno pitanje, konkretno current znaci da ima dovoljno viza slotova za sve preostale dobitnike za datu regiju i svi ce imati intervju.Poz
|
evo jednostanije :)
primjer: prosle godine za mjesec juni broj je bio -33000, za juli -current.
Dakle osoba koja je imala broj preko 33000, da li je dobila poziv iz ambasade za intervju ili to funkcionise po nekom drugom sistemu?????
pozzz
broj 38xxx
|
sombrero |
13.12.2013 22:26 |
Da osoba 33001 itd je dobila poziv ako je prosledila svu potrebnu dokumentaciju:). Po meni ti svakako dolazis na red za intervju ;). Pozz
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:38. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.