-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
Imas super sajt padmapper.com za rentiranje stanova. Ja trenutno gledam preko njega sta ima, pa ako naletim na nesto dobro poslacu sms drugaru erikancu da vidi sa landlordom dal je moze da sacuva stan il da mi da listu stanova ciji lease istice u feb recimo. Ziveo sam u Chicagu 2 godine tako da znam kako funkcionisu stvari.al opet...
|
Kilimandzaro |
20.09.2016 17:42 |
Nazalost trenutno niko ne zna nikog iz prve ruke da izdaje :(
|
I 44 strane kasnije, procitao kompletnu temu, mnogo pametnih stvari receno, sto se mene tice imao bih jedan predlog (nije lak), bilo bi dobro da se mogu povaditi kvalitetni postovi i uputstva, linkovi koji su bitni za chicago, adrese i ostalo i odvojiti u neki lepljivu temu, nije mi bio problem da procitam ali verujem da scima predugo traje, procitate 3 strane koje nicemu ne sluze i onda naidjete na nesto kvalitetno... Naravno, ovo je samo predlog, neznam koliko je izvodljivo ali sigurno zahteva dosta vremena
|
@vlada33
Nije nemoguce napraviti tako nesto, ali onda dolazimo u situaciju da pojedinci krenu da iskazuju nezadovoljstvo izborom postova u potencijalnoj novoj temi.
Uvek mozes da povezes postove koji su kvalitetniji po sadrzaju informacija sa odredjenim clanovima na forumu. To moze da bude neka smernica u probiru informacija.
|
Ma sve je ok za ovu temu, mislio sam iz razloga sto su neke stvari nepregledne a vazne da se izvuku i prebace na prve strane, a ostatak naravno ostane iza, vrlo cesto se islo sa teme daleko u offtopic...
Inace, za sada onaj sneg od pre neke godine izuzetno me podsetilo na pricu o Bosancu koji se preselio u Kanadu (i grtalicu) pretpostavljam da znate o cemu pricam, a naracno ima nastavak i kada se preseli na Floridu, ko nezna nek potrazi, zagarantovan smeh do suza...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vlada33
(Poruka 63606)
Ma sve je ok za ovu temu, mislio sam iz razloga sto su neke stvari nepregledne a vazne da se izvuku i prebace na prve strane, a ostatak naravno ostane iza, vrlo cesto se islo sa teme daleko u offtopic...
|
Kod mene na poslu ako das ovako neki smisleni predlog, obicno si ti taj koji preuzme da to i uradi na kraju. Predlozio - znaci dobio posao. A ovde su svi po volonterskoj osnovi pa ne znam kako se poslovi dele. Procesljati 30-40 strana onlajn i procistiti nije mali posao.
|
Nije ni to problem (ne libim se ja posla) , ionako cu temu do izvlacenja procitati jos gomilu puta, papir i olovku imam pa cu popisivati zbog sebe vazne stvari, one koje smatram da su vazne svakom ko ode pa cu prepisati to i izbaciti post pa ce ga moderatori smestiti gde treba... Sto se mene tice ja cu vec krenuti od pocetka sa citanjem i selektovanjem pa kad bude gotovo javim
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vlada33
(Poruka 63624)
Nije ni to problem (ne libim se ja posla) , ionako cu temu do izvlacenja procitati jos gomilu puta, papir i olovku imam pa cu popisivati zbog sebe vazne stvari, one koje smatram da su vazne svakom ko ode pa cu prepisati to i izbaciti post pa ce ga moderatori smestiti gde treba... Sto se mene tice ja cu vec krenuti od pocetka sa citanjem i selektovanjem pa kad bude gotovo javim
|
Veruj mi kad budes dobio green card citaces i one postove koji su ti bili glupi u pocetku, a citaces i one na kojima maltene nista ne pise:book::;D:
|
obicno za cikago vazi da ima dosta kriminala, barem po sajtovima
kakav je vas utisak, koji ste tamo, generalno jel ima straha od kradje ili tako nesto
|
na lakeview gde zivimo je mirno totalno i atmosfera je bas cool, tako da nema uopste bilo kakve bojazni. E sad na jugu dole je ko u siriji kazu, non stop neka upucavanja ubistva kradje
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:49. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.