ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Chicago, Illinois (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=666)

bokiit 18.10.2016 10:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 64246)
na lakeview gde zivimo je mirno totalno i atmosfera je bas cool, tako da nema uopste bilo kakve bojazni. E sad na jugu dole je ko u siriji kazu, non stop neka upucavanja ubistva kradje

Mi trazimo stan na lakeview,moze malo neki update o stanju cena (mimo cena sa sajtova).

markoss 18.10.2016 14:05

pa 1300 koji mi placamo 1bdroom je neki prosek..pri tom nista nijeukljuceno u cenu, sve se zasebno placa, struja, vida, smece i gas...
parking je oko 180$ pride ako imate auto a naci parking na ulici je katastrofa plus i ako ga nadjete, branici ce vam biti izubijani jer se ovde uopste ne vodi racuna o tome

lakeview je skup realno ali je prelep kraj pogotovo deo blizu jezera

oskark 20.10.2016 08:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokiit (Poruka 64252)
Mi trazimo stan na lakeview,moze malo neki update o stanju cena (mimo cena sa sajtova).

Studio pocinje od 900 pa na gore, zavisi od zgrade. Jednosobni stanovi oni dobri, oko 1200 pa na gore. Ali ono sto vidis na sajtovima cenu to i placas. Tako da nema neke razlike u stvarosti i na sajtovima kao sto su rent.com i ostali

Kilimandzaro 20.10.2016 20:15

A zna li neko za ogranicenja u Cikagu u smislu koliko clanova moze u kakav stan. Konkretno: nas je cetvoro + pas - da li moramo minimum dvosoban ili mozemo u ono sto oni zovu jednosoban? Znam da na nekim mestima ima takvih ogranicenja.

oskark 21.10.2016 09:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64323)
A zna li neko za ogranicenja u Cikagu u smislu koliko clanova moze u kakav stan. Konkretno: nas je cetvoro + pas - da li moramo minimum dvosoban ili mozemo u ono sto oni zovu jednosoban? Znam da na nekim mestima ima takvih ogranicenja.

moze jednosoban ako je ilegalno, tj da niko ne skonta. Ako ima dece, tesko

Kilimandzaro 21.10.2016 09:34

Hvala Oskare na odgovoru, onda gledamo dvosoban. Deca su istog pola pa onda to olaksava. Moram da nadjem negde ta pravila da ih iscitam.....

oskark 26.10.2016 02:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64333)
Hvala Oskare na odgovoru, onda gledamo dvosoban. Deca su istog pola pa onda to olaksava. Moram da nadjem negde ta pravila da ih iscitam.....

evo ti sve na ovome linku pa procitaj ali procitaj sve, bice ti mnogo
jasnije

http://library.amlegal.com/nxt/gateway.dll/Illinois/chicago_il/title5housingandeconomicdevelopment/chapter5-12residentiallandlordsandtenant?f=templates$fn=def ault.htm$3.0$vid=amlegal:chicago_il

BetterFuture 26.10.2016 08:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64333)

Oskar ti je dao lepu lektiru (izbacio sam razmak kod reci default u linku pa sada radi), a ja sam ovde nasao da se na osnovu broja stanara odredjuje povrsina stana. Procitaj ovde da li postoje ogranicenja u broju dece po sobi i prati linkove sa te stranice za jos dosta informacija vezanih za landlord-a i porodice sa decom.
I ne zaboravi na psa; procitaj ovde o registraciji.

Kilimandzaro 01.11.2016 08:55

Wow vas dvojica ste fenomenalni! Ja tek sad vidim ove informacije (bila na sluzbenom u Bosni prosle nedelje i inace mi je sve nesto haoticno). Sve cu dobro da iscitam. Inace dodjoh na ovu temu da stavim link za agenciju koju sam izguglala i koja ima bas dobre recenzije. Kontaktirala sam ih i odmah su odgovorili. Njihove usluge su besplatne (naplacuju od onih koji izdaju) a imaju kancelariju u Lakeview.

http://apartmentpeople.com/

LJ75 01.11.2016 16:27

Meni je Chicago bio jedna od lokacija u razmatranju, medjutim, moram priznati da mi je nazalost sve manje interesantan.

Jedan od razloga je vrijeme / klima, a drugi je kriminal. Npr. ovo - 17 mrtvih i 41 ranjenih u pucnjavama proteklog vikenda...

http://chicago.cbslocal.com/2016/10/...end-shootings/

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.