ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

macodlak 03.02.2014 20:30

Drugari ima li kakvih nezvaničnih rezultata za ovaj Visa Bulletin, neki od vas se uvjek domognu nezvaničnih rezultata i budu tačni!!!

Šta kaže ovaj put dojava!!!

Nikolaniko 03.02.2014 22:11

Za sad se niko ne usudjuje da postira svoju prognozu na zvanicni immigration forum :) Ocekuje se veliki skok u ovom ili sledecem bulletin-u, ali niko nije siguran... svi su na stand by :)

macodlak 04.02.2014 13:42

Mene zanima kada bi mogao CURRENT, nadam se da će dovoljno brzo ići da CURRENT bude u junu! Ako je u martu 20000, recimo da u aprilu bude 25000 i u maju 30000 mislim da bi mogao CURRENT u Junu!!! Al ko zna...

Nikolaniko 06.02.2014 17:06

Izasli su prvi nezvanicni rezultati na Immigration Forumu:

"OK they are released. I could only get EU - 25400!"

johnny_nyc 06.02.2014 17:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko (Poruka 43982)
Izasli su prvi nezvanicni rezultati na Immigration Forumu:

"OK they are released. I could only get EU - 25400!"

Pa ako bude tako to je odlican skok, cca 9000 brojeva vise u odnosu na veljacu, drzim fige da svi izvuceni sa ovog foruma pozelenimo i da svi stignu na interview :)

gruja.kg.srb 06.02.2014 17:58

Uh, za nas sa brojevima preko 50.000 i dalje prilicno neizvesno :(

antonio 06.02.2014 18:44

Ove nezvanice informacije bi mogle biti tocne, da je sljedeci cut off broj 25400.

Evo bas zvao Kentucky, i vele mi da mogu ocekivati email sa zakazanim intervjuom negdje sredinom mjeseca.

Inace imam intervju u Montrealu, Canada, prije tjedan dana sam im poslao email sa updejtanom mailing kanadskom adresom i to je to.

macodlak 06.02.2014 19:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb (Poruka 43992)
Uh, za nas sa brojevima preko 50.000 i dalje prilicno neizvesno :(

Uopšte nije neizvjesno, vjerovatno će već u aprilu - maju za jun - jul izaći CURRENT i tada nazovi ambasadu i zakaži intervju!!!

Rusici 07.02.2014 09:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik macodlak (Poruka 43999)
Uopšte nije neizvjesno, vjerovatno će već u aprilu - maju za jun - jul izaći CURRENT i tada nazovi ambasadu i zakaži intervju!!!

Dakle, da apsolviramo: kad se pojavi CURRENT status, sami zovemo ambasadu radi zakazivanja intervju-a? Nema maila, niti promene statusa?! Bas me ubija ova neizvesnost, ali sa druge strane sigurna sam da znaju sta rade i da nema razloga da i mi,visi brojevi ne stignemo na red...sto se mene tice, ceo zivot sam stavila na stand by i sad cekam samo taj current, ali nikako da dodje..:smrc:

@makovi izvinite, ali ne mogu da ne primetim da ste poslali papire pre nego sto ste izvuceni?! :D pozdrav svima!

Inside@22 07.02.2014 11:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Rusici (Poruka 44009)
Dakle, da apsolviramo: kad se pojavi CURRENT status, sami zovemo ambasadu radi zakazivanja intervju-a? Nema maila, niti promene statusa?! Bas me ubija ova neizvesnost, ali sa druge strane sigurna sam da znaju sta rade i da nema razloga da i mi,visi brojevi ne stignemo na red...sto se mene tice, ceo zivot sam stavila na stand by i sad cekam samo taj current, ali nikako da dodje..:smrc:

@makovi izvinite, ali ne mogu da ne primetim da ste poslali papire pre nego sto ste izvuceni?! :D pozdrav svima!

Ne.
Koliko sam ja shvatio, kad se pojavi CURRENT svima se promijeni status na onoj stranici za provjeru sa terminom u ambasadi, a kontakt sa ambasadom radiš ako mijenjaš termin intervjua ili nešto drugo trebaš od njih.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:10.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.